Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Jarlsberg byr på GULLJACKPOT I V75-SPILLET lørdag, og det betyr at det ligger ca 2,5 millioner ekstra i sjuerpotten. Det vrimler med spillbare objekter i omgangen, og her er det bare å sjekke ut all vår tekst nøye. Den beste bankeren taper normalt ikke om alt går riktig for seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å anbefale et bankerspill på 5 Stoletheshow (V75-5). Kjører seg til tidlig tet, og siden skal løpet være over.

Våre komplette tips til lørdagens V75-omgang er som følger:

V75-1 : 2 Alm Vettori – Har en spennende oppgave foran seg i innledningsløpet, og vi er veldig inne på at den vil bli vrien å fange fra tet på en kjapp bane. Glem ikke at den nest sist stod likt med 7 Erling, og er nå 40m billigere ute kontra det som blir storfavoritten i løpet. Kan nok 28-28,5 fra tet, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å hente dobbelt tillegg på. SE OPP! 7 Erling – Var meget god etter dødens siste 1200m tidligere i uken, og da gikk den i dødens på en av de beste i årgangen, Bore Mikkel. På klokken stod det 24,4 s 800m. Vi liker dog ikke at den har vært på langreise i samme uken som dette løpet, og vi likte heller ikke at den plutselig gikk med en hodestang i det nevnte løpet. Noe vi ikke har sett på den tidligere. Kan runde samtlige, men dette blir ikke så enkelt som mange tror. Motbudet.

1 Christina K. –
Er en toppstammet hoppe under en meget fin utvikling. Har kun gjort fine løp, her tror vi at Høitomt er på jakt etter ryggen til Alm Vettori, og da kan den få dette sydd opp. Rankes inn som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 7-1-5 C : 4-3-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000.

V75-2 : 3 Robertson – Leverte et luftig oppløp i kulissene etter galopp sist, og det er ingen fare med formen. Gangen før var den monstergod fra dødens, og moste 8 Anders US til en enkel seier da. Har trukket det beste sporet av de som vil bli betrodd her, og det ble utslagsgivende for hvem som havnet først på vår rank. 6 Miss Pepper – Var under pari sist, men hadde reist dårlig da. Tilbake på sitt beste så kan dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Blir dog kun en outsider nå da den ikke har vært like rå som for litt over en mnd siden.

7 Lucky Queen Soa –
Har sett helt enorm ut ved et par anledninger på slutten, og vi hadde satt denne først hadde den gått uten sko. Nå er den meldt med sko på alle fire, og det er et minus. Har dessuten trukket et dårlig spor, og blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 3 B : 6-7-5-8 C : 1-2-9-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000.

V75-3 : 8 M.H. Hot Cash – Av en eller merkelig grunn ser denne formbomben til å bli helt glemt på lørdag. Vi snakker trolig om en av de tre beste i årgangen, og hadde den bare blitt kjørt med i forbindelse med Kriteriet så hadde grunnlaget vært langt høyere. Satt fast i forsøket til Kriteriet fjerde sist, og den hadde blåst forbi 4 Petho med luker. I selve finalen gangen etter ble den heller ikke kjørt med, og igjen ble den sittende bom fast. Så vant den fra dødens som vår ide nest sist, og fulgte opp sist med å leke hjem seieren fra tet. Denne er rett og slett fryktelig god, og den skal bli særdeles spennende å se i hendene til knallgode Magnus Teien Gundersen på lørdag. Selv fra et dårlig spor må den regnes tidlig, og vi roper et stort varsko!

4 Petho –
Var bunnsolid til andre i Kriteriet, og det er liten tvil om at dette er en av årgangens beste. Kommer nå ut etter pause, og det skal bli spennende å se den igjen på Jarlsberg. Glem ikke at det var på denne banen den ble stygt ødelagt i en ulykke i vinter, forsvant ut av banen, og ble fanget inn tre kilometer fra Jarlsberg. Nå har Tengsareid vært inne på Jarlsberg med den i forkant av dette løpet, ting har virket fint, men hester husker godt, og det skal bli spennende å se den igjen på Jarlsberg. Er en naturlig gardering, men vi mener det er feil at den skal være såpass hardt betrodd. Motbudet. 3 Daddy Pop – Kommer ut i ny regi, og er altså kommet inn på stallen til Hamre. Tamtamtrommene slår hardt for denne, for den har trent knallbra, og man forventer at den kjemper om seieren direkte. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 4-3-10-2-9 C : 5-12-1-11-6-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000.

V75-4 : 2 G. Soten – Er egentlig ordentlig god, men med Frank Ringheim (0 seire på 47 forsøk i år) i «jolla» har den ikke fått ut sitt fulle potensial. Sist Gunnar Austevoll kjørte den (2. juli) så den ut som ren dynamitt, og var knallgod i nederlaget mot Brenne Blink. Travet 27,8/2140ma, og slo 7 Stolt Elmar som den da stod likt med. Kommer nå ut etter pause, og når man først tar turen fra Bergen så regner vi med at man har vært meget fornøyd med den i jobbene. Kan overraske i hendene til Austevoll, og vi roper et varsko! 3 Heimly Best – Er veldig bra, og den har en passende oppgave foran seg. Feiler dog litt for mye til at vi kjøper den som hardt betrodd, og skal den vinne her så må den gå feilfritt. Rapportene på den etter pause er gode, og den skal naturligvis med på gardering.

5 Jerk Spik – Er svært grunnkapabel, og kan ALT på en god dag. Kommer nå ut etter pause, den er behandlet, og får stå som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 3-5-4 C : 7-8-9-1-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 5 Stoletheshow –
Floppet i USA nest sist, men var tilbake på sitt beste sist. Gikk en morsk sluttrunde, og har ikke gjort veldig mange bedre løp enn hva den gjorde da bakfra. Her klemmer Hamre til, det betyr tidlig tet, og fra den posisjonen har den omtrent vært uslagbar. BANKER!

3 Z. Boko – Tror vi kan bli toer fra rygg leder, men skulle Malmin finne på å prøve å svare, ja, da er han ikke på trippelen. Men kan altså bli toer fra ryggen til vår banker. 1 Ble Du Gers – Var veldig på riktig vei, men har ikke vært like god de siste gangene. Er dog en HET kandidat til å bli nummer to om det bare løser seg fra innersporet.

Vår rangering : A : 5 B : 3-1-6 C : 2-4-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 2 Alegrito –
Sportrekningen kan ha avgjort dette løpet, for fungerer 2 Alegrito som best, ja, da tror vi den bare vinner. Var ikke på topp sist, men gikk uansett et helt OK løp. På lørdag blir den testet med BIKE for første gang, Kolle tror at en slik vogn vil passe perfekt, og det kan løfte denne med ytterligere 20m. Må bare prøves fra drømmesporet. 12 Charleston Volo – Spurtet strålende etter hinder på veien sist, og møtte da tøffere motstand enn hva den gjør nå. Sporet er dog «kaldt», og det er aldri enkelt å vinne såpass jevne oppgjør som dette fra spor 12. Kan runde samtlige, men trenger litt hjelp om den skal rekke helt frem. Motbudet.

10 Fortnite – Har ikke hatt sitt beste år, og den har skuffet oss litt etter at den lovet veldig bra i fjor. Vant på Jarlsberg på denne tiden i fjor, og senket da flere av de den møter nå. Også 12 Charleston Volo. Feilet sist, men spurtet riktig så bra i Sverige i tøffe omgivelser nest sist, og formen virker egentlig å være veldig på riktig vei. Høitomt vant med den i det nevnte løpet på Jarlsberg i fjor, og det skal bli spennende å se den i hendene på han igjen nå. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 12-10-11-1-7 C : 5-6-4-9-8-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 12 Stumne Fyr –
I finalen kan fakta samtlige vinne på en god dag, og ingen er helt sjanseløse. En bred gardering kan derfor vise seg å være smart. Høitomt gjør nesten aldri feil i kuskesetet, men det gjorde han bak Stumne Fyr sist. Kjørte aldeles for passivt, ble hindret, men avsluttet fortest av samtlige. Hadde vunnet det løpet om Høitomt hadde vært mer aktiv. Det vil han garantert være på lørdag, Stumne Fyr fant en helt voldsom form på denne tiden i fjor, og den må ha en bra sjanse selv om sporet er dårlig. 7 Steinfaks – Ble sittende bom fast i Nordiskt Mesterskap sist, og den virker å være på vei mot storformen. Rapportene på den er dessuten fine, og den må regnes tidlig.

11 Havglimt –
Holder litt usikker form, men rapportene på den etter pause er fine, og leverer den som best så duger den i massevis. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 7-11-5-2 C : 3-10-9-1-8-4-6

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»