Onsdagskveld er det STOR JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 16.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Åby og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og dette er en helt fantastisk JACKPOTOMGANG hvor det altså ligger over 7,2 millioner ekstra i åtterpotten. Det er en VRIEN omgang, og det er en omgang det virkelig oser store kroner av. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V86-2, og der spekulerer vi ikke mot 1 Astronascente Zac som må ha en stor sjanse å lede sitt løp rundt om. Fra tet så ser vi ikke hvem som lager tempo, og da får fort Goop bløffe løpet hjem. ALL IN!

Våre fyldige tips er som følger:

V86-1 : 10 Dali Pagadi – Innledningsløpet er ganske jevnt, og mange velger nok å gardere bredt for å ta seg trygt videre. Vi plukker også med oss litt hester her, og plasserer en hest som er satt opp for dette løpet først. Dukker opp i en nybehandlet utgave, den har trent meget sterkt, og rapportene går virkelig i dur rundt Dali Pagadi. Sporet trekker naturligvis ned, men løser det seg bare litt underveis så dukker den normalt opp på foto. SPILLES! 1 Boke Palema – Blir det nok veldig mye skrik på i kveld etter at den debuterte med seier for sin nye trener sist. Har alltid hatt fin grunnkapasitet, men den har også vært ustabil, og løpet sist fortalte egentlig ikke så mye. Er behandlet etter det løpet, og vil nok lede en god stund. Vi vil dog se den i noen løp til før vi går hardere til på den, og i kveld møter den altså langt hadere motstand enn hva den gjorde sist…

15 Sato –
Fullførte godkjent fra dødens sist (12,4 s 1000m), og var positiv etter litt pause. Er feltes beste hest, den er kuskeplusset, og kan runde samtlige med litt flyt på veien. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 1-15-5-2 C : 3-6-11-9-12-13-14-7-4-8

Onsdagskveld er det STOR JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 1 Astronascente Zac – Gjør sine klart beste løp i tet, og fra den posisjonen har den vunnet 8 av 10 ganger. Var veldig sløv sist, men det er slik den kan være når den ikke får gå foran. Fullførte uansett godkjent. I finalen tredje sist løste den meget sterkt, men greide ikke å svare ekstremt hurtige Swagger. Veldig få i Sverige greier dog å svare den. Fikk rygg leder, og satt fast på 11,8/2140ma. I kveld har Goop en å kjøre mot på startsiden, og det er 4 Give Me Ten, og greier han bare å svare ut den, ja, da skal dette løpet være over. Vi ser nemlig ikke hvem som kan lage noe tempo her, Astronascente Zac har gjort desidert best løp med sko på alle fire (åtte seire, og elleve ganger blant de to beste på den balansen. Kun en seier med andre balanser…), og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne i et billig løp som dette. BANKER!

Vår rangering : A : 1 B : 9-7-10 C : 4-3-8-2-6-5

Onsdagskveld er det STOR JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 12 Asa Always Ready – Ser ut til å gå litt under radaren her, men i omgivelser som dette må den være spennende. Glem ikke at den femte sist slo en såpass god hest som Global Lover, og at den fjerde sist ikke var veldig langt bak Global Lover. Gikk så helt OK etter pause sist, men den trengte nok det løpet i kroppen etter oppholdet. Nå er det opp med Jepson, distansen går helt fint, og sko på alle fire trives den med. Jogger rundt en billig gjeng i sluttrunden? 9 Huis Clos – Er veldig vrien, og galoppen er aldri langt unna. Kom bra tilbake etter galopp sist, og feilfritt er den god nok i et løp som dette. Har gjort best løp med sko på alle fire, og det kan fort være et pluss for den i kveld. Må med på en tidlig gardering.

5 Mahalo – Blir garantert et skrik i kveld, og det er snakk om en bra hest som debuterer for Østre. Rapportene på den er fine, og den får stå som en klar outsider direkte.

Vår rangering : A : 12 B : 9-5-3-10-6 C : 1-8-11-4-7

Onsdagskveld er det STOR JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 12 Chitchat – Her er det en eller veldig mange. Chitchat er en traver man holder HØYT fra stallen, og den viste sitt fine talent nest sist når den plukket ned en såpass god hest som Castor The Star fra dødens. Vant enkelt etter pause sist, men var ikke helt optimal på det som trolig var en svært upassende bane. I kveld blir det bedre forhold, rapportene på den er sterke, og normalt runder den en gjeng som dette om den bare leverer som den skal. Motivert favoritt, og et klart førstevalg.

1 Wagger Zacker – Rader opp med fine innsatser, og var OK til tredje på sterke 13,9 sist. Gangen før avgjorde den sikkert på en god tid også da. Er kjapp ut med volte, og skulle det bli tet så vil den lede lenge. 3 Bunch Of Budgies – Kan bedre enn vist, og får stå som løpets outsider. Løpet er altså svært åpent bak den klare favoritten, og det skiller utrolig lite.

Vår rangering : A : 12 B : 1-3-9-11-5-8-4-6 C : 2-7

Onsdagskveld er det STOR JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 4 Brady D.E. – Feilet som ubrukt når den skulle angripe via siste indre sist, og den kunne ha kjempet om seieren uten det uhellet. Tredje sist plukket den ned 5 King Of Greenwood, og viste hvor bra den kan være. Er kun middels fra start, men den går til slutt, og i kveld kan det bli revansje fra det som skjedde sist. OBS! 8 Vasco – Er det FIN kapasitet i, og den gjør en spennende debut i regi Robert Bergh i kveld. Rapportene er veldig fine, og vi ranker den tidlig på. Motbudet!

5 King Of Greenwood – Skuffet stort sist, men dette er nok en hest som er best med der foran, og man skal være litt forsiktig å dømme prestasjonen sist for hardt. Stod til 1,6 i odds tredje sist (feil i programmet), og var storfavoritt mot 4 Brady D.E. da. Trakk seg fra tet, men gjorde uansett et OK løp. Skreller fra tet/rygg leder, og siste indre?

Vår rangering : A : 4 B : 8-5-6-1 C : 15-2-3-13-12-10-7-9

V86-6 : 6 Global Bellicosa – Her er det igjen jevnt, og det er hopper av kun en middels klasse som møtes. Ideen er ingen stjerne, men den møter heller ikke på noen stjerner, og etter å ha sett den de siste gangene så er i hvertfall vi på vakt. Den satt bom fast som fulltanket bak 7 The Fast Love nest sist, mens den spurtet riktig så oppløftende via siste indre sist. Er den av de mer formsterke hestene i feltet, og den kan skrelle om det skulle klaffe litt på veien. OBS! 3 Global Blessing – Avgjorde sikkert etter at den feilet seg bort fra start sist. Tiden må sees i lys av en krevende bane. Har mye inne, og er en selvskreven markering på bongen. 5 Livi Princess H.M. – Var god toer bak en såpass bra hest som Nymke Brigadoon sist, og slo da Vanja. Møter noe billigere motstand her, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 3-5-7-15-13-14-8-1 C : 2-11-10-4-9-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 12 La Plus Belle (denne ble strøket onsdag ettermiddag) –
Har fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og ligger veldig i skorpen nå. Fullførte sterkt etter en hard forsering runden igjen sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Springsporet på tillegget passer perfekt, og den får normalt en god start. Må ha en fin sjanse mot helt riktig motstand i kveld, og vi velger å varsle. 8 Use Face – Har sett imponerende sterk/god ut, og den rader opp. Møter stadig tøffere motstand, og har vært alt annet enn stabil med volte tidligere. Den har taklet det veldig bra, for så å være helt håpløs. Det er derfor en sjanse for startgalopp. Må uansett med på en tidlig gardering.

1 Nikita Vrijthout – Har fått to løp i kroppen etter halsoperasjon, og den er på riktig vei. Spurtet fint sist, og på klokken stod det 11,8 s 700m. Jepson opp er alltid spennende, og fra dette sporet er den dessuten sikret et bra opplegg. Kan overraske på en god dag.

Vår rangering : A : 12 B : 8-1-4-6-10-11 C : 2-14-7-3-15-9-13-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 11 Xerxes Millpond – Liker vi bedre og bedre, og dette er en traver som er bedre enn det grunnlaget den har på konto. Vant enkelt på en bunnløs bane sist, og tiden der skal man ikke bry seg så mye om. Imponerte noe kolossalt når den bare jogget rundt feltet nest sist, og da viste klokken 12,6 s 1000m med krefter igjen. Har blitt strøket inn ett spor, den står i ryggen på lynraske hester, og kan fort komme flott gjennom på startsiden. Blåser alt om det bare blir kjøring? SPILLES! 3 Wilson Knight – Dundret avgårde i tet sist, ble muligens noe for hissig, men holdt uansett klart bra. Er kjapp ut, nå passer distansen bedre, og fra eventuelt tet leder den lenge.

4 Mojo Express –
Holder noe usikker form, men ellers ser dette veldig riktig ut. Er nemlig lynrask fra start, den elsker sprint, og har nydelige betingelser foran seg. Blir dog kun en liten outsider etter de siste løpene.

Vår rangering : A : 11 B : 3-4-10-6-8 C : 7-1-5-2-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.