Se opp for denne mannen

Foto: Hesteguiden.com

Galopptrener Niels Petersen har hatt en kanonsesong i 2013 og onsdag er han på farten igjen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Onsdagens hestemeny er nordisk tvers gjennom. Det startet med V4 og galopp fra Jägersro galoppbane i Malmø, før danske Charlottenlund overtar med internasjonal ettermiddags-V5. Til kvelden er det som vanlig V65 fra Bjerke travbane.

Kommende lørdag kan en eventuell alenevinner ta med seg over 28 millioner kroner fra V75-spillet når Leangen travbane er vertskap. Sist gang Leangen arrangerte V75 spilte Nettavisen inn over 800 000 kroner på sine V75-forslag. Og Leangen har vist seg å være en gullbane for nettavisen. Så sent som sist mandag ble det storfangst for Nettavisen i V65-spillet og over 400 000 kroner innkjørt. Nettavisen har allerede lagt ut en rekke andelslag på Eksperten. Klikker du på lenken under går du direkter til Nettavisens V75-meny på Leangen.

Klikk her for å kjøpe andeler på Eksperten til Nettavisens V75-andelslag på Leangen

Men før det skal vi blant annet spille galopp og V4 til Jägersro galoppbane i Malmø. Den danskfødte galopptreneren Niels Petersen har atter hatt en strålende sesong og stallhestene hans har passert 12 millioner innridd. Neste trener på listen er på ca 7 miillione og det forteller det meste. Petersen som har Øvrevoll som sin hjemmebane er på plass med blant annet Duke Derby på Jägersro onsdag.

Innleveringsfrister Jägersro galopp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vurderinger av Birger Christensen og Morten Olsen.

Skånelandløpning er ett av de største toårsløpene i sesongen, med hele 200 000 svenske kroner til vinneren. Niels Petersen tar turen til Malmø med Duke Derby. Spurtet fra sisteplass til annen i en enorm finish på Täby i siste start. Blir nok favoritt sammen med den svenske kriterievinneren Hongkong Star. Sistnevnte har aldri møtt hester født utenfor Skandinavia, så denne motstanden er skarpere enn han er vant til. -Duke Derby har aldri gått løp på sandbanen, men fungerer fint på underlaget i trening. Vi bør ha en god sjanse, mener Petersen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!