Sabeltann på nytt tokt!

Foto: hesteguiden.com

Øystein Tjomsland, også kalt Kaptein Sabeltann er på plass i Bollnäs i Sverige med fenomenet Tekno Odin i kveld!

Sportspills meny mandag:
Trav Leangen: 80 mil gir gevinst
Lunsjtrav Klosterskogen: Hop ordner finansene
Oddstips: Everton mot toppen

Det er en sportslig meget fin meny Bollnäs presenterer denne mandagen, og sørlendingen Øystein Tjomsland tar turen over grensen med det største talentet Norge har sett på kaldblodsfronten i form av Tekno Odin. Stallkompis Eikdølen er også med i dette løpet, men han må konsentrere seg om å kjempe om sølv.

Det er i den tredje avdelingen i V65-spillet 3 Tekno Odin er på farten, og vi snakker da om den råeste kaldblodshesten vi har sett i moderne tid. Han har en helt enorm teknikk, og i den siste starten når han vant Derby på helt utrolige 23,9/2600m virket det ikke som det kostet noen ting.

Perfekt spor bak bilen i kveld, og selv om det er det fineste 4-årsløpet som er kjørt i Sverige i år, klarer ikke vi å se at noen av konkurrentene kan gi Moe Odin–sønnen kamp. Normalt kjører Tjomsland litt på sikkerhet ned startsiden, og siden sklir han frem tidlig og får overta teten uten sverdslag. Spinner så i fra konkurrentene til slutt til en overlegen seier, og dette må være snakk om en av årets sikreste V65-vinnere i Sverige.

Innleveringsfrister Bollnäs
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi avsluttet forrige uke på beste vis med å fange V5A på vårt største spilleforslag på Sørlandet på søndag til en utbetaling på fine 9 860 kroner, og det er nye sjanser i kveld!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
I den femte avdelingen tror vi på ledelse rundt om for 1 Jasper Lane, og da snakker vi om et andrevalg i spillet! Vi synes det er helt utrolig at ikke Lindy Lane-sønnen er favoritt, og da setter vi et småfriskt bankerspill! I den siste starten satt han fast med alt igjen når Jennifer Tillman valgte å slippe teten (men det tror vi ikke hun gjør denne gangen), og det var gode Hard Livin som vant det løpet.

Raden til Japer Lane er kanskje ikke så imponerende for mange, men vi skal huske på at han har vært ute i knalltøffe selskap den siste tiden. Han har støtt på hester som Amaru Boko, Friction, Beanie M.M og Caballion, og i kveld er selskapet klart enklere. Når så hester som 7 Calvados og 12 I Won`t Dance står helt håpløst til spormessig, ja så synes vi det er klar fordel vår andre banker for kvelden.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsidere!
I V65-1 er 2 Elles W.Phedo etter vårt skjønn litt bortglemt i kveld som en 15-prosenter i spillet, og vi synes hun bør krysses tidlig. Hun har vært mye spilt mot samme tilsvarende konkurrenter tidligere, og i de løpene har det blitt både feil for kusk og hest (blitt brukt ganske tøft innledningsvis, og ofte havnet i dødens). I kveld er det en fin oppgave når de verste motbudene 11 Noir De Cherie og 12 Electra Sund står i bakspor, og Kesaco Phedo–datteren er rask fra start. Da skal det være en fin sjanse på tet, men uansett hva kusken velger er hun sikret et fint løpsoppleg (og da er hun seiersaktuell).

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

4 Mind Your Head i V65-6 er en meget bra hest for klassen, men det er et lite spørsmål til formen, da han har vært strøket en gang siden siste start. Når den dyktige kretsen rundt From Above–sønnen velger å starte har de dog normalt kontroll på formen, og fra et perfekt spor bak bilen finner normalt kusk Søren Eriksson seg en fin posisjon. Da er hesten helt klart seiersaktuell på normal form, og han er spennede som en foreløpig 12-prosenter i spillet! En annen i dette løpet som er undervurdert er 4-årige 11 B.B.S Mandarino som holder strålende form, og da snakker vi om en 18-prosenter i spillet. Gikk 12.0 siste 1000m via sporene i den siste starten, og det med full fart over mål. Forut for den starten var han solid til seier, og blir det litt tempo på dette løpet er ikke Bergh-traveren ueffen.