Robert vil bli historisk

Viktor K. og Robert Kruse.
Viktor K. og Robert Kruse.

Robert Kruse har personlig rekord på 13 årsseire. Dersom han vinner med Nettavisens helfrekke V65-banker på Jarlsberg i kveld, blir han historisk.

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
V64 Romme: Persson tar styringen direkte
Oddstips 1: Meget viktig kamp i bunnstriden
Dagens dobbel: Gjør et unntak for Brann
V65/V64 Solvalla: Her blir det Melander-show

Nettavisen/Sportspill ønsker velkommen til en svært begivenhetsrik helg som har sitt naturlige høydepunkt til V75-løpene på Forus lørdag. I tillegg skal det kjøres V65 i Drammen lørdag kveld der NM for damekusker er trekkplasteret og søndag er det blant annet V64 fra Årjäng der en rekke norske ekvipasjer er på plass og der verdensstjernen Noras Bean gjør comeback.

Til tross for en litt mager torsdag, har det vært en strålende uke for Nettavisens trav- og galopptips og siden sist lørdag har vi spilt inn over 1,1 million kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fredagen byr på ettermiddagstrav fra Solvalle der det skal være både V65 og V4. Til kvelden er det jackpotomgang på Jarlsberg, mens det er V64 fra Romme.

Det er en meget krevende meny på Jarlsberg i kveld og det er ekstra jackpotpenger å spille om. 233 019 kroner ligger ekstra i sekserpotten. Vi klinker derfor til med to bankere. Den ene blir stor favoritt, mens den andre neppe blir mer enn et tredjevalg (er fjerdevalg i skrivende stund, men blir nok litt spilt opp utover ettermiddagen).

Hesten vi prater om er 2 Viktor K. i V65-5/V5-2/DD-1. De som erindrer godt vil huske at vi bankerspilte hesten under den årlige V65-kjøringen på Kongsvinger i starten av juli. Heller ikke den dagen var hesten favoritt, men sammen med Robert Kruse sporet hesten hele veien og vant lett til flotte oddser.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Viktor K. står i kveld alene på strek sammen med 1 Nordli Spik. Det betyr at en feilfri Viktor K. sitter i tet ganske umiddelbart. Fra tet blir ikke den meget formsterke hesten lett å fange for tilleggshestene og når hesten i tillegg ikke blir favoritt, må vi til lukene på denne i kveld. Kusk Robert Kruse har vunnet 13 løp hittil i år, det er tangering av hans beste år som var i 2012 da han også tok 13 seire. Det betyr at Robert Kruse setter ny historisk bestenotering for seg selv og tar sin 14 årsseier. Vi tror på topp vinnersjanse og klinker til med bankerspill i både V65, V5 og DD.

Siden kveldens meny er svært krysskrevende i både V65-2, V65-3 og V65-4 velger vi også å bankerspille storfavoritten 7 Rocknroll Fi i V65-6/V5-3/DD-2 i tillegg. Vi pratet med Gunnar Austevoll i morgentimene fredag som også var meldt på tredjevalget 3 Kain Face (som har vist toppform på slutten) om han var i tvil om hvem han skulle velge å kjøre. - Ikke et sekund i tvil, var Gunnars kontante svar på det spørsmålet.

Rockroll Fi imponerte gedigent i norgesdebuten da han tok ned storfavoritten Novel broline fra dødens, En lignende prestasjon i kveld gir seier og trener Siri Braaten er optimist. Vi spiller altså banker i de to siste V65-avdelingene og bruker også begge banker i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I DD-spillet spiller vi da en rekke i kveld og all den tid Viktor K. ikke blir spillefavoritt, får vi tro at DD-oddsen kan bli rundt ti ganger pengene i kveld på kombinasjonen 2 Viktor K. i DD-2 og 7 Rocknroll Fi i DD-2. Den kombinasjonen kan du kjøpe i spillboksen under...