Gå til sidens hovedinnhold

Se torsdagens V5/V4-løp fra Øvrevoll gratis på Nettavisen

Øvrevoll byr på en flott løpsdag torsdag kveld. Du ser samtlige V5 og V4-løp gratis på Nettavisen.

I dag kan du se samtlige løp gratis på Øvrevoll i dag. Sendingen starter kl 18.00.


Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi er på vei mot en strålende trav- og galopphelg. Den byr blant annet på en ny Super Saturday med V75 både fra Sverige og Norge. I Østersund er det tidenes største jackpot lørdag med 62 millioner ekstra i sjuerpotten, mens det er Forus som er vertskap for V75 lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik torsdag som byr på flere jackpotter. Torsdag kveld er det jackpot i V64-spillet på Åby med hele 2 070 611 SEK ekstra i sekserpotten. Jackpot er det også i V65-spillet på Klosterskogen, her er det 309 203 kr ekstra i sekserpotten. Øvrevoll har også løp i kveld, her er det både V5 og V4. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Rättvik.

Nettavisens galoppeksperter hadde herlig V4-klaff på Øvrevoll torsdag og fulgte opp med solide tips til både V4 og V5 på Klampenborg lørdag og på Gøteborg søndag.

Herlige V4-gevinster på Øvrevoll torsdag 28. mai
Våre galoppeksperter leverte strålende tips til torsdagens V4-omgang på Øvrevoll. Det mellomstore V4-forslaget (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 8 227 kr. Totalt ble det klaff for åtte andelslag på Eksperten.

Flotte gevinster i både V5 og V4 på Klampenborg lørdag 30. mai
Det ble flott treff i V5-spillet på Klampenborg denne lørdagen. V5-forslaget med innl.pris på kr 432 betalte tilbake pene 1 732 kr. I V4-spillet ble det klaff for forslaget med innl.pris kr 1 470. V4-utbetalingen landet på pene 4 220 kr.

Fine gevinster også i Gøteborg søndag 31. mai
Også på 1. pinsedag (søndag) ble det fine gevinster for de som fulgte våre galoppeksperters V4-tips til Gøteborg galoppbane. Det mellomstore V4-forslaget (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 2 422 kr.

Det er både V5 og V4-spill på Øvrevoll i kveld. V5 er først ut med spillestopp kl 18.30, mens V4-spillet innledes i V5-3 og har spillestopp kl 19.20. Vi kan også glede alle galoppentusiaster med at du kan se samtlige løp gratis på Øvrevoll i dag. Sendingen starter kl 18.00.

Tynt i to løp
I V5-3/V4-1 starter det fem hester, alle svensktrente. Vi tror klart mest på duoen 5 Cromer og 3 Zalalaat og låser på disse to. 5 Cromer bankerspilles på de to minste V5-forslagene, mens vi spiller dobbeltbanker på samtlige V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-5/V4-3 blir 3 Kasai klar favoritt. Hans to starter i år ser kanskje ikke så imponerende ut, men motstanden har vært av beste merke. 4 Ruby Tuesday og 1 Solveig kommer nærmest, men vi tror klart mest på Kasai som også blir vår DD-banker.

PS: Det ble knallfin DD-klaff på Bro Park onsdag. 8 Miss Maybach ble bankerspilt i DD-1 og kombinert med outsideren 6 The Gurka i DD-2 ble det herlige 36,67 i DD-odds. De som fulgte vårt DD-forslag med innl.pris kr 200 kunne kvittere ut flotte 1 834 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken