Roger jakter trippel!

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson jakter den tredje strake klaffen i V4-spillet i lunsjen på Eskilstuna i dag.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, men tips og spilleforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson.

Etter en bedrøvelig lørdag, ble søndagen en svært bra dag for Nettavisen og Sportspill. Roger Sundvisson traff med alt under V4-omgangen i Rättvik, og de som fulgte hans minste V4-forslag her på Nettavisen (innsats kr 168) kunne hente ut pene 1 038 kroner. Toeren i V4-4 (7.valget 14 Titus Rocket ledet forøvrig langt inn på oppløpet). Med den som vinner hadde utbetalingen blitt på meget solide 4 974 kroner, og denne var markert på det minste forslaget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Täby galoppbane ble det enda bedre. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen fornektet seg ikke på sin favorittbane Täby, og fikk seks rette på sitt største V64-forslag (innl.pris kr 1200). De som investerte i den bongen kunn kvittere ut over 10 000 kroner. Også i DD-spillet ble det fullklaff. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1085 kroner, mens det største DD-forslaget betalte tilbake 2107 kroner.

På Sørlandet lanserte Leirvåg samlebonger og spilte kun V6, noe som viste seg helt riktig. Dessverre ble et par av andelslagen som het "Leirvåg spiller samle" feil utfylt helt på slutten, men åtte andelslag fikk ihvertfall pen avkastning på sine investeringer og ca 35 000 kroner ble fasiten på Sørlandet. Totalt spilte Nettavisen/Sportspill inn ca 180 000 kroner søndag, på Nettavisen og på Eksperten søndag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Suksessen for Sportspill fortsatte på mandag, men i V4-spillet i lunsjen ble det mager utbetaling. Kurt Leirvåg leverte dog strålende tips til løpene på sin favorittbane Leangen på kvelden (Snonsøy Elda var et herlig drag i mot en av dagen største favoritter) , og der ble det klaff i både DD, V5 og V65. Størst avkasting fikk de som fulge hans største DD-forslag som gikk inn til en utbetaling på rundt 3 300 kroner, og på Eksperten gikk 35 andelslag inn med seks rette. Sportspill spilte inn rundt 80 000 kroner på Eksperten i går, og vi tar sats mot nye gevinster denne tirsdagen!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nok å ta tak i for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto denne tirsdagen, og først kan det spilles til lunsjløpene på Eskilstuna i Sverige og på Bjerke her hjemme. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Axevalla på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill til en V64-omgang på Jägersro hos søta bror samt til en spennende V65-omgang på Forus i Stavanger her på berget. I lunsjen på Eskilstuna jakter våre svenske ekspert, Roger Sundvisson den tredje strake V4-klaffen, og han satser på at 1 Lynn Palema leder sitt løp rundt om i V4-3.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Spiken:
1 Lynn Palema (V4-3) har länge visat lovande takter, men det är först på slutet som hon levt upp till hela sin potential. Hon är mycket startsnabb, och över den korta distansen tål hon att köras tufft hela vägen. Hon har spetsat i en 1.07,5-öppning, och för tre starter sedan var hon överlägsen trots det tuffa tempot i ledningen (1.08,5/1.11,0). Då gick hon med skor runt om, och det blir troligen samma nu. Mot dessa ston ska hon ha toppchans att leda från start till mål, och hon är utan tvekan omgångens bästa spik.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Trio-idén:
13 Julio de Luxe (V4-4) är bästa hästen i Trioloppet, och han har verkligen visat toppform på slutet. Nu räknas hela ekipaget och han riskerar att hamna i kön från sitt utsatta läge, men han är ändå första strecket och given på trion.