Gå til sidens hovedinnhold

Rødglødende telefon!

Phone kjennes stekhet ut i V65-spillet i Drammen i kveld, og vi tror formbomben får full uttelling.

Sportspills meny mandag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Skellefteå:Løp til lukene!
Lunsj-V5 Leangen:Solid utbetaling?
Oddstips:Endelig borteseier for Brann

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang med jackpot på Rättvik på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Drammen travbane her på berget, og det er selvsagt spennende når det ligger 1.5 millioner kroner ekstra i sekserpotten i Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I Drammen ser kveldens V65-omgang svært spennende ut, og vår hovedbanker for dagen dukker opp i V65-finalen i et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag med hester fordelt over tre distanser. Det er slett ikke lett å hente tillegg på raske sommerbaner, og spesielt ikke på dagens arena. Da tror vi det blir svært vanskelig å fange 1 Phone i fra tet i kveld, og vi tror kusk Vidar Hop styrer begivenheten i fra start til mål.

6-åringen har stått veldig vanskelig til i de to siste løpene, men han har varslet fin form. I den siste starten ble han bakket sist ut av den første svingen, men avslutningen til fjerde på 14.8 over en sprint var det intet å utsette på. Formen er således på vei opp, og vi kan ikke skjønne annet enn at Daquet Rapide-sønnen skal han en solid mulighet til å lede rundt om.

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nå blir det seier!
Ja, i et kaldblodsløp i relativt høyt grunnlag i V65-5, tror vi sterkt på at 10 Stingers endelig skal få smake seierens sødme igjen. Han har gått strålende løp hele veien nå på slutten, men uten å vinne. I den siste starten gikk han en flott sisterunde til sølv på 27.5 full vei, men i det løpet ble tetløperen Slåttodin for god.

I kveld støter han ikke på hester av sistnevntes kaliber, og etter at det har kommet til to strykninger i løpet (4 Lome Jokern og 7 Fautveien), kan det ikke bli mye feil for Stingers i kveld (kun åtte hester igjen). Startspor i andre rekke er bare en fordel (stabil da), og vi tror han legger dette feltet på rygg til slutt.

Blitt for stor?
I et varmblodsløp hvor de stallansatte skal i aksjon i V65-3 finner vi dagens største favoritt, og da snakker vi om 1 Super Bob. 4-åringen har hele 72 % av innsatsene på seg, og normalt skal han ha en topp vinnersjanse. Han blir dog overflydd ned startsiden, og han har ikke vært helt som best i det siste.

Han var svak i den nest siste starten, og vi synes ikke storfavoritten kan få godkjent for innsatsen til sølv på 18.0 full vei sist. Da synes vi det er spennende å sikre oss med 10 Playcore på våre to største spilleforslag, og sistnevnte har kun 3 % av innsatsene på seg i kveld. Lite det, og hun er utstyrt med en god kusk.

Hun gikk 16.5 full vei sist i relativt tøft lag, og vi tror hun står nærmest til å overta, dersom favoritten ikke skulle være helt på topp. På Eksperten på forslagene på 200 kroner andelen og oppover krysser vi også av for 6 Bello Neo, mens vi på de to største forslagene også får plass til 5 Væsterbomisssophie.

Kommentarer til denne saken