Ryker jokerpotten lørdag?

Lørdagens V75-runde på Forus er av det utfordrende slaget, og vi ser ikke bort fra at jokerpotten kan bli utløst. Her finner du tips og kan være med og spille om 36 millioner kroner.

For øyeblikket ligger det 31.168.041 kroner i jokerpotten. Det betyr at en eventuell alenevinner kan hente 36 millioner på Forus lørdag. Flere av løpene er åpne, og vi tror det er duket for stor utbetaling denne gangen.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Forus.

V75-løpene innledes med et kaldblodsløp hvor det finnes mange vinnerkandidater. Favoritt blir Frigg Elden, som har gjort to starter i regi Kjell Håkonsen. "Trollmannen fra Sviland" har forvandlet utallige hester, og kan ha en ny seiersmaskin på gang.

Også i den andre avdelingen synes vi det er en rekke vinnerkandidater. Dette er et sprintløp, hvor det kan komme til å gå riktig luftig på startsiden.
Hoppeløpet for kaldblods synes vi er mer oversiktlig. Til tross for dobbelt tillegg har vi tro på at Vinnelykka kan runde alle, men det finnes flere formsterke outsidere.

Edel Rasken er den naturlige favoritten i V75-4, men det finnes flere opponenter. En av disse er Raggar Rokk, som har fin form og er ute på sin klart beste distanse.

I den femte avdelingen møtes fire flotte 4-åringer. Alle er vinnerhester med flott form, og det kan bli et riktig flott oppgjør. Vi tar en litt frisk variant og spiller banker i dette løpet.

Også et stayerløp står på programmet for varmblodsklassen. Ask for More og Enjoy the Dance er topphester og blir de mest spilte.

Det avsluttende V75-løpet er et oppgjør for varmblodige hopper, og her kan det fort kan komme en overraskelse.
Vi tror jokerpotten lever farlig på Forus lørdag.

Store penger er det også å spille om på Forus søndag, da banen arrangerer skandinavisk V65. Fra Sverige overføres en dobbel jackpot på 4 878 655 svenske kroner. Dermed kan det bli delt ut mer i premier enn det blir spilt V65 for på Forus.

I forrige søndags V65 på Leangen kunne de som spilte vårt forslag på 1700 kroner hente en gevinst på nærmere 30.000 kroner.
Torsdag var det ingen som klarte fem rette i V5B på Øvrevoll. Bongen på 108 kroner som lå ute i vår spillboks inneholdt fire rette, og ga en utbetaling på 1.721 kroner.
I Harstad fredag kom det flere smeller i V5'en, og det var ingen bonger som klarte fem rette. Vår banker JJ Course tapte i det siste steget, men de som hadde levert det største forslaget kunne hente en trøstegevinst på 9.874 kroner for fire rette.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin