Gå til sidens hovedinnhold

Saftig V64-jackpot med over 1,2 millioner ekstra i sekserpotten

Gedigne 1 281 529 ligger ekstra i sekserpotten! Vi jakter den de ekstra jackpotkronene med en banker som kan være noe for Elitloppet neste år...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle knaller til med en ordentlig flott JACKPOTOMGANG denne kvelden, og vi jakter JACKPOTKRONENE med 3 Sister Sledge (V64-3) som en meget solid banker. Det beste objektet i omgangen heter 3 Pelle Roc (V64-4).

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Versace Face – Er en traver som Reden har snakket varmt om, og den gjør en spennende start etter en ganske lang pause. Har vært syk, og også trampet seg på en fot. Har dog trent på fint inn mot denne oppgaven, den er MYE bedre enn grunnlaget sitt, og vi føler det er snakk om en motivert tipsener. 2 Chestnut – Fullførte godkjent i et DERBYKVAL sist, og gikk omtrent likt i mål med 8 Trumpie som den stod likt med da. Har fin grunnkapasitet, den står perfekt til på strek, og må med på gardering.

V64-2 : 11 Eigelands Fredrik – Har tent veldig til for Jörgen Westholm, og sist vant den enkelt med krefter igjen på en knallgod tid. Har overkapasitet i forhold til grunnlaget sitt, og den kan blåse alt om den bare henger sammen som den skal. 12 Nordsjö Vinni – Dundret på utvendig leder sist, og første 1000m ble passert på lynraske 23,5. Var så innom en galopp mot oppløpet, men fullførte uansett bra. Sporet i mot, men dette er en hoppe som er betydelig bedre enn raden, og må med på gardering.

V64-3 : 3 Siste Sledge – Ble egentlig kjøpt til Sverige og Reden med tanke på avl, men har prestert såpass bra at det faktisk kan være noe for Elitloppet i 2022. Har ikke tapt etter den kom til Sverige, og løpet den gjorde på Solvalla nest sist er nok ett av de løpene vi husker best fra 2021. Dundret da til tet, fikk press hele veien, og første 1000m ble passert på spinnville 08,8! Viste en enorm skalle, og var fremst på foto. Nå blir det gratis tet, og den taper selvfølgelig ikke dette løpet om den bare er frisk for dagen. Rapportene fra Reden er oppløftende etter pause, og stallen tror naturligvis på denne. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 3 Pelle Roc –
Er en banker for de frekke, og dette er en hest vi tror mye på i kveld. Spurtet fantastisk bra sist, var ikke tom over mål, og på klokken stod det 12,2 s 800m med krefter igjen. Har tidligere i karrieren vist at den er kjapp fra start, og fra dette sporet er nok talentfulle Viktor Malmrot på tetjakt. Fra eventuelt tidlig tet burde løpet være over, og den er altså svært spillbar.

V64-5 : 9 Smedheim Solan – Er i toppform, og den må ikke undervurderes her. Gikk strålende etter galopp sist, og på klokken stod det 20,2 s 1500m. Var ikke helt optimal i aksjonen da, og nå går man tilbake til den balansen den takler best (skoløs foran). Har ikke problemer med distansen når den får smyge med, og vi blir alt annet enn overrasket om den speeder inn til en seier i dette lille feltet. PASSES! 2 Bellfaks – Har et helt riktig løp i kveld, den kommer ut skoløs foran som er den beste balansen, og må med på alt.

V64-6 : 2 Rally Hans – Spurtet sterkt etter pause sist, og var ordentlig positiv etter oppholdet da. Kommer ut på sin beste balanse nå (skoløs foran), og det er da den pleier å gjøre sine beste løp. Får opp Mats Djuse i kveld, sporet passer perfekt, og motstanden skremmer ikke. Slår til som en godbit?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.