Romeo til 10 ganger pengene

Vi har god tro på at 11 Beak`s Romeo kan runde hele feltet og vinne direkte etter pause.

Klikk her for Nettavisens DD-tips

Moe Odin blir naturlignok holdepunktet også i Dagens Dobbel-spillet. Vi tror ikke det er nødvendig å gardere 11-åringen som kan runde 10 millioner innkjørt denne sesongen.

Det første DD-løpet er dog adskillig mer åpent, men vi velger å kjøre en liten frekkis ved å lansere 11 Beak`s Romeo som vinner. 7-åringen har vært borte fra løpene siden i høst grunnet en gaffelbåndskade, men varsles meget fin i trening. Treneren er derfor stor optimist før kveldens start, og vi skal huske at vallaken har vunnet direkte etter pause sist.

Det som styrker troen enda mer er at hestens store force er råsterke avslutninger. Det trengs fra et tilsynelatende vondt startspor, men vi tror det blir fart over forestilling. Dersom formen er inntakt skal det dermed bli vanskelig å holde David Raymond-sønnen fra livet - hesten har vunnet mer en hver tredje start og kjemper alltid helt til målstreken.

Sikret Høitomt landschampionet
Beak`s Romeo kom sent igang og gjorde kun to starter som 4-åring. Som 5-åring kom gjennombruddet, og på årets siste dag i 2005 var det Romeo som spurtet inn Eirik Høitomts første landschampionat. Jarlsbergkollega Lars Anvar Kolle satt på fergen tilbake fra Momarken ganske sikker på at han var mestseirende kusk, men så vant umulige Høitomt de to siste V75-løpene - og snøt Kolle for konfekten. Beak`s Romeo spurtslo Port Stanley og Cato Antonsen den gang, og i kveld er det nettopp "kuske-Cato" som er betrodd oppsittet på vår DD-favoritt.

Oddsen på 11 Beak`s Romeo mot 4 Moe Odin er pr. kl. 15 drøye 10 ganger innsatsen - det synes vi er spillbart.

På det største forslaget spiller vi dog tre hester i DD-1 - vi dropper favoritten 7 Nicole In One som vi synes er overspilt både i V65 og DD (odds 4.0), og tar heller med 9 Indian Eighty og 10 Pole Position. Disse gir hhv 26 og 14 i odds, og det fenger oss mer.

Ekspertforslag
Våre to DD-forslag er begge med 100 kroners rekkepris og koster 100 og 300 kroner å levere.