PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergsåker står for torsdagens V4-lunsj, og dette ser ikke veldig vrient ut på forhånd. Vi banker 5 Ros Borken (V4-2), og ganger våre bonger opp.

Ta rygg på følgende:

V4-1 : 4 Louis – Har virkelig vært god på slutten, og radet opp med sterke innsatser. Var bunnsolid til seier sist, og det var den også tredje sist. Feilet i angrep på oppløpet nest sist, men gjorde det på en elendig bane som neppe var et pluss. Har en svært passende oppgave foran seg nå, den tåler å bli brukt underveis, og dette ser rett og slett veldig riktig ut. SPILLES!

V4-2 : 5 Ros Borken – Utvikler seg meget bra, og var altså klink overlegen sist. Jogget da 24,4 s 800m, og det var krefter igjen over mål. Her blir det normalt gratis tet, og siden er dette hesten å slå. Er en svært motivert favoritt som ikke taper om den er frisk og fin for dagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 11 Perkins – Tre veldig fine hester i grunnlaget dukker opp, og det er disse tre som gjør opp. Storfavoritten til Tjomsland travet ikke som best sist, og hvordan håndterer den innersporet? Ideen vår var veldig fin til seier på en god tid sist, den har MYE inne, og skal bli spennende å følge som 4-åring neste år. Dukker normalt opp på foto om alt går riktig for seg. SPILLES!

V4-4 : 2 Albacete – Har ikke Kim Moberg vært heldig med på slutten, men nå må vel hun lykkes? Den har regelrett blitt bortkjørt to ganger på rappen, og ved begge anledninger har den blitt sittende bom fast som fulltanket. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi blir sjokkerte om hun igjen greier å kjøre seg fast. NÅ KOMMER SEIEREN!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»