Gå til sidens hovedinnhold

Så enkelt er Stalltips

Stalltips er den enkleste måten å spille på hest. Her får du vite hvordan det hele virker.

Travløp kan være veldig spennende, og gi gode gevinster. Som ny spiller er det likevel ikke alltid så lett å vite forskjell på de forskjellige spilltypene, eller hvordan får levert spill. Her får du en enkel innføring.

Hva er Stalltips?

Stalltips er den enkleste måten å spille på hest, dette spillet erstatter Lyntoto. Spillmaskinen velger ut en blanding av hester for deg. Du bestemmer selv hvor mye du vil spille for.

I boksen under kan du klikke på pilen ved siden av summen og endre beløp. For å levere klikker man på spill nå.

I Stalltips velger Rikstoto ut både vinnere og outsidere, og lager ferdig utfylte kuponger til deg. Desto høyere beløp du spiller for, desto flere hester vil kupongen din bestå av. Å ha outsidere på kupongen er viktig for å ha sjans til å vinne de store premiene.

Hva er V75?

Hestespillet V75 har som regel de største premiene. Spillet går ut på å velge riktig vinner-hest i 7 løp. Dersom du får 7, 6 og 5 rette får du utbetalt en premie.

Enkelt forklart kan man si at den hesten som kommer først i mål har et nummer. Har du krysset av for dette nummeret på din kupong så har du riktig. Akkurat som i Lotto, men her har kulene fire ben.

Registrer deg som spiller

Når man spiller Stalltips på nett må man registrere seg som spiller hos Norsk Rikstoto. Det kan du gjøre gratis og uforpliktende ved å klikke her.

Se travløp

Noe av det mest spennende med å levere en Stalltips-kupong er å følge med på løpet direkte og se om hestene du har spilt på vinner. Nettavisen sender V75 løpene gratis. Klikk her for å se løpene.

Kommentarer til denne saken