Gå til sidens hovedinnhold

Så enkelt er du med i V86-spillet

Kveldens V86-omgang er historisk i og med at Bjerke for første gang er medarrangør. Men hvordan leverer man egentlig en kupong? Her får du svaret.

Travløp kan være veldig spennende, og gi gode gevinster. Onsdag er det V86 fra Bjerke og Solvalla med 21 millioner i premiepotten, og 8 millioner til en alenevinner.

Som ny spiller er det likevel ikke alltid så lett å vite forskjell på de forskjellige spilltypene, eller hvordan man får levert spill. Her får du en enkel innføring.

Hva er V86 og V75?

Spillet V86 går ut på å velge riktig vinner-hest i 8 løp. Det utbetales premier for 8, 7 og 6 rette.

Enkelt forklart kan man si at den hesten som kommer først i mål har et nummer. Har du krysset av for dette nummeret på din kupong så har du riktig. Akkurat som i Lotto, men her har kulene fire ben.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86 på Bjerke/Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 495.

Norsk Rikstoto tilbyr spill til V86 hver onsdag og det kjøres fire løp på to forskjellige baner.

I og med at det er åtte løp som skal tippes, er vanskelighetsgraden enda større i V86 enn i mer kjente V75 og derfor blir det ofte høye premier for åtte rette i V86.

Onsdag er Bjerke for første gang med som arrangør og V86-1, V86-3, V86-5 og V86-7 skal kjøres på Bjerke i kveld, mens de fire øvrige løpene kjøres på Solvalla.

Du ser alle onsdagens V86-løp på Bjerke/Solvalla gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl. 17:45.

Hva er Stalltips?

Stalltips er den enkleste måten å spille på hest, dette spillet erstatter Lyntoto. Spillmaskinen velger ut en blanding av hester for deg. Du bestemmer selv hvor mye du vil spille for.

I boksen under kan du klikke på pilen ved siden av summen og endre beløp. For å levere klikker man på spill nå.

I Stalltips velger Rikstoto ut både vinnere og outsidere, og lager ferdig utfylte kuponger til deg. Desto høyere beløp du spiller for, desto flere hester vil kupongen din bestå av. Å ha outsidere på kupongen er viktig for å ha sjans til å vinne de store premiene.

Ekspertkupong

Du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Se travløp

Noe av det mest spennende med å levere en Stalltips-kupong er å følge med på løpet direkte og se om hestene du har spilt på vinner. Nettavisen sender V75 løpene gratis. Klikk her for å se løpene.

Kommentarer til denne saken