*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Så enkelt er du med i V75 med gulljackpot

Bjerke26082020. Global Bred to Win og kusk Magnus Teien Gundersen vant 6.løp Kvalifisering til Finntack Norsk Hoppekriterium.

Global Bred to Win og kusk Magnus Teien Gundersen i full fart. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er gulljackpot i V75, med omtrent 18 millioner til en alenevinner. Men hvordan leverer man egentlig en kupong?

Travløp kan være veldig spennende, og gi gode gevinster. Lørdag er det gulljackpot i V75 på Momarken, med omtrent 18 millioner til en alenevinner.

Som ny spiller er det likevel ikke alltid så lett å vite forskjell på de forskjellige spilltypene, eller hvordan man får levert spill. Her får du en enkel innføring.

Hva er Stalltips?

Stalltips er den enkleste måten å spille på hest, dette spillet erstatter Lyntoto. Spillmaskinen velger ut en blanding av hester for deg. Du bestemmer selv hvor mye du vil spille for.

I boksen under kan du klikke på pilen ved siden av summen og endre beløp. For å levere klikker man på spill nå. Fristen er lørdag kl. 15:00.

I Stalltips velger Rikstoto ut både vinnere og outsidere, og lager ferdig utfylte kuponger til deg. Desto høyere beløp du spiller for, desto flere hester vil kupongen din bestå av. Å ha outsidere på kupongen er viktig for å ha sjans til å vinne de store premiene.

Klikk på bildet for å forstørre. stalltips

Hva er V75?

Hestespillet V75 har som regel de største premiene. Spillet går ut på å velge riktig vinner-hest i 7 løp. Dersom du får 7, 6 og 5 rette får du utbetalt en premie.

Enkelt forklart kan man si at den hesten som kommer først i mål har et nummer. Har du krysset av for dette nummeret på din kupong så har du riktig. Akkurat som i Lotto, men her har kulene fire ben.

Registrer deg som spiller

Når man spiller Stalltips på nett må man registrere seg som spiller hos Norsk Rikstoto. Det kan du gjøre gratis og uforpliktende ved å klikke her.

Se travløp

Noe av det mest spennende med å levere en Stalltips-kupong er å følge med på løpet direkte og se om hestene du har spilt på vinner. Nettavisen sender V75 løpene gratis. Klikk her for å se løpene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.