Samlebongfest i Bergen

Foto: hesteguiden.com

Vi har selvsagt sjekket det siste med aktuelle kusker i Bergen og tyr til samlebonger i V5A-spillet, mens det ligger an til store penger i B-spillet.

Tirsdag ble en strålende dag for Sportspills travtips. Det hele startet med V4 på Visby i Sverige, der vårt minste spilleforslag på 240 kroner satt til en utbetaling på 1524 kroner. 21 andelslag gikk da inn på Eksperten, men på kvelden på Momarken ble det enda bedre.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Der ble det fantastisk klaff for Kurt Leirvågs V65-tips, når samtlige spilleforslag suste inn med seks rette og en rekke femmere. De som spilte hans minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 192), kunne kvittere ut herlige 6573 kroner, og på Eksperten ble det naturligvis full fest. Der gikk hele 21 andelslag inn med seks rette, og totalt denne tirsdagen spilte vi inn 540.000 kroner for våre lesere.

På Bjerke onsdag var vi svært lenge i tvil om hvordan vi skulle angripe jackpotomgangen med mange store favoritter. Heldigvis lanserte vi også en rekke andelslag på Eksperten der vi spilte samlebonger og kun etter seks rette. De som kjøpte andel i et av disse kunne glede seg stort. For to av andelslagene (et på fem andeler a kr 400 og ett på seks andeler a kr 300), ble det ekstra stor grunn til å feire. Begge disse fikk seks rette ganger 100, og betalte tilbake storfine 39 200 kroner, altså kr 7840 kroner tilbake på hver andel. Totalt rasket vi med oss ca 190 000 kroner på andelslagene der vi spilte samlebonger onsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5A kl. 18.30
V5B kl 19.40

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bergen travpark byr på en forholdsvis oversiktlig V5A-omgang i kveld og vi velger derfor å spille samlebonger i A-spillet. I V5B-spillet ser det derimot betydelig mer åpent ut og der spiller vi naturligvis ikke samlebonger.

Svein Ove hadde trua
I V5-1A blir 9 Laddie's Rebellion dunderfavoritt og kl 12.30 torsdag ettermiddag er hesten krysset på gedigne 89,2 prosent av innsatsene. Sprint er nok ikke et kjempepluss for hesten, og normalt er det en god vinnersjanse. På de minste forslagene bankerspiller vi hesten, men på de største betaler vi også for 3 Poulidor (klar fordel av sprint) og 5 Benny B.R. (svært spennende med Tengsareid som kusk).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Skrik fra Jarlsberg
4 Nebbenes Spika blir ikke lett å fange i en sportslig svært svak V5-3A. Hoppa holdt stilen anstendig på Jarlsberg sist fredag og tidsmessig har hun mer å gå på. Det lukter tet fra start til mål og Nebbenes Spika kan være et alternativ som banker.

Alle i V5-5B
For fjorten dager siden detonerte 6 Stjerna Jerkla en gedigen bombe på Bergen travpark. Torsdag dukker hoppa opp igjen i V5-5B, men over full vei er det ikke særlig sannsynlig med dacapo. Løpet holder imidlertid så svak klasse at vi dekker for samtlige hester i V5-5B, og ser ingen som er helt sjanseløse.