Gå til sidens hovedinnhold

Saftig V64-jackpot med 1,6 millioner ekstra

Ekstremt spennende omgang med et voldsomt potensial! Vi spiller bankerfritt, og frekt i jakten på de helt store kronene! Du blir vel med oss i jakten på V64-suksess?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er ikke helt lettløst på Färjestad i kveld, og det kan gå mot store kroner til de med riktig rekke. Vi jakter jackpotcashen med frekke bonger, og spiller uten bankere på de litt større bongene. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V64-1 : 7 Briljant Sensation – Innledningsløpet er ganske jevnt, og flere bra hopper i grunnlaget dukker opp. Vår ide kommer ut etter pause, men er fikset på, og leverer «ALLTID» etter opphold. Ble kun matchet i harde løp før pausen, og dette er en hoppe som er herdet mot tøff motstand. Møter riktig motstand nå, og klaffer det bare litt på veien så skal sjansene være gode. SPILLES! 4 Listas Marion – Er vrien å regne på da den ikke opptrer stabilt. Etter et lengre avbrekk sist gikk den strålende etter en grov galopp. Fra eventuelt tidlig tet kan den absolutt holde unna, og den er selvskreven på bongen.

V64-2 : 4 Lampard – Er BEST, men den blir uansett for hardt betrodd her. Tenk på at vi snakker om en hest fra Tyskland som skal ut fra spor fire i volten, og akkurat det trenger ikke å gå bra. Vi vil gjerne se denne gå noen løp i Sverige før vi går hardere til på den, og avstår altså fra et bankerspill. 12 Vincenzo – Spurtet riktig så bra etter pause sist, og på klokken stod det 13,5 s 600m. Ventes forbedret til kveldens oppgave, og den gjør seg ikke bort i et løp som dette om den kanskje er ytterligere forbedret.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-3 : 2 B.B. Solrun – Spennende løp for «kaldingene» hvor det fort kan bli en seier til Norge. Vi setter en frekkis først, og B.B. Solrun burde være litt spennende her. Sist stod den altså likt med 12 S.K.’s Ariel, og er nå 40m billigere ute. I det nevnte løpet sist var B.B.Solrun med på en ekstrem åpning i 22-fart, og det er ikke noe å si på at den da fikk syre til slutt. Her blir det tet/eventuelt rygg leder på 1 Valle Borka, og dette er en langt bedre oppgave enn sist. PLUKKES MED PÅ ALT!

V64-4 : 4 Helix Rick – Er svært spillbar i denne jackpotomgangen, og dette er en hest vi tror MYE på. Kom ut etter pause sist, og varslet vinnerform direkte. Feilet som PIGG på oppløpet i stengt posisjon når kusken kjørte oppi. Hadde travet ned mot 15,0/2140ma uten det uhellet, og det med mye krefter igjen. Nå er den kuskeplusset med Benzon, man fester på en BIKE, og den ventes dessuten ytterligere forbedret med et løp i kroppen. Kan åpne litt bak bilen, og skulle Benzon greie å ta seg til tet med vår store ide, ja, da tror vi fakta at den bare vinner. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 5 Zacapa Grim – Hadde et bra fjorår, og den var syv ganger blant de to beste da. I årsdebuten sist ble den overflydd, og selv om den så noe tung ut så satt den altså fast i mål. Er garantert betydelig forbedret til denne oppgaven, den er kjapp ut, og dette sporet er perfekt bak bilen på Färjestad. Gjør opp om seieren om den viser noe i nærheten av det den gjorde i fjor, og vi roper et varsko!

V64-6 : 1 Maze Runner – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og dette kan fort dreie seg om tet og slutt. Gikk altså 10,1/1640ma når den blåste inn til seier fra spor 12 femte sist, og dette er en vallak med enorm fart i kroppen sin. Dukker nå opp etter at vintertreningen er gjort unna, og vi har en mistanke om at den er svært godt forberedt. Presterer den nemlig ikke her så mister den nesten alle sine poeng (ettall øverst i raden). Flyr nok ned mot 11,0 om nødvendig, og det straffer ikke mange fra dødens. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.