Rock`n Roll i Skien

Rocky Dun Dee gjør en spennende start i ny regi i V65-5 på Klosterskogen i Skien i kveld.
Rocky Dun Dee gjør en spennende start i ny regi i V65-5 på Klosterskogen i Skien i kveld. Foto: Hestegudien.com

Det kan gå mot storutbetaling på Klosterskogen i Skien i kveld, og vi støtter oss til Rocky Dun Dee i kampen om de store kronene.

Etter en periode med mye stang ut for Nettavisen, ble det endelig fart på sakene igjen lørdag. I en V5-omgang som Kurt Leirvåg beskrev som hinsides vrien, fikk Leirvåg rett. Hans største V5-forslag på Nettavisens (innl.pris kr 1536) suste inn med fem rette. 

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Det samme gjorde fire andelslag på Eksperten. Uttellingen ble storfine 27 663 kroner. I tillegg ble det klaff i V75-spillet for 14 andelslag (med navn Nettavisens Meyerfest) som hver betalte tilbake ca kr 5000. Totalt spilte Nettavisen inn gevinster for over 200 000 kroner lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi går inn i en lang ny spilleuke her på Nettavisen. Leangen travbane er vertskap for ukens V75-omgang - et stevne vår Leangen-ekspert Kurt Leirvåg har sett fram mot i ukevis.

Men før det er det en rekke travløp som skal kjøres både i Norge og Sverige. Først ut er Halmstad i Sør-Sverige, mens kveldens arrangement finner sted på Klosterskogen og Romme.

Kveldens V65-omgang på Klosterskogen er av den svært spennende sorten, og vi blir overrasket hvis ikke det blir fine penger å hente for de som prikker seks rette i kveld.

Vi synes 1 Rocky Dun Dee har veldig fine forutsetninger i V65-5 i kveld, og vi satser på at han debuterer med seier i ny regi. I tillegg går vi i mot dagens største favoritt i V65-1, og grunnlaget for storutbetaling kan bli lagt der.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Ny regi, billig i mot
I et sprintløp for varmblodshester i V65-5, dukker 1 Rocky Dun Dee opp i regi Per Gottling, og han har fine forutsetninger. Det var i regi Gottling han hadde en sterkt sesong som 3-åring med 270 000 kroner innkjørt, og han var da bl.a. tredje i Kriteriet bak Viking Frecel og J.T.`s Crown.

Per Gottling har vært fornøyd med hesten i trening nå på slutten, og vi synes ikke han må være mye forbedret, for å kunne vinne dette løpet. Det er ikke alt for høy klasse på dagens konkurrenter, og med en tilsvarende innsats som ved andreplassen på 16.2 full vei i den tredje siste starten, vinner han.

Da tapte han kun for gode Underpaid Hanover, og da skal han kunne hamle opp med hester som Petter Rags og Thai Offshore i kveld. Han er god fra start, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet. Det er langt mellom de sikre holdepunktene i kveld, og da satser vi på at favoritten innfrir i V65-5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi synes det er drøyt

I et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V65-1 blir 6 Storm Jahr tung favoritt med 68% av innsatsene på seg, og det synes vi blir for drøyt. 5-åringen dukker opp i regi Geir Flåten, og Flåten sier hesten har vært variabel i trening. Hesten har slitt litt med magen, og han ble nylig strøket fra et løp.

Det gjør oss litt usikre, og hvis vi ser bort i fra innsatsen til sølv på fine 31.5 full vei i den siste starten (han gikk godt der), ja så har han ikke imponert. Vi synes han har vært variabel (gikk kun på det jevne til fjerde på enkle 35.3 full vei i den nest siste starten), og da synes vi det er riktig å gardere i kveld.

En spennende start i ny regi gjør 8 Voje Per, og den kapable 4-åringen bør vurderes tidlig. Vi likte 1 Løkki Bo sist (sølv på 34.4 full vei), og han blir kuskeforsterket med Lars A. Kolle. Vi tror 11 Turbo Marie galopperte som seiersfarlig sist, og hun er lite spilt, med 3% av innsatsene på seg i kveld.