Gå til sidens hovedinnhold

Saftig V75-jackpot med over 3,3 millioner ekstra

Enorme 3 361 317 ligger ekstra i premiepottene! Vi jakter de ekstra jackpotkronene med interessante objekter samt en banker som har smellfine betingelser foran seg! Du tar vel rygg?

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Samtlige V65-bonger på Eksperten satt som de skulle fra Harstad lørdagskveld, og bongen til Kr.450 betalte ut fine Kr.2 526,-. Det er altså JACKPOT i dagens V75-omgang, og hele 3 361 317 fordeles i premiepottene. Vi går hardt ut i denne omgangen, og anbefaler et bankerspill på 3 Gaylord AM som har en meget fin oppgave foran seg. Kan kjøre seg tidlig til tet her, og da må mulighetene være store. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 3 Gaylord AM – Avgjorde på et meget bra sett sist, og fungerte veldig bra uten sko på alle fire. Står i et nydelig spor nå, og det kan bety gratis tet. Fra eventuelt tidlig tet må sjansene være store, og det er snakk om en veldig motivert tipsener.

V75-2 : 9 Hera Hammering – Her blir helt ferske 7 Kabor Boko enormt hardt betrodd. Imponerte ingen etter en lengre pause sist, og selv om den helt sikkert er forbedret nå så velger vi å spekulere. Vår ide utvikler seg ordentlig fint for tiden, og var meget god fra dødens sist. Gangen før ble den sittende fast med krefter igjen. Kan få det sydd opp fra et perfekt smygspor, og vi setter den frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 6 Global Above All – Er svært grunnkapabel, og gjør en spennende start etter et lengre avbrekk. Er garantert godt forberedt, og vi tror på en sterk innsats direkte. I et løp hvor det er et ganske klart skille på hestene så plasserer vi Global Above All knepent først.

V75-4 : 9 Staro Mojito – Er tøft ute i grunnlaget her, men det er likevel ikke veldig bra hester i grunnlaget med, og vi er litt inne på at Staro Mojito kan slå til som en herlig frekkis. Spurtet sterkt sist, og var positiv etter pause. Gikk da med treningsbalanse, mens når den vant på en tilsvarende distanse femte sist så gikk den skoløs. Den balansen blir det også nå, og det vil løfte den mye. SE OPP!

V75-5 : 9 Crak Di Girifalco – Jogget en 11-tid med krefter igjen sist, og den er nok en god del bedre enn det grunnlaget den har på konto. Vinner trolig igjen, men nå er det betydelig tøffere konkurranse, og vi avstår derfor fra et bankerspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 6 Graces Candy – Det kan meget mulig være slik at 3 Karisma Boko bare vinner dette, men vi synes den blir bare mer og mer skakk, og i tøffe omgivelser som dette velger vi å spekulere. Vår ide fullførte fint etter pause sist, det er en bra hoppe i grunnlaget, og fra eventuelt tidlig tet er den ikke ueffen. KAN SKRELLE!

V75-7 : 1 Phonix Photo – Vi låser finalen på kun to hester, og føler oss trygge med det. Ideen er dog soleklar, og det skal ikke bli enkelt å plukke den ned fra eventuelt tet. Tapte kun knepent for en såpass god hest som Algot Zonett sist, og var knallgod i nederlaget. Er kjapp ut med volte, og prikker bare Kontio starten så tror vi på tet. Går 12,0 fra tet, og da sier det seg selv at den blir vrien å fange. MÅ MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.