Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Mantorp. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

OBS! BANKEREN vår 6 Stepping Dreamboy er blitt strøket. Etter dette blir vår NYE banker 8 Somethingroyal (V75-4).

Mantorp byr på en GEDIGEN JACKPOTOMGANG I V75-SPILLET denne søndagen, og det finnes MYE spennende i omgangen. Gå ikke glipp av toppobjektet i finalen! Vi går hardt ut i denne omgangen, og bankerspiller 6 Stepping Dreamboy. Denne blir også banket på de flate bongene våre på Andelstorget. Systemene er uten bankere. Vår samarbeidspartner, SNOKEN, banker også den, men står i tillegg alene på 4 Shapes i finalen.

Ta rygg på følgende:

V75-1 : 6 Stepping Dreamboy – Blir veldig hardt betrodd i innledningsløpet, og tungt betrodd skal den også være. Er en veldig «løpærlig» hest som veldig sjeldent gir seg i oppløpskamper. Har vunnet 10 av 12 løp som den har gjort i tet, og den har heller ingen problemer å gå med sko på alle fire. Det ser veldig bra ut for favoritten, og den er svært motivert.

V75-2 : 1 Walk The Talk – Her er det ganske dårlig kvalitet på hestene, og det skal ikke veldig mye til for å vinne dette. Ideen vår ble sittende fast etter en liten pause sist, og hadde krefter igjen over mål. Nå blir det normalt gratis tet, og da vil den lede dette lenge. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 3 La Coquette Zon – Var sensasjonelt forbedret første gang ut for Eric Martinsson sist. Bare forsvant i fra, og gjorde det i en helt herlig stil. På klokken stod det 13,2 s 800m. Gikk da uten sko, og det er mulig at det er et klart pluss for denne hoppen etter Love You. Er den dog som sist, ja, da skal de andre få kjørt seg. SPILLES!

V75-4 : 8 Somethingroyal – Dette er et dårlig løp, og det skiller en hel del på hestene. Ideen har vært ute mot bedre hester enn dette tidligere, og var dessuten bra direkte etter pause sist. Vant da sikkert på gode 13,3/1640ma. Mot en billig gjeng så må denne ha en stor sjanse om den leverer som den skal.

V75-5 : 9 Mister Jigolo – Har tatt to av to mulige seire, og denne er bra. Nå har den dog andre betingelser foran seg, og dette trenger ikke bli like enkelt. Motivert, men… Supersjokket i løpet kan komme fra 10 Devi Jameson. Dette er en hest som Høitomt skrøt av i Norge, og mente at den kunne betydelig mer enn hva den viste. Kom til mål med krefter igjen i debuten for Per Henriksen sist, og det skal bli spennende å se om den nå er ordentlig på riktig vei. Må med på en tidlig gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 4 Feline Burgerheide – Ble veldig trøtt sist, og trakk seg en god del siste 100m da. Her er den langt billigere ute, det er en fare for at den kan bli sluppet til tet, og den skal stå først på ranken. Vi plukker dog med noen få hester i mot da vi ikke er helt trygge på den etter «tømmeren» sist.

V75-7 : 7 Riptide R.D. – Er det klart beste spillet i søndagens V75-omgang, og den må bare prøves. Formen er slett ikke verst, og sist viste den 12,6/1900m etter en startgalopp. Er lynrask fra start når den blir laddet med, og feil blir jo det heller ikke at den er ekstremt kuskeplusset med offensive Jepson. «FLYR» til tet, og siden er dette hesten å slå. Er en banker for de som virkelig ønsker å jakte de store jackpotkronene.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»