Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Onsdag kveld venter en flott V86-omgang på Solvalla/Bjerke med jackpot og 6 315 419 SEK ekstra i åtterpotten. Det er Forus travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her er det 10 millioner ekstra til alenevinner. Du ser begge disse løpsdagene gratis på Nettavisen.

Onsdagens sending starter kl 17.45. V86-1 på Bjerke starter kl 20.30.

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over
Nettavisen har solgt andelslag på Eksperten helt siden mars 2013, men fra og med 1. desember 2022 er det over og ut for Eksperten. Andelstorget er det nye konseptet fra Rikstoto heretter, men det fungerere på samme måte som tidligere med kjøp av andel/systemspill.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang på Bjerke/Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe Stalltips til kommende lørdags V75 på Forus: