Robert er bare best

Robert Kruse kusker Nettavisens V5-banker i Drammen tirsdag.
Robert Kruse kusker Nettavisens V5-banker i Drammen tirsdag.

I en meget uoversiktlig lunsj-V5 i Drammen, støtter vi oss til beste kusken i et amatørløp.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Axevalla: Alt handler om Veijo Heiskanen
V64 Eskilstuna: Linda får tillit
Odds langskudd: Ingen fest på Korsika
Oddstips:
Hannover burde vært favoritt

Vi er i gang med en ny HERLIG uke, og høydepunktet denne uken skjer på Bjerke lørdag hvor det altså er DOBBEL SYVERPOTT i V75-spillet. En utbetaling som normalt sett hadde gitt 100 000 gir nå 200 000. Vi skal selvfølgelig gjøre alt for å hjelpe deg til lukene, og tipsene våre blir lagt ut på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her er noen av høydepunktene den siste tiden: 1) Over 800 000 kroner innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling. I tillegg så har vi truffet litt her og der. Totalen siden fredag 5. desember har kommet opp i ca 1 700 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Løpet er kjørt
Det er en meget uoversiktlig V5-omgang spillerne tilbys i Drammen tirsdag og det er i tillegg kommet flere strykninger i formiddagstimene. Men et langt liv i travsporten har lært undertegnede at det å spille den beste kusken er en god vei mot suksess. 41 år gamle Robert Kruse fra Mysen har vært en av landets beste amatørkusker i en årrekke og hittil i år har Kruse vunnet 15 løp.

Edvard avgjorde
Før mandagens kjøring på Leangen stod han helt likt med Edvard Kristiansen i kampen om amatørchampionatet, men rutinerte Kristiansen tok to seire i går kveld og avgjorde nok med det kampen om landschampionatet blant amatørene all den tid Edvard også leder på antall andreplasser.

- Løpet er nok kjørt nå, sa Robert til Nettavisen i formiddag, men jeg gjorde et helhjertet forsøk. I ettermiddag sitter Robert seg opp bak favoritten 1 Midnight Plane i V5-3 på Drammen. Hesten startet så sent som fredag på Biri og da varslet vi også litt for hesten. Men i et løp med lavt tempo underveis, ble det umulig for hesten å gjøre seg gjeldende til slutt fra en plass bak i køen.

Perfekte forutsetninger
Tirsdag er det sprint, det er spor en og hesten har fått beste kusken i et amatørløp. Midnight Plane er kanskje ikke den beste hesten, men får veldig sannsynlig tet og i Drammen er det som kjent gull verdt. Vi tror rutinerte Robert Kruse leder fra start til mål med 1 Midnight Plane og bankerspiller i en svært så vrien lunsj-V5 fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen