Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Eskilstuna byr på en fantastisk flott V75-omgang, og det er altså JACKPOT med hele 3,6 millioner ekstra i premiepottene! Vi har jobbet frem flere godbiter i denne omgangen, og bankeren, ja, den taper vel ikke? 6 Yankee Dee (V75-2) er i en helt egen klasse på ren kapasitet, den får normalt gratis tet, og siden skal dette være over. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

På Eksperten kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer til denne jackpotomgangen. Her finner du andeler fra Kr.50, og helt opp til Kr.1 500.

V75-1 : 2 Remarkable Feet – Har en drømmeoppgave foran seg, og må ha en stor sjanse å lede dette løpet fra start til mål. Avgjorde et V75-løp på en enkel måte sist, og travet da sterke 12,1/2640ma. Med veldig få unntak er det billig i mot not, og hvem ønsker egentlig å «tømme» seg utvendig i et løp med kun 35 000 i førstepremie? VI TROR MYE PÅ DENNE FAVORITTEN!

På Eksperten kan du kjøpe deg inn i våre bonger/systemer til denne jackpotomgangen. Her finner du andeler fra Kr.50, og helt opp til Kr.1 500.

V75-2 : 6 Yankee Dee – Har slitt med skader, og er veldig sparsomt startet. Vant sprettlett uten å fungere som best i comebacket nest sist, mens den var betydelig forbedret sist, og vant da sikkert etter å ha vist 14,1 s 1300m. Ifølge rapportene skal den være enda bedre til denne oppgaven, den får trolig gratis tet, og da skal dette løpet være over. Er en motivert storfavoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 6 Lotusathena – Går under radaren i dette monteløpet, men her må man være på vakt. Debuterer altså under sal, men har trent 20-2000m i jobb, og man har vært fornøyd med den. Kommer ut fra formstall, rytteren er knallgod, og vi er også inne på at Lotusathena vil trives svært godt under sal. Slår til som en skikkelig godbit?

V75-4 : 3 Sidney Celeber – Utviklet seg strålende i fjor, og imponerte i flere løp på slutten av fjoråret. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og Roger Walmann som pleier å ligge litt lavt, ja, han sier rett ut at den har trent såpass sterkt at den kan vinne direkte. Er kjapp fra start, og det kan fort bli gratis tet. SPILLES DIREKTE!

V75-5 : 2 Moonlight Zon – Markus B. Svedberg har SUPERFORM på stallen, og under V75-kjøringen på Axevalla i går vant han to løp med stor førstepremie (100 000 og 110 000). Kommer her ut med en grunnkapabel hoppe, og det etter en lengre pause. Går nok minst 17,0 direkte, og fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå. VÅR IDE!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 10 Xanthis Daiquiri –
Spurtet oppløftende etter pause sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Var ikke veldig langt bak det som blir den klare favoritten i dette løpet, 4 Moncler Bo. Til denne starten rykker man skoene foran, den er fort ytterligere forbedret med et løp i kroppen, og skal passes mot helt riktig motstand. OBS!

V75-7 : 2 Artful Deimos – Er i en helt fantastisk form, og har utviklet seg strålende. Feilet på vei mot tet sist, og havnet blant de siste. Ble siden sittende bom fast, og den hadde vunnet det V75-løpet fra tet. I V75’en gangen før tok den tet, slapp, og sylspurtet til sikker seier. På klokken stod det da 10,6 s 800m med krefter igjen. Suser fort til tet her, og den taper neppe dette om den leverer på topp. BANKES PÅ DD!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.