Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

En fantastisk flott travuke er vel i gang. Lørdag er det klart for årets andre Super Saturday. Bergsåker byr først på en knallfin V75-omgang og lørdag kveld er det Bjerke som byr opp til dans med Gulljackpot i V75. Onsdag er det som vanlig V86 fra Sverige med ca 16 millioner i premiepotten. Tirsdag kveld er det Bjerke travbane som byr på V75 her hjemme og en alenevinner kan ta med seg ca 4 millioner. Du ser alle disse tre løpsdagene gratis på Nettavisen.

Tirsdagens sending starter kl 18.00. V75-1 på Bjerke starter kl 19.00.


Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over
Nettavisen har solgt andelslag på Eksperten helt siden mars 2013, men fra og med 1. desember 2022 er det over og ut for Eksperten. Andelstorget er det nye konseptet fra Rikstoto heretter, men det fungerere på samme måte som tidligere med kjøp av andel/systemspill.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på Andelstorget til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelsprisene e r fra kr 50 til kr 1 000