*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Se ukens  V75-sendinger gratis på Nettavisen

Denne uken er det V75 onsdag og lørdag. Onsdag er det V75 på Bjerke, mens det lørdag er V75 på Åby.

28.01.20 14:12

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Se onsdagens V75-sending fra Bjerke her:

Denne uken er det to V75-omganger du kan se gratis her på Nettavisen. Onsdag er det som vanlig V75 Bonus på Bjerke. Her er det spillestopp kl 19.00. Lørdag er det V75 på Leangen. Her er det spillestopp kl 15.00.

Lørdag spiller vi sammen med svenskene og da er det internasjonal V75 med GIGAPOTT på Åby. Det er 60 millioner i premiepotten og du kan vinne 24 millioner. V75 Champions er konseptet denne lørdagen. V75-løpene kjøres av de 15 kuskene som vant flest svenske V75-løp i 2019. Norske Magnus Teien Gundersen er blant disse. Det er svenske starttider som gjelder. Det betyr spillestopp i V75 først kl 16.20 lørdag.

Kurt Leirvåg er Nettavisens tipsansvarlige til onsdagens V75-omgang på Bjerke og i spillboksen under kan du kjøpe hans eksperttips.

Gratis tips til Rikstoto-spill
Gjennom en årrekke har Nettavisen servert gratis eksperttips til løp som Norsk Rikstoto tilbyr.

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. I spillboksen under kan du kjøpe Lyntoto til onsdagens V75 på Bjerke


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. I spillboksen under kan du kjøpe Lyntoto til lørdagens V75 på Åby

Tipsforslag i ulike priskategorier kan leveres på Nettavisens travsider. Nettavisen tilbyr også andelslag på Norsk Rikstotos Eksperten-tjeneste. Klikk på "Kjøp her" i det grønne eksperten-banneret for å se flere tips.

Er du ikke nettspiller hos Rikstoto? Det kan du bli på våre travsider.

Annonsebilag