PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad står altså for kveldens V65-omgang, og det er snakk om en INTERNASJONAL OMGANG hvor våre venner fra Sverige er med å spiller. Det er altså JACKPOT med over 800 000 ekstra i sekserpotten. Vi har derfor lagt ut muligheter for kun å spille V6 på Eksperten denne kvelden, men har naturligvis også lagt ut V65-bonger. Selv om løpene er litt tynne så er det JEVNE LØP, og vi er klart inne på at dette kan gi bra betalt. Vi banker 6 Gospel De Latour (V65-4) på de litt mindre bongene, mens vi spiller bankerfritt på de litt større. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Thai Apollo – Har en svært fin oppgave foran seg i innledningsløpet, den har fått et løp i kroppen på isen inn mot denne oppgaven, og går alt riktig for seg så må sjansene være gode. Her må bare kusken være aktiv, kjøre seg tidlig til tet, og siden henter vel ikke noen denne igjen om den er som i fjor høst? Soleklart førstevalg, og en banker for de virkelig frekke.

V65-2 : 4 Valle Trym – Kommer ut etter en liten pause, og er behandlet i dette oppholdet. Gikk gode løp i fjor vinter, den er helt overlegen på ren kapasitet, og feilfritt har den ingen konkurranse i et løp som dette. Konkurrerer mot seg selv, og skal naturligvis stå klart først på ranken. Bak denne er løpet jevnt, og ingen er 100% sjanseløse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 9 Eiklill – Er en meget bra hest i løp som dette, det er fine rapporter på den etter pause, og feilfritt skal sjansene være svært gode. Får opp Sigmund Jakobsen i kveld, og det er spennende. I Bodø i sitt siste løp før treningspausen ble den sittende bom fast som fulltanket. Går nok en lav 33-tid om nødvendig, og den må tas på alvor i særdeles billige omgivelser som dette.

V65-4 : 6 Gospel De Latour – Utvikler seg meget fint, og avgjorde på en bra måte i Boden sist. Gjorde da sitt første løp på isbane, og det så ut til å fungere utmerket. Var sjanseløs mot Pretty Devil nest sist, men egentlig tror vi ikke at vår ide er noe dårligere enn det som trolig blir favoritten her. Kommer tungt i sluttrunden, og senker alt? Vi tror det! PS. Nevnte 7 Pretty Devil har tidligere vært klink ustabil, men etter at Jørn Morten Kvikstad gjorde noen justeringer så har den forbedret seg mye. Nå går man tilbake til jernsko, og hvordan vil egentlig denne fungere på isen? Vi blir ikke overrasket om den faller tilbake til gamle synder i kveld…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 7 I.D. Lightning – Har ikke fått ut sitt fulle potensial etter den kom til Harstad, og den har kun bitvis vist OK kapasitet. Kommer nå ut etter en liten treningspause, den møter helt riktig motstand, og er dessuten solid kuskeplusset med Mats Gunnar Ringberg. Blir ikke tatt på alvor, men denne er god nok, og vi blir alt annet enn overrasket om den skreller i et veldig jevnt løp.

V65-6 : 1 Villdensky – Elsker isbane, og den pleier å vinne når den kommer ut etter pause, og da dukker opp på en isbane. Var ikke til sin fordel i de siste løpene før pausen, men dette er fikset på, og nå er rapportene fine. Kan nesten ikke få bedre betingelser enn dette, og den er verdt et forsøk direkte. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.