Saftig jackpot med 1,5 millioner ekstra

Peter Untersteiner er vår bankerkusk fra Halmstad denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Peter Untersteiner er vår bankerkusk fra Halmstad denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Vi har spilt inn ca 1 600 000 siden fredag 5.Des, og tipsene har satt meget bra. Fra Halmstad denne mandagen er det jackpot, og vi byr på en rekke godbiter.

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Blekkan sørger for ny fest
Oddstips 2: Her er vinneren av bunnduellen
Oddstips 1: Empoli er gode nok


Vi er i gang med en ny HERLIG uke, og høydepunktet denne uken skjer på Bjerke lørdag hvor det altså er DOBBEL SYVERPOTT i V75-spillet. En utbetaling som normalt sett hadde gitt 100 000 gir nå 200 000. Vi skal selvfølgelig gjøre alt for å hjelpe deg til lukene, og tipsene våre blir lagt ut på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er noen av høydepunktene den siste tiden:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der. Totalen siden fredag 5.Desember har kommet opp i ca 1 600 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen kommer fra 1.Januar 2015 til å satse betydelig hardere på å gi best mulige tips til Sverige. Undertegnede vil ha ansvaret, men jeg kommer også til å gi dere FYLDIGE TIPS til V75-omtgangene som kommer 23.Desember (Gävle) + 26.Desember (Solvalla). Det er dog fra 1.Januar at du vil få mine tips fast hver dag. Så her er det bare å følge med.

Innleveringsfrister Halmstad:

V64: 19.08

DD: 20.28

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder omgangen som er i vente fra Halmstad så tok den lengre tid å bli ferdig med enn planlagt. Så tipsene våre kom derfor litt senere ut enn normalt. Dette er nemlig en SVÆRT FIN meny, og vi hadde store problemer med å finne en banker som vi virkelig følte for. Etter mye om og men så ble det 1 Jitanes i V64-3 som normalt sett BØR lede dette rundt om!

Her er mine komplette JACKPOT-TIPS, og husk at det ligger hele 1,5 millioner ekstra i potten denne mandagen:

V64-1 : Angelo AM – Er betydelig bedre enn raden, og den skal bli interessant å følge i innledningen. Nest sist så kommer den etter hvert frem i dødens, og den er SVÆRT tapper i nederlaget. Nå sist så går den pigg i mål bak Augustus F. etter sene luker, og da ble det avsluttet i 08 fart. Her står den ypperlig til for å smyge med, og skulle for eksempel favoritten havne litt på vingel, ja, da kan det være duket for en godbit i innledningen. 7 Augustus F. – Var helt nede i kjelleren sist, men den gjorde uansett et enormt løp. Gangen før så var den ute i Klass 1-finalen, og der leverer den en sisterunde i 11 fart. Risikerer vingelrisk, men skulle den komme seg foran på første bortre så dreier dette seg om en solid mulighet. 4 Calvin Borel – Er VELDIG grunnkapabel, men den er overhodet ikke til å stole på. Nå har man gjort noen utstyrsendringer som man håper vil slå positivt ut, og skulle den komme seg rundt uten galopp så er den på foto.

V64-2 : 5 Maniac Face – Har ikke den beste kusken i feltet, men dette er likevel en hest som er verdt litt oppmerksomhet. Nå sist så ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Gangen før så gjør den en SVETT opphenting etter galopp, og vi har da 14,0/1900m på klokken. Er altså klart bedre enn raden, og med flyt så er den klart aktuell! 11 Alpha De Vandel – Kom ut etter pause, og sykdom sist. Blir bunnspilt direkte, men trakk seg da etter et tøft opplegg. Har dog en bra kapasitet for klassen, og normalt sett så skal den også ha gått fremover med løp i kroppen. Er klart garderings-aktuell. 4 Mr Love You – Vant et ordentlig bløffløp sist, mens den trakk seg etter et bløffløp nest sist. Er ikke veldig tøff, men skulle den få tet så kan det likevel gå.

V64-3 : 1 Jitanes – Var uheldig sist, og den passerte mål med litt krefter igjen. Er kjapp ut, og fra tet så leder den dette lenge. Har dog ikke vist en veldig tøffhet på slutten, og vi er usikker på hvordan denne vil være om den får en luftig første 500m i kroppen. Har uansett et såpass riktig løp at vi etter tvil spiller den alene. Omgangen ellers er nemlig såpass krevende at vi MÅ ha en banker. 5 Aroma Grim – Kom ut i regi Johan Untersteiner sist, og den varslet form direkte. Avslutter enormt nedover oppløpet, og den leverte et herlig formbeskjed. Det løpet i kroppen har nok uansett bare gjort bra, og den er fort enda et knepp bedre nå. Trenger tempo, men får den det, ja, da kan den fort slå til mot en relativt sliten gjeng. Dette er i første rekke den vi frykter mest mot vår banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 1 Crazy Year Ås – Er en FLINK 3-åring som har vært ute i tøffe omgivelser. Nest sist så fullfører den godkjent i Breeder’s Crown på Solvalla, var da ute mot en utrolig bra gjeng. Nå sist så gjør den også et godkjent løp, og den kommer i mål på en bra tid. Her står den spennende til på strek, og den er interessant som et mulig sjokk. 11 Dixi Exclusive – Er veldig bra på fart/speed, og får den løpene sine, ja, da er den giftig. Trenger imidlertid litt flyt på veien, og får den det, ja, da er den selvfølgelig aktuell. 15 Opitergium – Er best på kapasitet, og den gjør en spennende start etter pause. Kan bombe rundt denne gjengen om den er der den skal være direkte, og den må med på ALT!

V64-5 : 14 Taipan Diablo – Er fullstendig uspilt her, men skulle den få flyt underveis så er den fakta SVÆRT spennende. Nest sist så ble den kjørt rett ned, og den havner langt bak feltet. Blir disket, men den så meget bra ut bak feltet. Hadde full spenst over mål i kulissene. Nå sist så avslutter den som en vind etter en passiv styring, og vi har 10,8 s 500m på klokken. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og fortsetter den sin flotte fremgang så er den helt sikkert med i fremste rekke her. 3 XLNT Conways Class – Er ingen stor stjerne, men fra fine betingelser så blir den likevel hardt betrodd. Fikk nå sist maks i kulissene, men da var den ute mot svært gode hester. Skulle den bli vinket til tet nå, så kan det selvfølgelig gå favoritten sin vei. 11 Perfect Kronos – Gikk enormt etter at den ble sjenert til galopp nå sist. Viser 10,9/1000m bak feltet, og det er ingen feil på kapasiteten. PASSES i en feilfri utgave!

V64-6 : 5 Candy Store – Har en VELDIG fart i kroppen sin, og det kan faktisk dreie seg om tet og slutt. Nest sist så åpner den første 500m på 08,8 før Erik Adielsson velger å slippe. Første 1000m gikk på 12,6! Fullfører meget fint med tanke på innledningen. På mandag så går den en lav 12 tid fra tet, og det kan neppe mange straffe. 9 Melvin Palema – Var ute tredje sist mot Al Dente i et uttagningslopp til Svensk Trav-kriterium. Gjør et veldig bra løp som tredje da. Gjorde nå sist et FINT løp etter pause, og den taper da kun for talentet Evelina Palema. Her står den interessant til for å smyge med, og den er garderingsaktuell. 7 Springover løp inn i «veggen» sist, og vi er usikker på hvordan det slår ut på en fersk hest. Skal med om løpet garderes. 10 Bravo Naverone – Er fersk, men har radet opp i bra stil, og den er en mulig gardering. 2 Juppi – For de som leter en SKRELL så skal denne passes. Viser 15/2000m etter galopp sist, og den så helt rå ut i kulissene.