Samlebonger til lunsj

Eirik Høitomt kjører vår banker denne tirsdagen.
Eirik Høitomt kjører vår banker denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,5 millioner kroner de siste dagene. Tirsdag spiller vi samlebonger til luns i V5-spillet fra Momarken.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Forus: Vi klinker til med banker i V65-1
Oddstips 1: Brynäs spilles til flott odds
Oddstips 2:
Vålerenga vinner hockeyfesten

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Sammen med solide gevinster også fredag fra Biri, har Nettavisen rundet godt over 1,5 millioner kroner innspilt siden fredag.

På Momarken denne tirsdagen så venter en DÅRLIG lunsj når det gjelder kvalitet på løpene. Her er det langt mellom høydepunktene, og det vil overraske oss mye om dette ikke ender med en laber utbetaling. Vi bruker derfor gangefeltet på bongene. Bankeren som vi går for dukker opp i finalen, og den heter 4 Mr Sethos. Møter rett og slett ikke noe, og med "MESTER" opp i vognen så kan ikke vi gjøre noe annet enn å gå all in. Mer om dagens løp finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Momarken:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne tirsdagen: V4 i Boden med start kl.12.20. V65 på Forus med start kl.18.30. V64 fra Eskilstuna med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Momarken:

V5-1 : 1 Troll Sjura – Var nok ikke helt på topp sist selv om den ble sittende fast i mål. Gangen før så feiler den som mulig vinner, og den viste der at den blir spennende i grunnlaget sitt fremover. Kommer her ut mot en ikke akkurat formsterk motstand, sporet er perfekt, og distansen den riktige. Må bare prøves som en mulig godbit denne tirsdagen.

V5-2 : 6 Theodora Garbo – Kommer ut i et dårlig løp hvor flere av disse faktisk ikke kan vinne. I løpet nå sist etter pause så fikk den det litt servert, men den avgjorde likevel på et bra sett nedover oppløpet, og den kom til mål med krefter igjen. Er lynkjapp i fra start når den blir laddet med, og det er ikke helt utenkelig at den blir eventuelt sluppet til tet her. Har en STOR sjanse mot hester som ikke har den tøffeste skallen.

V5-3 : 4 King Amour – Feilet i angrep på oppløpet nå sist når draskylappene ble trukket ned, og den gikk glipp av en plass der foran. Kan variere noe i prestasjonene, men den varslet altså form nå sist. Her er Eirik Høitomt tilbake i vognen, og det er alltid et pluss. PASSES i et dårlig løp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 7 Alfred Nosto – Har møtt betydelig tøffere hester enn dette, og den skal bli spennende å følge etter en liten pause. Har hatt sine problemer, men rapporteres nå å være fin igjen i jobbene. Prøves direkte i riktige omgivelser da det fort kan være litt odds i den nå. OBS!

V5-5 : 4 MR Sethos – Har et gaveløp foran seg her, og normalt sett så dreier dette seg om en vinner mot hester som hører hjemme i en poengjakt. Når det gjelder MR Sethos så feilet den i angrep på siste bortre på Momarken sist, og da møtte den en betydelig tøffere gjeng enn hva som er i vente her. Blir også KRAFTIG kuskeplusset med Eirik Høitomt denne tirsdagen, og går alt riktig for seg så dreier dette seg om en vinner. Begynner man først å spekulere her, ja, da kan ALT komme.

 Innleveringsfrister Boden: