Lerum med V65-fest på Biri 19. juli - Kr.960 ble til Kr.12 938!
Undertegnede serverte meget solide V65-tips til Biri denne mandagen, og det meste av bonger satt som det skulle. Det mellomste forslaget med en innleveringspris til Kr.960 betalte ut fantastisk fine Kr.12 938 (de litt større V65-bongene ble ganget med TO). På Eksperten ble det levert 21 V65-bonger, og samtlige fikk 6-riktige minst en gang. Du var vel med på denne V65-festen?

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20


Vi har en helt fantastisk V86-kveld foran oss, og det er altså JACKPOT med over 4,9 millioner ekstra i åtterpotten! V86 er som vanlig utfordrende, og det skal svært lite til før utbetalingen skyter i været. Den sikreste bankeren i omgangen kommer ut i V86-4, og der står 4 Black And Quick alene. På de flate bongene banker vi også 12 Moses (V86-6), og den var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut.

Våre fyldige vurderinger er som følger:

V86-1 : 6 Heavy Sound – Spor 4-6 er BEST bak bilen over mellomdistanse på denne banen, og her er nok Haugstad på tetjakt. Kommer ut etter pause, rapportene på den er fine, og skulle den nå teten så har den vunnet 12 av 12 fra den posisjonen. Har også vunnet 7 av 12 etter tilsvarende pauser tidligere. Har normalt en veldig bra sjanse, og den skal stå klart først. 3 Hachiko De Veluwe – Spurtet fint sist, og var ordentlig bra. Er behandlet etter det løpet, og til denne starten rykker man dessuten skoene rundt. Er OK fra start, men greier likevel ikke å svare vår tipsener? Motbudet. 8 Diamanten – Er veldig kjapp fra start, og den kan nå teten ved maks ladding. Dog kan det koste mer enn det smaker, og hvordan er det egentlig med viljen til denne 8-åringen? Er en liten outsider som skal med om man først bruker noen hester.

Vår rangering : A : 6 B : 3-8 C : 5-4-7-1-9-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V86-andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Eskilstuna. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500

V86-2 : 1 Illuminati K.W. – Her er det veldig jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide har løftet seg på slutten, og fullførte godkjent mot mye bedre hester enn dette sist. Gangen før vant den fra tet, og la inn 10,9 s 700m. Er kjapp i vei, distansen burde passe, og blir den bare ikke fast så kjemper den om seieren i omgivelser som dette. 5 Florence Ima – Er lynrask fra start, og kan fyke til tet om den bare skikker seg. Gikk sterkt etter galopp sist, og ble sittende fast over mål. Motbudet. 3 Dorob – Er en traver som Walmann tror en hel del på, og den avsluttet meget sterkt sist. Er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og får stå som en klar outsider fra et perfekt spor bak bilen.

Vår rangering : A : 1 B : 5-3-4-10-9-7 C : 2-6-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V86-andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Eskilstuna. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500

V86-3 : 12 Bianca Sisa – Er spennende om den leverer på sitt beste i kveld, og det er helt klart snakk om en tenkbar skrell. Hadde drukket dårlig før løpet sist, og fikk kun maks da. Feiler med masse krefter igjen i stengt posisjon mot oppløpet tredje sist, hadde kjempet om seieren da, og landet på en 12-tid over 2160mv. Er lynrask fra start, og har den først dagen, ja, da må sjansene være fine til å skrelle. 9 Tullibardine Bore – Er nok den beste hesten på ren kapasitet, men den har ikke innfridd i år, og formen er nok noe usikker etter pause. Rapportene er fine, men vi nøyer oss uansett med å ranke den på som et 2-valg. 10 Teton Sweet Lindy – Er en annen hest med flott kapasitet, og som kommer ut etter en liten pause. Er meldt skoløs rundt, og det er et pluss. Markus Svedberg sliter med litt sykdom på stallen, men er denne frisk for dagen så er den alt annet enn ueffen. Outsideren.

Vår rangering : A : 12-9 B : 10-5-8-7 C : 1-6-3-4-11-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V86-andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Eskilstuna. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500

V86-4 : 4 Black And Quick – Var ikke veldig langt bak de beste 3-åringene i fjor, men den er likevel MYE forbedret etter den kom inn på stallen til Nurmos, og vi blir svært overrasket om denne taper i kveld. Ble sjenert fra seieren nest sist, mens den vant veldig enkelt på 11,4 sist. Mistet da knebeleggene, og det var også grunnen til at den kanskje ikke var helt optimal aksjonsmessig nedover oppløpet. Nå får vi håpe at de er bedre festet, og da tror vi bestemt den vinner dette selv om den skulle havne utvendig leder. DETTE ER KVELDENS BESTE V86-BANKER.

Vår rangering : A : 4 B : 7-1-12-3 C : 2-11-10-5-8-9-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V86-andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Eskilstuna. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500

V86-5 : 1 Guines D’Atout – Har en elendig rad, og blir garantert ikke mye spilt her. Gikk en solid sluttrunde på en noe krevende bane nest sist, mens den gikk helt enormt etter en grov galopp sist. Da viste vår klokke 11,7/1000m etter galoppen, og den kom til mål med krefter igjen. Er flink fra start, og greier bare kusken å kjøre feilfritt så blir vi overrasket om den ikke er med å kjemper om seieren. OBS! 4 Lefty Gun – Fullførte klart bra sist, og den holder sin fine form. Er kjapp ut med volte, og er fort den hesten som sitter i tet. På en sommerrask bane trenger den da ikke bli enkel å fange, og vi dobler opp a-gruppen. 7 Global Benefit – Utvikler seg fint, og var ikke tom etter sene luker sist. Møtte da gode hester. Er ute i riktige omgivelser nå, og kjemper langt fremme om det bare klaffer litt underveis.

Vår rangering : A : 1-4 B : 7-10-8 C : 14-15-12-3-13-11-6-2-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V86-andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Eskilstuna. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500

V86-6 : 12 Moses – Spurtet strålende etter pause sist, og hadde den ikke blitt hindret/havnet i dårlige rygger så hadde nok den rukket frem. Hadde full spenst over mål, og så ordentlig bra ut for dagen. Nå har den fått denne blåseren i kroppen etter pause, den får opp Jepson i kveld, og det tror vi vil passe perfekt. Blåser inn til seier? Vi har veldig god tro på denne! 7 Neelix – Er tatt hjem til eieren etter det siste løpet, og det kan bli en formoppsving med roligere trening samt mye kos. Er lynrask fra start, den vil bli laddet med, og koster bare ikke det for mye så kan det holde hele veien. Motbudet. 11 The Bald Eagle – Blir nok et skrik i kveld pga den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Er en flink hest, og med forminntrykket sist friskt i minnet så plasseres den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 12 B : 7-11-2-9 C : 10-1-6-4-3-8-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 2 Selected News – Er en kanon, men blir kjørt av svake kusker, og har derfor ikke tjent mer enn 1,4 millioner enda. Vi er helt sikre på at dette er feltes beste hest om den leverer på topp, og sist ble den altså sittende bom fast som fulltanket. Gangen før feilet den etter 250m, men viste 09,5 s 800m bak feltet i kulissene. Er rett og slett utrolig bra, nå rykker man skoene bak, og får bare Hans-Owe Sundberg til styringen, ja, da skal denne bli svært vrien å ha med å gjøre i kveld. SPILLES! 5 Sahara Jaeburn – Er en hest som Nurmos har skyhøye forventninger til, og den blir matchet mot Derby i Finland. I årsdebuten sist ble den sittende fast med mye krefter igjen, og på klokken stod det faktisk 08,8 s 800m… Til denne starten er den anmeldt skoløs for første gang i karrieren, og lettes altså fra jernsko som den har gått med tidligere. Skulle dette slå heldig ut så kan det bli helt dynamitt, og den er en naturlig gardering. 6 Fifty Cent Piece – Tok seg av StoSprinten sist, og var igjen knallgod. Nå skal den møte hingster og vallaker, og selv om Fifty Cent Piece er en knallgod hoppe så blir ikke dette enkelt for favoritten. Vi plasserer den derfor på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 5-6-3 C : 7-4-1

V86-8 : 9 Jimmy Arthur – Har virkelig tent til etter den kom inn på stallen til Robert Bergh, og den har imponert på slutten. Virker omtrent uøm for posisjoner, og distansen i kveld er kun et pluss. Her blir det dessuten litt kjøring underveis, og da burde Jimmy Arthur få en noe bedre reise også. Kan fort komme på lette bein nedover oppløpet, og vi iler til med tipsnikken. 1 King Kong – Var utrolig bra sist, og vant veldig enkelt selv om den fikk press i omganger. Et slikt løp kan ofte koste mer enn det smaker, og innersporet kan dessuten vise seg å være en felle. Er hyggelig fra start, men har ikke vært lynrask hittil i karrieren. Motbudet. 8 Amalencius B.B. – Er en relativt grunnkapabel 4-åring som er perfekt matchet inn mot denne oppgaven. Nå spenner man også på en BIKE for første gang, og det kan fort løfte den videre. Fra et dårlig spor blir den uansett kun en outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 1-8-10-5-4 C : 2-6-7-11-3

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.