Samlebongfest med flyvemaskin fra Norge

S.T.C.C. Faksa tar turen over grensen for å glede eier Morten Langli_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
S.T.C.C. Faksa tar turen over grensen for å glede eier Morten Langli_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Søndagens V64-omgang fra Färjestad ser svært lettløst ut og vi spiller samlebonger med norsk hest i hovedrollen.

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Täby galopp: Norske Marius kan få en pangdag
Oddsdobbel 1: Frisk søndagsdobbel fra Serie A
Oddsdobbel 2: Eventyret fortsetter for Southampton
Oddssingel: Werder Bremen spilles til flott odds
Tippetips: Barcelonas supertrio leverer
Australian open finale: Kanonodds på Andy Murray

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder løpene fra Färjestad denne søndagen så blir det nok ikke veldig store kroner i V64-spillet. Til det er nemlig skillet på hestene for store, og flere av løpene inneholder ikke akkurat mange vinner-kandidater. Samlebonger er å anbefale. Vi falt tilslutt ned på S.T.C.C. Faksa (V64-5) som dagens banker. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Färjestad:

V64: 15.10

DD: 16.38

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start kl.12.45. V65 på Harstad med start kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Det ble magert utbytte i V75-spillet på Bjerke hvor det var VELDIG VRIENT! En av våre V5-bonger (5 andeler a 200) ble det fem på, og her kunne fem heldige dele hele 50 490 mellom seg. Litt over 10 000 tilbake for å ha satset 200 er aldri feil! Vi gratulerer så mye.

Fra Färjestad denne søndagen så fortsetter vi jakten på tusenlappene med følgende objekter:

V64-1 : 2 Only In Its Class – Blir VELDIG hardt betrodd her, og det gjør den etter at den ikke imponerte noen sist etter pause. Har selvfølgelig gått frem med en blåser i kroppen, den er best på kapasitet, men vi vil se denne være tilbake på et godt gammelt nivå før vi tørr å gå all in. 7 Johan Roc – Denne er slett ikke dårlig, og den gjør et fullt godkjent løp etter pause sist. Rapportene på den før dette løpet er fine, og den har trent bra. Kan utfordre med flyt, og visst ikke Only In Its Class er som best enda. En av disse to hestene bør vinne, og vi åpner med det vi mener er et STERKT LÅS.

V64-2 : 6 Always On My Mind – Dette er et utrolig dårlig løp, og her er det bare å gardere. Ideen vår har gjort OK løp på 16-tallet/2100m, og det skal normalt sett rekke en bra bit her. Er dessuten kjapp i fra start, og fjerde sist så smalt den til tet fra et nøyaktig tilsvarende spor. Har en bra sjanse på tet, og da ser vi for oss at den får kjøre i et LAVT tempo underveis. Knapp favoritt for oss, men GARDER!

V64-3 : 4 Fritz Othello – Vi prøver oss med en BOMBE her, og dette er en hest som vi kjenner svært godt. Nå sist på Biri så taper den MYE på en tidlig galopp, men den gjør en kruttsterk opphenting, og vi har 14,3/1800m på klokken. Er en traver med bra kapasitet, og i dette lärlingsløpet så burde den dukke opp helt i fremste rekke om den bare kommer seg rundt uten tull. Når vi lagde denne tips-artikkelen så hadde den 2% av innsatsene på seg, og det blir jo helt fullstendig feil i våre øyne. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 10 Princess Wine – Ble bortkjørt sist da Magnus Jakobsson sendte for tidlig. Når man åpner 13 f 1000m så er det tull å sende 1100m fra mål. Princess Wine fikk selvfølgelig syre siste 100m, men inntrykket på hesten var uansett enormt bra. Vi regner med at Princess Wine får sitte noe lengre i rygg på søndag, og når hun da spiller ut sin giftige speed så er det neppe mange som kan stå imot. PASSES. 8 On Track Piraya – Går ned et par klasser nå, og den blir BLYTUNGT betrodd, Gjør stortsett bare bra løp, og etter at den har vært ute i V75 de siste gangene så venter nå en helt annen motstand. To hester føles også her som et sterkt lås, og vi spiller derfor to hester på samtlige bonger.

V65-5 : 5 S.T.C.C. Faksa – Ble handlet inn for en «røverpris» av fotball/trav-kjendis Morten Langli, og dette har vært et ekstremt vellykket kjøp som han garantert vil få MYE glede av. Har vist 19/400m i løp for den nye treneren Erik Killingmo, og den har noen helt enorme fartsressurser. Nå sist på Klosterskogen så sitter den sist utvendig, men blir med i sporene ca 1000m fra mål. Jobber på helt hjem, og den viste en ærlighet som vi knapt nok visste at denne hadde. Vi har 22,9 s 500m på klokken, og den var ikke helt tom på det. Distansen nå er et pluss, og sjansene for at den innfrir må være stor!

V65-6 : 4 On Hold – To hester er tror mer enn nok i finalen. Hesten som vi setter først imponerte noe kolossalt i sitt siste løp før pause. Vinner da ganske lett fra dødens på enormt sterke 12,7/2140ma. På søndag så er det altså duket for årsdebut, og Magnus Jakobsson har vært fornøyd med den i jobbene selv om han kun har kjørt 18/2100m. Om den nå tar de løpene som kommer på en riktig måte så venter Frankrike for den, og det er en hest som man tror MYE på i år. At dette er den trolige lederen gjør at vi plasserer den knepent først. 5 Candor Hall – Denne liker vi skarpt, og vi lanserte den som en godbit i V75’en på Solvalla nå sist. Gjør da et helt ellevilt løp etter startgalopp, og den imponerte noe veldig! Er steinhard i skallen sin, den er i toppform, og den skal selvfølgelig med på alt.