*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Så enkelt er du med i kampen om gigapottene

Bergen Travpark23052020_Eirik Høitomt vant V75-7 med Madelen L.T.C._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Madelen L.T.C. med kusk Eirik Høitomt. Hoppa blir stor favoritt i V75-7 på Bjerke lørdag kveld. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Denne uken er det Gigahelg i V75 i anledning Elitloppshelgen på Solvalla med 172 millioner i samlet premiepott. Men hvordan leverer man egentlig en kupong?

28.05.20 16:04

Travløp kan være veldig spennende, og gi gode gevinster. I helgen er det 172 millioner kroner i samlet premiepott, og mellom 15 og 39 millioner kroner til en alenevinner.

Som ny spiller er det likevel ikke alltid så lett å vite forskjell på de forskjellige spilltypene, eller hvordan man får levert spill. Her får du en enkel innføring.

Hva er lyntoto?

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest. Spillmaskinen velger ut en blanding av hester for deg. Du bestemmer selv hvor mye du vil spille for.

I boksene under kan du klikke på pilen ved siden av summen og endre beløp. For å levere klikker man på spill nå.

V75 med Gulljackpot på Bjerke lørdag

Bjerke travbane står for denne ukens norske V75 med Gulljackpot. En eventuell alenevinner vil kunne kvittere ut rundt 15 millioner kroner. Omgangen er lagt til kveldstid, med start kl. 20.00.

V75 lørdag på Solvalla - med 39 millioner til en alenevinner

Det er ventet å ligge rundt 98 millioner i den totale premiepotten, og en alenevinner vil kunne kvittere ut rundt 39 millioner kroner. V75 starter kl. 16.20.

V75 søndag på Solvalla - med 25 millioner til en alenevinner

Det er ventet å ligge rundt 65 millioner i den totale premiepotten, og en alenevinner vil kunne kvittere ut rundt 25 millioner kroner. V75 starter kl. 15.00.

Hva er V75?

Hestespillet V75 har som regel de største premiene. Spillet går ut på å velge riktig vinner-hest i 7 løp. Dersom du får 7, 6 og 5 rette får du utbetalt en premie.

Enkelt forklart kan man si at den hesten som kommer først i mål har et nummer. Har du krysset av for dette nummeret på din kupong så har du riktig. Akkurat som i Lotto, men her har kulene fire ben.

Registrer deg som spiller

Når man spiller lyntoto på nett må man registrere seg som spiller hos Norsk Rikstoto. Det kan du gjøre gratis og uforpliktende ved å klikke her.

Se travløp

Noe av det mest spennende med å levere en lyntoto-kupong er å følge med på løpet direkte og se om hestene du har spilt på vinner. Klikk her for å se løpene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag