Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis V75-omgangen på Bergen travpark som er både det sportslige og spillemessige høydepunktet lørdag. Flere storløp står på menyen og en eventuell alenevinner får 10 millioner ekstra. Men det skjer mer denne lørdagen. På Klampenborg er det igjen klart for lunsjgalopp med både V4 og V5 på menyen. Lørdag kveld venter en flott V65-omgang i Halmstad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klampenborg. Flere storløp står på menyen på den idylliske banen litt nord for København. V4 er først ute med spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet som innledes i V4-4, har spillestopp kl 14.00.

Lørdagens løp på Klampenborg er litt todelt når det gjelder vanskelighetsgrad.
V4-løpene tror vi er ganske oversiktlige, men V5-spillet ser veldig vanskelig ut. Det blir nok gode penger til de som klarer fem rette i V5.

V4-2 er et flott oppgjør for noen av de bedre sprinterne som er i Danmark. 5 Sandtastic elsker Klampenborg, og har hatt en flott sesong. Vært ute i knalltøffe løp tidligere i sesongen, og vi tror mest på han. Møter bla 4 Nokengang og flere andre sterke konkurrenter, så vi må gardere.

Mulig bankeralternativ i V4-3
En vi ikke garderer på de mindre forslagene er 1 Sam i V4-3 som er Dansk St Leger. Sam har virkelig funnet høstformen, og vant overlegent nest sist i Malmø, mens han sist var enda bedre til tredjeplass i Svensk St Leger etter meget gode Lot of Joy. 1 Sam står den lange distansen på 2800 meter, og vi har veldig god tro.

Frekk V5-banker
V5-spillet er som nevnt veldig vanskelig. I V5-3 som er Vinterfavoritternes Ærespremie går vi for en frekk variant på 1 Charming Knight. Han har kun to starter bak seg, men har imponert i begge sine starter. Slo mange av de samme konkurrentene sist. Vi føler oss tøffe i dag, og bruker 1 Charming Knight som vår V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV5-4 er et løp for de litt enklere hestene, og der er det også en spennende hest med lite starter som kan overraske. Vi tenker på 5 Oaktree. Har kun to starter bak seg.
Det var klar forbedring sist på Klampenborg, og skulle det bli ytterligere framgang, kan det fort holde til seier i V5-4.