Gå til sidens hovedinnhold

Sanna for tredje gang

Vi har bankerspilt Sanna Bob to ganger før med blandet hell, men på Klosterskogen i kveld får hun fornyet tillit.

Etter at lunsjtravet er ferdig på i Östersund i Sverige denne mandagen kan vi se frem til en dobbel V5-omgang på Klosterskogen og V65-spill til Färjestad på kvelden, og vi har tips til begge baner. I Skien synes vi det ligner en skreddersydd oppgave for 1 Sanna Bob i V5A-4/V5B-1, og i en feilfri utgave tror vi ikke hun taper dette løpet i kveld.

Les også:Åke vinner med alt!

Hoppa stod for en strålende opphentning til fjerde på 18.0 etter tildig galopp i et stayerløp i et V75-løp i den tredje siste starten, og på bakgrunn av den innsatsen bankerspilte vi i den påfølgende starten. Da var hun en en kruttsterk vinner fra tet på flotte 15.5 full vei, og klart slått var da meget gode konkurrenter (vant med 30 meter).

Vi ga så Høitomt-traveren fornyet tillit i den siste starten, men i et forsøk på å nå teten i stor fart, hoppet hun da inn på den første svingen. Bekreftet dog strålende form ved å avslutte sterkt til slutt uten å få premie, og i et svært billig løp ved denne anledningen tror vi ikke det er snakk om saken. Sitter i tet på kjør, og da er det over.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 1 B: 8-10-2-11-5-12 C: 9-7-6-3-4

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Mandagen startet bra for Sportspill med 1130 kroner tilbake på V4-forslaget på 350 kroner i lunsjen i Östersund, og det er nye sjanser på Klosterskogen og på Färjestad i kveld!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp med en meget tynn favoritt innleder denne rebusen, og da tyr vi til bred gardering. Flott form nå på slutten har 5 Raki Cub vist, og dersom 8-åringen skulle klare å komme seg tidlig til tet, tror vi på en topp vinnersjanse. Vant fra spiss i den nest siste starten på 19.3 full vei, og han var også positiv etter et kronlete løp (ble mye klabb og babb både fra start og til slutt der) til femte i den siste starten.

Det ble galopp form 4 Likeable Helida etter litt pause i den siste starten, og da var det ikke godt å få noe intrykk av formen. Tredje på 17.4 full vei i den nest siste starten, og Tvedt-traveren skal være av de bedre i dette løpet på sitt beste. Positiv sist var 9 Nanny Silvio til tredje på 16.2 over en sprint, og med ytterligere fremgang med to løp i kroppen etter litt pause skal 5-årshoppa være tidlig aktuell i fra et flott smygspor.

En hest vi nærmest hater er favoritten 11 Moneyline Volo (blir steinblakk av å spille denne hesten), og vi kan ikke tenke oss at dagens arena kan være noen fordel for den ”bukken” Avsluttet hyggelig til tredje i de to siste startene, men han viser ingen ting av det han kan. Toppform holder 6 Matrioska, og selv om sprint kanskje hadde vært å foretrekke for 6-årshoppa, tør vi ikke å avskrive henne i et løp som dette.

Vår rangering V5A-1: A: 5 B: 4-9-11-6 C: 8-1-3-10-7 D: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-2, 2100 meter autostart
Vi synes tre hester i fine spor skiller seg klart ut i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen (og med en kapabel krabat som en liten outsider), og fremst setter vi tetløpende 1 Gazzas Daughter. Toer på 18.3 full vei i comebacket etter lang pause, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Dette er snakk om en veldig grunnkapabel hoppe (vant tre løp i fjor), og selskapet er ikke verre enn at hun kan lede rundt om.

Krysstaklet i den første svingen ble 3 Winner Augustinu i den siste starten, men opphentningen etter galopp til sølv på 17.4 over en sprint var solid. Klart bedre enn raden er 5 Prince Moonlight Fun, og i et løp som dette (tøft ute de siste gangene) skal 4-åringen regnes tidlig. Mye motflyt har 2 Sledge hatt, men vi tviler litt på om den litt usikre 5-åringen takler dagens arena (og da krysser vi først på storbongen).

Vår rangering V5A-2: A: 1 B: 3-5-2 C: 10-6-9-8-7 D: 4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-3, 1700 meter voltestart
Vi har et vidåpent sprintløp for kaldblodshester å forholde oss til i V5A-3, og på vårt største spilleforslag stryker vi ingen. En spennende start i ny regi (Geir Kihle) gjør 2 Torpa Kari, og i en feilfri utgave tror vi på en topp vinnersjanse. Matchet i tøffe lag helen veien før litt pause (og da er det klart enklere i mot ved denne anledningen), og i den fjerde siste starten var hun helt nede på 27.8 over aktuell distanse som tredje.

Kraftig kuskeforsterket med Tom E. Solberg blir 8 Eike Linn, og den hoppa er slett ikke så verst på sitt beste (ble fjerde i den siste starten). Veldig god i en feilfri utgave er 7 Høibyrauen, men vi tror ikke dagens arena er noen fordel for den litt kompliserte 7-åringen. Vanskelig aksjon, og han er usikker. I en feilfri utgave duger 5 Stram Vaier, mens både 9 Stensvik Iver og 10 Dorrsvarten (tøff åpning sist) krysses tidlig.

Vår rangering V5A-3: A: 2 B: 8-7-5-2-9 C: 11-6-4-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-5/V5B-2, 1700 meter voltestart
Vi finner ikke mer enn fire vinnerkandidater i dette sprintløpet for varmblodshester i relativt høyt grunnlag, og det må kunne dreie seg om en topp vinnersjanse for 1 One More Flight. Det er nødt til å bli et fint opplegg underveis i fra dette sporet, og da skal 6-åringen ha solide muligheter til å kunne bokføre årets fjerde triumf. Solid innsatst til sølv på 16.5 over en sprint i den siste starten, og det gikk fort til slutt i det løpet.

På tetjakt er både 5 You do Kievitshof og 6 Gigant Dream, og den av de to som sitter i føringen ut av den første svingen, skal tilmåles solide vinnersjanser. Begge holder toppform for dagen, og de står også veldig fint inne i løpet. Det blir alltid luker til slutt fra tredje innvendig i Skien, og der sitter trolig 8 Beak`s News. Han bekreftet form ved å avslutter bra til fjerde i den siste starten, og vi synes han så veldig pigg ut i mål da.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 1 B: 5-6-8 C: 3-7-10-11-2-9 D: 4-12

HTML EMBED

V5B-3, 2100 meter autostart
De er relativt urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag på farten i V5B-3, og vi synes bred gardering virker som en fornuftig løsning. Vi synes 3 Lindy`s Chosen One var tapper til fjerde på 19.5 full vei etter å ha blitt nærmest torpedert innledningvis i den siste starten, og med en litt roligere åpning i kveld kan 5-åringen lede rundt om. Han var positiv også i den nest siste starten, og det er ikke voldsomt tøft i mot i kveld.

Veldig fin kapasitet er det på 10 Millgoer (gikk 17.3 full vei med galopp i den siste starten før hvilen), og 4-åringen er spennende etter litt pause. Løfter seg for hvert løp han går gjør 5 Jetstream (sølv på 20.4 full vei sist), og vi tror Braaten-traveren er seiersaktuell i kveld. Av de bedre skal også 6 Speedy Hoss være, mens 12 Benny B.R. er avhengig av litt flyt på veien fra et dårlig spor for å kunne gå helt til topps.

Vår rangering V5B-3: A: 3 B: 10-5-6-12 C: 4-1-7 D: 11-2-8-9

V5B-4, 2100 meter autostart
Vi synes dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen ser åpent ut, men fem hester hever seg litt over mengden. På tross av et dårlig spor setter vi 12 Mistress Superb fremst, men det må klaffe litt på veien for at 5-årshoppa skal legge på til sin andre strake triumf. Vant et V75-løp fra rygg leder i den siste starten, og hun slo da klart bedre hester enn dagens konkurrenter (i kveld blir det dog et helt annet opplegg).

Flott sving på 6 Ann`s Kor T. har Simen B. Jessen fått, og i kveld jakter Korean-datteren årets fjerde triumf. Var en solid vinner på fine 15.6 over en sprint i den siste starten, og hun har en topp vinnersjanse på ny. Spennende til står 2 Lovisa Mykla (sikret et fint opplegg i fra dette sporet), og på tross at dårlige spor må også duoen 7 Sweet Centenial (under pari sist) og 8 Gigant Queen (klart forbedret) regnes tidlig.

Vår rangering V5B-4: A: 12 B: 6-2-8-7 C: 11-9-10-4-1-3-5

V5B-5, 1700 meter voltestart
Et sprintløp for kaldblodshester avslutter denne V5B-rebusen, og vi synes at løpet ser litt åpent ut. Vi tror 12 Skofteblesen piler til tet fra ”springspor” i andre rekke, og selskapet er ikke verre enn at 5-åringen da kan lede rundt om. Toer på fine 27.0 over aktuell distansen i den nest siste starten, mens det ble litt hindringer på veien sist. Vi bankerspiller Holmen-traveren på lillebongen, og spiller ham også i DD-spillet.

Kapabel som få er 3 Baiasen (tredje på 31.3 full vei i sitt siste sulkyløp), og i en feilfri utgave tror vi Pål Even-sønnen kjemper om seieren. Flott form holde 8 F.H. Eiken, og etter to løp i tet blir det ryggløp denne gangen (neppe noen ulempe). Vant sist etter smørløp gjorde 11 Tele Viking, og han kan gjenta med et tilsvarende opplegg i kveld. En spennende start i regi Eirik Høitomt gjør 6 Varg Jens, og da krysser vi tidlig.

Vår rangering V5B-5: A: 12 B: 3-8-11-6-5 C: 5-10-2-7-9-4-1

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken