Gå til sidens hovedinnhold

Se tirsdagens V75 fra Bjerke gratis på Nettavisen

En herlig V75-omgang på Bjerke står for tur tirsdag kveld. Løpene ser du gratis på Nettavisen.

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Tirsdag kveld er det flott V75-omgang på Bjerke. Onsdag er det stor jackpot i V86 på Solvalla/Bergsåker med hele 6 972 891 SEK ekstra i potten for 8 rette. Lørdag er det V75 på Jarlsberg med DNt's høstfinaler og eliteløp for begge raser. Kurt Leirvåg er tipsansvarlig til V75-løpene på Bjerke og Jarlsberg, mens Rolf Lerum er tipsansvarlig til onsdagens V86 på Solvalla/Bergsåker.

Tirsdagens sending fra Bjerke starter klokken 17.45. V75-1 starter kl 19.00.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelene har priser fra kr 50 til kr 1 000.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til tirsdagens V75-omgang på Bjerke.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Jarlsberg.