Rundet 100 - gir seg ikke med det

Obello d'Apua og Åsbjørn Tengsareid.
Obello d'Apua og Åsbjørn Tengsareid.

Tirsdag kveld rundet Åsbjørn Tengsareid 100 årsseire og i kveldens doble V5-omgang på Klosterskogen har Åsbjørn klare ambisjoner om flere årsseire.

Sportspills meny torsdag:
V4 Tingsryd: Lettløst og samlebonger?
Lunsj Bjerke: Toppopbjekter fra Lerum
V65 Øvrevoll: Smeller det igjen?
Oddstips 1: Ny nedtur for Spania i Paris?
Oddstips 2: Tennistips med suksess fra US Open

En av de aller fineste, og mest interessante trav-helgene er rett rundt hjørnet. På lørdag så venter det altså GEDIGNE divisjonsfinaler fra Bjerke om lørdagen, og der vil en alenekupong i V75-spillet være verdt hele 38 millioner. Om søndagen så er det duket for årets Derby, og Kriteriefinaler fra samme bane. Kvaliteten på løpene denne søndagen er noe av det beste som vi kan huske å ha sett. Her venter det i tillegg et EKSTRA V75-spill hvor en alenebong vil betale ut 36 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Når det gjelder dagen i dag så innledes den med lunsj i fra Sverige kl.12.20. Her er det milebanen Tingsryd som arrangerer V4-spillet. Når det gjelder Norge så blir det HEKTISK til kvelds! Her kjøres det nemlig et dobbelt V5-spill fra 800m-banen Klosterskogen samt et V65-spill fra Øvrevoll.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Klosterskogen byr altså på dobbel V5 torsdag kveld og det er alt annet enn lettløst i Skien i kveld. I V5A-spillet ligger det store penger i luften, mens det ser noe mer overkommelig ut i V5B-spillet.

Tet og slutt?
Og det er nettopp i V5B-spillet vi finner kveldens sikreste vinner. 3 Obello D'Apua har et gaveløp i V5-4B, spesielt nå som hovedutfordrer 8 Peel And Stick er strøket. Åsbjørn Tengsareid har gjort en flott trenerjobb med denne hesten og selv om 2100 meter kan være et ørlite minus, lukter det tidlig tet og tempodemping underveis. Vi har all verdens respekt for Klosterskogens siste indre-variant, men normalt taper ikke Obella D'Apua dette løpet og det skal være en soleklar banker i V5B-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Snert med Vidar?
I V5A-spillet er det verre og i mangel av gode alternativer, lander vi på favoritten 6 Lykkje Snert i V5-3A. Sammen med Vidar Hop skal sjettesporet i volten, kunne bety tidlig tet og motstanden er mildt sagt svak. Vel i tet må dette være en solid vinnersjanse, for hesten som avsluttet strålende til tredje på Bjerke i sin siste start. Banker i V5A-spillet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Endelig dags?
Et av dagens mest interessante objekter finner vi i V5-5A/V5-2B og vi snakker om Eirik Høitomt-trente 5 Yentl. Den kapable fireårshoppa har ikke vunnet i regi Eirik Høitomt, men har et flott løp på papiret i kveld. I V5A-spillet står vi på to hester i dette løpet, all den tid vi ble mektig imponert over favoritten 4 Lobster's Sam i seiersløpet på Jarlsberg sist og velger altså å doble med denne.