*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Se lørdagens V75-sending gratis på Nettavisen

Jarlsberg09110219_Svein Ove Wassberg vant løp løp 5_Arnt Haakestads minneløp med Ulsrud Tea_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Kaldblodsdronninga Ulsrud Tea blir blant lørdagens største favoritter på Forus. Foto: Roger Svalsrød/Hesteguiden.com.

Det ligger store penger i potten på Forus lørdag. Sendingen ser du direkte her.

06.12.19 13:09

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Her ser du lørdagens V75-sending fra Forus, sendingen starter lørdag kl 12.00:


Det ligger 10 millioner ekstra i potten til en eventuell alenevinner med 7 rette på Forus, og du kan dermed vinne 13 millioner. Spillestopp er klokken 15.00.

Svært fargerike Øivind Grøstad gjester studio. Han er spillekspert-representant for Eksperten og en mann med mange historier. Rikstoto Direkte har en morsom sak i den forbindelse.

De har intervjuet en godt voksen dame som forteller en vinnerhistorie tilbake fra 80-tallet. Godt hjulpet av samme Grøstad den gangen vant hun 10.000 kroner og forteller en gladhistorie som blir en morsom overraskelse for lørdagens gjest.

Så er det Lisa Tønne som skal ta travlisens. Rikstiti Direkte følger henne gjennom dette og kommer med ny reportasje lørdag.

Kristian Aandal er programleder og får med seg Espen Haug og Anette Sommerseth i studio. Kurt Hella er reporter for dagen.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Forus

Gratis tips til Rikstoto-spill

Gjennom en årrekke har Nettavisen servert gratis eksperttips til løp som Norsk Rikstoto tilbyr.

Tipsforslag i ulike priskategorier kan leveres på Nettavisens travsider, men Nettavisen tilbyr også andelslag på Norsk Rikstotos Eksperten-tjeneste.

Er du ikke nettspiller hos Rikstoto? Det kan du bli på våre travsider, eller ved å klikke til høyre for denne artikkelen om du ser dette på en datamaskin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.