Gå til sidens hovedinnhold

Saftig V65-jackpot med hele 969 983 ekstra i sekserpotten

Svært spennende omgang med mye snadder! Du blir vel med oss i jakten på jackpotkronene?

Lerum fikset cashen i Bodø 18. juli! Kr.1 944 ble til Kr.18 736!
Tipsflyten fortsetter, og undertegnede serverte igjen meget solide vurderinger. Yuma Kitten (2-valg), Kingofthehill F., og Philip Lyn (2-valg) stod alle først på ranken. Philip Lyn ble banket på den minste bongen, og senket altså dagens tyngste favoritt! Vår største bong til Kr.1 944 satt som den skulle, og betalte ut meget solide Kr.18 736. Følgende info ble servert på dagens beste spill:

V65-5 : 6 Philip Lyn – Har en drømmeoppgave foran seg i kveld, og dette dreier vel seg om tet og slutt? Leverte en TUNG sluttrunde sist, og vi har knapt nok sett den bedre funksjonelt på svært lenge. Nå kommer den ut på sin beste distanse, og fra dette sporet skal den suse til tet. Vi tviler på om 10 Mye Faksen som matches mot et V75-løp i Harstad vil bli kjørt veldig hardt med etter et lengre avbrekk, og det er nå man må prøve Philip Lyn!

Lerum med V5-fest på Sørlandet 17. juli! Kr.1 120 ble til Kr.12 612!
Undertegnede var på hjemmebane denne kvelden, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den største V5-bongen til Kr.1 120. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.12 612,-. Vi gratulerer de som tok rygg!

Lerum med nye supertips i V64-spillet! Kr.864 ble til Kr.9 569! Du var vel med på moroa på Axevalla 17. juli?
Undertegnede serverte nye meget solide V64-vurderinger, og det meste satt til Axevalla 17. juli. Balsamine Font (17%) innfridde som en banker for de frekke! Bravo Santana (25%) lekte seg som en banker av stål! I finalen stod SKRELLEN Eric The Eel (6-valg / 8%) først, og strålende info ble servert. Vår bong til Kr.864 suste inn, og betalte ut svært fine Kr.9 569,-. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 8 Balsamine Font – Er BEST, og tar seg av innledningsløpet til bra odds i lukene? I debuten i Sverige tredje sist så avgjorde den veldig enkelt, og vi hadde da 11,0 s 800m på klokken. Så var den ute i storløpet med en million i førstepremie nest sist, og da feilet den fra seg en meget god plassering samt en lav 12-tid over 2140ma. Sist feilet den som svært godtgående i den siste svingen, og hadde travet langt ned på 11-tallet uten galoppen. Har gått med sko på alle fire, men nå rykkes dem. Er en banker for de frekke!

V64-6 : 4 Eric The Eel – En svært fin V64-finale venter, og dette er ikke helt lettløst. Det er nemlig jevnt blant de beste. Vår ide har sett SUPERBRA ut i Danmark, og kommer med toppform. Spurtet knallbra sist, mens den var enorm fra dødens nest sist. Har MYE inne, og burde egentlig hatt et høyere grunnlag enn hva den har. Prøves som et helfrekt objekt i finalen!

Lerum fikset feriepengene! Kr.240 ble til Kr.11 320! Du tok vel rygg i V64-spillet på Bergsåker 16. juli?
Undertegnede serverte DRØMMETIPS til jackpotomgangen på Bergsåker 16. juli, og ALT satt! Hector Sisu innfridde som en banker av stål, mens First Mel Hope innfridde som den nest beste bankeren. New Direction (4-valg) stod først på ranken, og det samme gjorde Aramis Bar (2-valg). Den MINSTE bongen på kun kroner 240 satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 320,- DD ble i tillegg ranket ut på EN REKKE, og gav en odds på herlige 62,25 - hvor mye fikk du på dobbelen? Sjekk ut følgende:

V64-5/DD-1 : 4 New Direction – Er en ung hoppe under en rivende utvikling, og den gikk et meget sterkt løp i kulissene etter startgalopp sist. Kom knallsterkt tilbake, og vi gav den et stort pluss i kanten. Minuset i kveld er at den skal gå med sko bak, og det trekker noe ned. Skal uansett regnes. 7 Young Highness – Ble sittende bom fast i det samme løpet, og likte tydeligvis å få opp en ny kusk. Er ikke ueffen med klaff.

V64-6/DD-2 : 2 Aramis Bar – Var solid i nederlaget mot 10 Hail Mary tredje sist. Var så langt under pari nest sist. Nå sist fullførte den sterkt, og gjorde igjen et solid løp. I kveld rykker Goop bakskoene på Aramis Bar, den er kjapp fra start, og fra dette sporet kommer nok Goop til å være på hugget direkte. Skulle han lykkes med å ta seg til tet så er fort dette løpet over, og den er spillbar i kveld.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Biri står for kveldens STORE HØYDEPUNKT, og vi har altså en stor V65-jackpot å glede oss til. En knapp million ligger ekstra i sekserpotten, og de skal vi naturligvis være med å kjempe om. Vår største bong er uten banker, men to av løpene låser vi med 2x2. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Stensvik Martin – Ble ridd ned i montedebuten nest sist, og galoppen var ikke å unngå. Ble disket, men kom voldsomt tilbake, og var først i mål. Vi hadde faktisk 21,6 s 400m, og det er liten tvil om at denne er knallgod under sal. Tar revansje i kveld? 10 Troll Svenn – Blir TUNGT betrodd, og den var klink overlegen i Sverige sist. Fungerte dog dårligere enn nest sist, og det gjør oss noe usikker. Disse to hestene skiller seg veldig klart ut i dette monteløpet.

V65-2 : 9 G.G. Barbaresco – Et veldig fint løp med flere ferske talenter venter, og dette løpet gleder vi oss virkelig til. Erik Killingmo har et fint talent i denne 3-åringen, og den er MYE bedre enn raden. Satt fast nest sist, mens den sist kom sterkt tilbake etter å ha blitt grovt hindret. Viste da 11,5 s 400m med masse krefter igjen. Kan få det sydd opp nå, og den MÅ passes!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 3 Cool Canadian – Har en drømmeoppgave foran seg her, og vi forventer at den vil lede dette løpet svært lenge. Havnet opp i elendige rygger sist, og kom til mål med krefter igjen. Var helt kolossalt bra i Bergen tredje sist, og viser den slike takter her så er dette en vinner. Vi dobler dog opp med 8 Denali som vi holder høyt på ren kapasitet, og som var enorm til seier nest sist. DOBBELTBANKER!

V65-4 : 3 Timona Ø.K. – Skummelt løp hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide er ingen typisk vinnerhest, men den er billig ute nå, og trives på denne tiden av året. Gikk et helt fantastisk løp på Biri 21. juli i fjor, og gjorde nok sitt beste løp i karrieren da. Kommer ut etter en liten pause nå, den blir solid kuskeplusset med Dalen, og med en innvendig smyger og luker til slutt, ja, da er denne god nok å skrelle i et billig løp som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 2 Finnskog Nox – Har en svært fin oppgave foran seg her, og det dreier seg fort om tidlig tet og slutt. Var god til seier sist, og Kulblik forteller også om at den har fungert flott i jobb inn mot denne oppgaven. Kan ikke få et finere løp motstandsmessig, og det er snakk om en veldig motivert favoritt.

V65-6 : 7 Moonrise – Vi prøver oss med en frekkis i finalen, og er litt inne på at Moonrise kan overraske. Er betydelig bedre enn raden, og har kommet til mål med litt krefter igjen i de to siste løpene. Blir VELDIG kuskeplusset med Tengsareid i kveld, og det gjør ikke oss mindre sugen på denne skrellen. OBS!


Kommentarer til denne saken