Robert reiser seg

Robert Bergh - her bak You Bet Hornline - kjører begge DD-favorittene i Boden i kveld. Foto: hesteguiden.com
Robert Bergh - her bak You Bet Hornline - kjører begge DD-favorittene i Boden i kveld. Foto: hesteguiden.com

Robert Bergh svek som favoritt med verdensstjernen Nahar i går. I Boden i kveld kan han reise kjerringa med to DD-favoritter.

Det er fine løp som presenteres spillerne i Boden i kveld. Vår banker finner vi i V64-5 der kapasitetshesten 1 Stay the Night årsdebuterer. Selskapet er av det svært overkommelige slaget. Ellers gleder vi oss til å se Boden-spesialisten 1 Caesar de Veluwe igjen i V64-6/DD-2. Han får denne gangen tøff motstand i 7 Paying Guest.

Mer fra sportspill.no
Drammen: Hansen tror på Løkki Dino
Langoddsen: Reading har mest å spille for

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

I V64-2 forventer spillerne at 1 Summer Ridge skal gjenta tetseieren fra sist. Finnegjesten forsvarte sporet ved den anledning og holdt unna fra tet uten at det så ut til å være veldig mye spart. Faktisk satt 7 Akeem Boko fast bak favoritten og han så piggere ut. I skrivende stund er Akeem Boko en 4.2-prosenter mot favorittens 60 prosent!

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer forslaget i boksen under.


1 Stay the Night vant tre løp på åtte starter i fjor, og tjente meget respektable 565 000 kroner. Treningsrapportene er ganske positive og i dagens selskap plikter rett og slett hesten å kjempe om seieren. Da Stay the Night gjorde sin første start i Bergh-regi i fjor vant han et V75-løp på direkten før han ble toer i det etterfølgende finaleløpet. Formen er tvilsom på en annen hest som hadde en ålreit fjorårsseong - 3 Outlaw Merci

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer forslaget i boksen under.


Det andre DD-løpet har en rekke fine travere på startstrek. 1 Caesar de Veluwe vant fra tet sist, og har en meget sterk Boden-statistikk med sju seirer på åtte starter. I sin nest sist start tapte han kun knepent for megget seiersvant O'Littlebigjoe. 7 Paying Guest er imidlertid ingen kastekjepp. Han vant et 100 000-kronersløp på Solvalla i fjor høst og tåler å gjøre mye selv i løpene. 11 Brisco Boko har vært god i to strake seiersløp, men han har tapt sportrekningen og vi dropper ham denne gang.