Gå til sidens hovedinnhold

Saftig V64-jackpot med over 1,7 millioner ekstra

Frekk banker! Storfavorittene blir gardert! Vi jakter store kroner i kveldens V64-jackpotomgang! Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Färjestad står for mandagens største høydepunkt, og det er altså JACKPOT i kveld med enorme 1.747.078 ekstra i sekserpotten. Vi slet virkelig med å finne en STÅLBANKER til kveldens omgang, men endte opp med en banker som må være spennende. 1 Mill Cava (V64-3) var strålende i debuten for Stenströmer, og i kveld makser man dessuten balansen. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet?

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Leo Leo – Kommer ut etter pause, og er behandlet i oppholdet. Er nesten alltid god første gang ut etter pause, den er veldig kjapp ut med volte, og har faktisk vunnet 7 av 11 løp som den har gått i tet. Har rett og slett en smellfin oppgave foran seg, og vår klare feeling er tet og slutt. SPILLES!

V64-2 : 5 Allevil Rek – Blir ENORMT hardt betrodd her, og den kan naturligvis vinne et billig løp som dette. Holdt sikkert unna sist, og slo mange av de samme hestene da. OK tipsener, men vi vil se litt mer av denne før vi går ALL IN. 9 C. Neway – Gikk et BRA løp fra dødens på favoritten sist, og varslet form direkte etter pause. Kan fort være ytterligere forbedret til denne starten, og må med om favoritten garderes.

V64-3 : 1 Mill Cava – Viste 12,5 s 700m sist, og avgjorde sikkert i debuten for Stenströmer. Til denne starten rykker man skoene for første gang i karrieren, og skulle det slå heldig ut, ja, da kan denne umulig bli enkel å ha med å gjøre. Leder rundt om, og lar seg rett og slett ikke fange?

V64-4 : 3 Global Bellicosa – Har fått to løp i kroppen etter pause, og vant svært lett fra tet sist. Viste da 13,0 s 800m, og var ikke tom på det. Kan muligens kjøre seg til tet her, og skulle Goop lykkes med å ta seg dit, ja, da er nok dette løpet over. Skal stå først på ranken. 2 Cash And Carry – Har vært klink overlegen to ganger på rappen, og lover bra. Debuterer bak bilen, og det er naturligvis et usikkerhetsmoment. Er dog motbudet sammen med 6 Zola Love. Disse tre skiller seg klart ut.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 5 Vien Ici – Ble aldri «tømt» sist, og den så klart forbedret ut etter pause. Er nok ytterligere forbedret til denne starten, og nå blir vel det også et mer offensivt opplegg? Møter helt riktig motstand, og fra et nydelig spor bak bilen (spor 4-6 er best på Färjestad), ja, så er i hvertfall vi på vakt. Slår til som en godbit?

V64-6 : 2 O.M. Entertainyou – Helskummel finale, og her kan det være smart å gardere bredt. Vår ide er ingen stjerne, men den er jevn/flink, og liker å smyge med over kort distanse. Vi hadde litt tro på den når den vant femte sist, og det gjorde den med samme kusk og over samme distanse. Fikk maks etter pause sist, men var OK, og er nok hakket bedre i kveld. Kan overraske om den først får løpet sitt. Vår ide, men her er det altså veldig jevnt/åpent.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.