Rogers herlige banker

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson lanserte fjerdevalget Goal Ribb som banker under V64-løpene i Boden og for en banker det var.

OPPDATERT TORSDAG KVELD: Nettavisens svenske travekspert fanget seks rette under torsdagens V64-kjøring i Boden på det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1240) og fikk tilbake ca 15 000 kroner på det. I tillegg gikk fem andelslag på Eksperteninn med seks rette og totalt spilte Roger inn ca 100 000 kroner i Boden i kveld. Bankeren hans 6 Goal Ribb i V65-5 var for sikkerhets skyld et fjerdevalg i spillet. Grattis til de som fulgte. Fredag kveld er det V64 fra Ørebro og allerede nå kan du forhåndsbestille andeler til disse løpene.

Klikk her for å kjøpe andeler på Eksperten til fredagens V64-løp på Ørebro.

Vi nærmer oss også helg og lørdag er det altså mulig å vinne 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner i V75 all den tid jokerpotten fikk nytt påfyll etter den favorittpregede omgangen på Bergen travpark sist lørdag. Nettavisen har allerede en rekke andelslag liggende ute på Eksperten til lørdagens V75, i priskategorier fra kr 50 til kr 2000.

Klikk her for å kjøpe andeler på Eksperten til lørdagens V75 på Sørlandet

Innleveringsfrister Boden
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens banker:
6 Goal Ribb stod med fem strake seire før det galopp sist. Da hadde hesten problemer med munnen, men i kveld er hesten utstyrt med nytt bitt. Hesten er tøff og tåler å gjøre grovjobben selv. Blir overraskende nok ikke favoritt i V64-5/DD-1 og det gjør bankervalget enda mer spennende.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider:
7 Bicc-s Hightech i V64-3 har vært solid i to starter i ny regi. Han står for tur til seier nå og den kan komme i kveld for hesten som blir tredjevalg i løpet.