Gå til sidens hovedinnhold

Samlebongfest og V65-jackpot klokken 18.55

Deilige 328 686 ekstra i sekserpotten! Det ser lettløst ut, og vi spiller samlebonger! Er det kanskje duket for en ordentlig samlebongfest?

Lerum tømte V65-lukene på Momarken 21. juli!
Alt av V65-bonger satt på Momarken denne tirsdagen, og det ble nok en herlig opptur for ALLE som tok rygg på undertegnedes V65-bonger. Stasline (2-valg) ble banket på den minste bongen, og holdt altså unna etter et sterkt løp. Den LILLE BONGEN på Kr.216 betalte ut meget fine Kr.3 447,-. På Eksperten ble det levert inn 31 bonger, og naturligvis satt samtlige som de skulle.

Lerum med bra treff i V75-spillet på Sørlandet 18. juli
På Eksperten suste hele 21-andelslag inn i denne V75-omgangen, og det ble en skikkelig opptur for flere av de som tok rygg. Innleveringsprisen på disse andelslagene var fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300), og helt opp til Kr.8 000 (fire andeler a Kr.1 995). Alle disse andelslagene betalte fra Kr.11 759, og oppover.

Lerum fikset cashen i Bodø 18. juli! Kr.1 944 ble til Kr.18 736!
Tipsflyten fortsetter, og undertegnede serverte igjen meget solide vurderinger. Yuma Kitten (2-valg), Kingofthehill F., og Philip Lyn (2-valg) stod alle først på ranken. Philip Lyn ble banket på den minste bongen, og senket altså dagens tyngste favoritt! Vår største bong til Kr.1 944 satt som den skulle, og betalte ut meget solide Kr.18 736.

Lerum med V5-fest på Sørlandet 17. juli! Kr.1 120 ble til Kr.12 612!
Undertegnede var på hjemmebane denne kvelden, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den største V5-bongen til Kr.1 120. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.12 612,-. Vi gratulerer de som tok rygg!

Lerum med nye supertips i V64-spillet! Kr.864 ble til Kr.9 569! Du var vel med på moroa på Axevalla 17. juli?
Undertegnede serverte nye meget solide V64-vurderinger, og det meste satt til Axevalla 17. juli. Balsamine Font (17%) innfridde som en banker for de frekke! Bravo Santana (25%) lekte seg som en banker av stål! I finalen stod SKRELLEN Eric The Eel (6-valg / 8%) først, og strålende info ble servert. Vår bong til Kr.864 suste inn, og betalte ut svært fine Kr.9 569,-.

Lerum fikset feriepengene! Kr.240 ble til Kr.11 320! Du tok vel rygg i V64-spillet på Bergsåker 16. juli?
Undertegnede serverte DRØMMETIPS til jackpotomgangen på Bergsåker 16. juli, og ALT satt! Hector Sisu innfridde som en banker av stål, mens First Mel Hope innfridde som den nest beste bankeren. New Direction (4-valg) stod først på ranken, og det samme gjorde Aramis Bar (2-valg). Den MINSTE bongen på kun kroner 240 satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 320,- DD ble i tillegg ranket ut på EN REKKE, og gav en odds på herlige 62,25 - hvor mye fikk du på dobbelen?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


På Klosterskogen torsdag innfridde fem favoritter, og utbetalingen ble rekordlave Kr.73. Dermed er det duket for V65-jackpot når Biri sparker i gang sitt dobbeltrav denne fredagen. Biri Allround er høydepunktet denne kvelden, men vi gleder oss også til å se flere talentfulle unghester. Vi tror igjen det blir lettløst, og banker 4 Ramstad Balder samt 10 N.Y. Embrasse Moi. I tillegg har 1 Deep Sea Dream og 8 Ness Tjo Fryd store sjanser å vinne sine løp. Vi spiller samlebonger, og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 4 Ramstad Balder – Har en drømmeoppgave foran seg, og normalt dreier dette seg om tet og slutt. Eneste minuset er at den hang litt tøm sist, men siden den har hatt en pause etter det løpet så regner vi med at den er fikset på. Gikk helt strålende etter galopp i det nevnte løpet, og viste ingen formsvikt da. Er en veldig motivert storfavoritt.

V65-2 : 10 N.Y. Embrasse Moi – Så ekstremt bra ut i debuten, og vi hadde altså 12,0 s 700m som fulltanket over mål. Kan sikkert allerede en 14-tid på distansen, og den taper ikke dette om ikke noe helt spesielt skjer på veien. Vi kan ikke spekulere, og her går vi ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 1 Deep Sea Dream – Har et straffespark foran seg i del en av Biri Allround, og taper normalt ikke dette om alt går riktig for seg. Har slitt litt tidligere i år, men viste sist at formen endelig er på riktig vei igjen. Fullførte da sterkt fra dødens. Er lynrask fra start, kusken er god, og motstandsmessig må dette være noe av det billigste Deep Sea Dream har møtt på lenge. Motivert favoritt som også vi tror mye på. Det finnes kun en hest som på ren kapasitet kan utfordre, og det er 6 Classichap.

V65-4 : 8 Ness Tjo Fryd – Kan være noe for Derby senere på året, for den var smellfin i debuten for Team Tjomsland. Jogget da 26,6/2140ma, kom alene til mål, og gjorde altså det på en sølebane. På det raskeste viste klokken 20-fart… Konkurrerer mot seg selv, og taper ikke dette feilfritt. Er en veldig motivert favoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Thai Zeus – Har ikke innfridd for Stall Hamre, men man har tro på hesten, og har gjort litt om på treningen inn mot denne oppgaven. I tillegg så blir det på med en BIKE, og akkurat det er spennende. Er normalt kjapp fra start, den står i et nydelig spor, og leverer den på sitt beste så duger den. OBS!

V65-6 : 4 Emil Mollyn – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den ligger litt i skorpen. Har vært ute i tøffe omgivelser i Sverige, og dette ser billigere ut på forhånd. Blir dessuten solid kuskeplusset, og her må man være på vakt. Slår til som en godbit i finalen?


Kommentarer til denne saken