Klikk her for våre V5-forslag

Hans største sjanse er Beak's Ocean som blir vår banker.

5 Beak's Ocean holder solid form. I den siste starten på Momarken måtte han knepent se seg slått av gode Vanity Rich på Momarken. Før det var han ute i harde omgivelser på Klosterskogen og i Årjäng. På Kloster i påsken gjorde han et veldig bra løp i V75. Motstanden er enkel i dagens løp. Vi synes han skal ta seg av V5-1 i overkommelig konkurranse.

12 Santana Trot er den klart beste hesten i V5-2. Vinner med klaff, men tolvtespor i Drammen er ingen ønskeposisjon. Han var veldig bra i seiersløpet i Skien sist, mens han travet et godt løp også i årsdebuten på Sørlandet gangen før. 4 Dream King er ingen pålitelig herremann. Feilfritt skal han ha en bra sjanse. Han er rask fra start og kan lede hele veien uten galopp. 2 Boggy Ladylike er milevis bedre enn raden. Har travet gode løp i kulissene etter galopp og må regnes tidlig om hun skulle ha dagen. 3 Thai Online er best på sprint, men med formen på topp står hun nok også dagens distanse. 5 Melvin Garline er usikker. Fireåringen har imidlertid vist fine kvaliteter når han får travet til å stemme. Treårige 7 Eck Jola har ennå ikke vunnet. Ikke sjanseløs om hun kommer riktig inn i løpet.

For Sportspills eksperttips klikk her

I V5-3 er 2 Mari Snella favoritt. Hun er best på sprint, men gjorde et veldig bra inntrykk sist da hun ble toer bak Turbo Frøkna. 8 Rokketroll er god på sitt beste. Han leverte langt under pari sist, men tilbake i form kan han ta årets tredje fulltreffer. 9 Tingel Gnisten skal ha rygg. Er han på skuddhold til oppløpet kan han slå til. 7 Militant er ingen lettkjørt herremann. Høitomt er ekspert på denne type hester og feilfritt kan han overraske. 1 Spang Knekten er en fidus om han skulle finne på å gå feilfritt. Kuskeforsterket denne gangen.

Dagens oddstips fra Sportspill: Slik tjener du penger på Portugal

To hester skal normalt være heldekk selv om vi også tar med en tredje på det store forslaget. 5 Gentle Jet holder solid form. Travet et veldig godt løp sist i V65 bak en god Speedy Scarlett E. 6 Mosquito De Mill var rå sist. Trakk spor på utsiden av vår favoritt, men er han like god som sist er vinnersjansen stor. 9 Runrig er sikkerheten selv. Fireåringen er den klart tredje beste i feltet og vinner om vår favorittduo svikter.

Annonse: Grøstad og Lerum med supertips til Drammen, Forus og Momarken.

5 Rakspent er mye bedre enn raden. Med Tom Erik Solberg som makker styrkes hans muligheter. Solberg er voldsomt offensiv og er en kusk kusk som skulle passe ypperlig på en hest som Raskspent. Elding-sønnen er i fin form og fortjener snart full klaff. 4 Trym leverte et godt inntrykk i årsdebuten da han ble annen bak 9 Bokli Best fra dødens. Ventes forbedret med løp i kroppen. 1 Eskeladden satt fast med mye krefter sist. Blir trolig overflydd, men han kan vinne om han ikke blir stengt inne igjen. 3 Skogbryn Svarten og 8 Pedrus har styrke som rekker.

Ønsker du vårt V5-forslag, klikk her . For Dagens Dobbel trykk her.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook