Samlebonger til lunsj

Jorma Kontio har flere fine muligheter til lunsj denne tirsdagen.
Jorma Kontio har flere fine muligheter til lunsj denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Det ser overkommelig ut til lunsj denne tirsdagen, og det finnes noen klare forgrunnsfigurerer i omgangen. Vi spiller samlebonger, og melder grønt på bankeren!

Eskilstuna inviterer til lunsjtrav denne tirsdagen, og det gjør dem med en omgang som ikke virker spesielt vrien på forhånd. Vi tror på en relativt lav utbetaling, og velger å gange opp V4-bongene. Bankeren LYSER det klasse av, og den heter 5 Carpenter On Tor (V4-4). Har møtt MYE bedre hester enn dette, og den så dessuten helt lysende ut sist. Taper normalt sett ikke. V4-objektene våre finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går over på objektene fra Eskilstuna vil vi gå gjennom noen gevinster den siste tiden. Fra Harstad søndag 4. januar så ble det nemlig servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg. Vi gratulerer så mye. Vi vil også ta med at våre TO systemer på Täby (4x750 per andel) suste inn med flotte 14 280 per stk. Fra Leangen mandag 5. januar så ble det også systemklaff for våre to systemer. Begge disse betalte ut 11 500 per stk.

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne tirsdagen:V5 på Bergen med start kl.13.37. V64 på Jägersro med start kl.15.10 (Vær OBS på tidlig start). V65 på Momarken med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Eskilstuna:

V4-1 : 5 Miss Beyonce – Vi prøves oss med et frekt drag i innledningen vel vitende om at kusken ikke er lett å sveive inn. Dog har hesten løftet seg REELT på slutten, og den gikk enormt bra etter startgalopp sist. Kommer strålende tilbake på en god tid, og den passerer mål med krefter igjen. SE OPP!

V4-2 : 4 Sandsjöns Igor – Er en relativt fersk hest, men denne liker vi godt. Utvikler seg ENORMT bra for tiden, og den gikk en meget sterk sisterunde etter pause nå sist. Da klaffet det ikke helt, men oppløpet i 12 fart bar bud om at denne skal ha litt å hente fremover. Blir ropt opp nå, og det som en godbit!?

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 1 Ivanhoe Spirit – Ser bare bedre og bedre ut. Nå sist så var den tidlig å finne i dødens, og når Håkon Eriksson trykket gassen i bånn mot den siste svingen så bare forsvant den ifra med noen imponerende kliv. Kom ubrukt til mål, og vi hadde 15,9 s 1000m på klokken. Blir ikke lett å fange fra tet!

V4-4 : 5 Carpenter On Tor – Har vært knallhardt matchet, og møtt en helt annen verden av hester kontra det som er i vente her. Kom riktignok ut mot en litt billigere gjeng nå sist. Gikk da på feltet via tredjespor ca 950m fra mål, og bare bombet inn til seier. Jogget 11 s 500m med alt igjen. Lar seg ikke stoppe i et billig lunsjløp, og dette er en banker på samlebongene.