Sean Trot til topps?

Foto: hesteguiden.com

Sean Trot kan være kveldens friske løsning i V5-3B på Biri. Toppformen er på plass, men han møter en god hest i favoritten Ramona's Express som er eneste imot.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vi kjører uten banker i kveld, men 3 Sean Trot (V5-3B) kan altså være en mulighet. Han gikk et voldsomt oppløp på Sørlandet sist helt etter å ha hektet hjul med Cream Of Arnie. Ne er motstanden mye lettere og vi tror på seier. Dette løpet er forresten travdelen av Biri Allround. Tidligere på kvelden konkurrerer de samme hestene i montê. Sean Trot er god på begge deler og trener Ole Bjørn Hoppestad er veldig fornøyd med hesten om dagen. Det er altså bare 4 Ramona's Express imot. Han er god med to løp en en dag.

Annonse: Nye knalltips av Grøstad/Lerum torsdag på Bergen med kr 34.666 innspilt, sjekk jackpottipsene her!

Vi kjører også med to hester (dobbeltbanker) i V5-2B. 1 Delicious Daughter er på vei mot formen. Er bra fra start og vokser en klasse i tet. Vi har god tro på at favoritten tar årets første triumf, men vil ha med oss 6 Olympic Image som nå står i fjerdespor bak bilen etter at hestene 3 og 5 er strøket. Sist var Olympic Image for hardt ute, mens hun svek med galopp nest sist. Hun var knallgod i Skien 5/6. Her er motstanden enkel.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

I V5-1B har vi klokketro på 1 Pi Sjura. Problemet er startfasen. Hun forsvarer ikke sporet, men kommer hun ut med en gang tror vi hun runder til seier. Hoppa har stått vrient til ved mange anledninger. Normalt finner GV Gundersen en åpning før første sving er omme. 2 Øylill er en fin sprinter i ditto form. Gjorde en ny god innsats på Biri sist og er i veldig bra slag. 4 Hålands Lilje har farten inne. Kan ta en etterlengtet seier. Formen er nemlig fin, noe hun beviste på Jarlsberg sist. 5 Lustra Molly vant sist og kan gjenta om hun får det servert. Andre objekter er 10 Jentungen, 7 Veste Gull og 9 Skrålla.

Håkon Einar Hansens V75-tips finner du her.

5 Flammen Tigris (V5-4B/DD-1) blir omgangens mest markerte. Tar trolig tet og leder lenge. Kan vinne, men han er hardere ute i grunnlaget denne gangen og er aller best på sprint. Vi går imot hjemmebanehesten. 2 Landås Becca er kjapp på kortspeed. Får hoppa spare spurten til siste sving har hun sjansen om hun ligger på skuddhold. Formen er dog usikker etter pause, men hun pelier å være bra forberedt. 1 Ingerøvin er mye bedre enn raden og skal sees som en outsider. Han har startet i montê den siste tiden. 4 Remsvarten er kjapp, men vinner ikke hver gang. Kanskje Vidar Hop kan lure han først. 3 Lo Mito er bra. Får noen vriene reiser i blant, men med klaff er han god. 9 Tusse Perla, 10 Kringelandtellus kan overrasje sammen med 11 Egil.

I V5-5B/DD-2 mener vi 11 Dumdumboy er den beste hesten. Treåringen viste klasse sist i Drammen og viste frem både fart og ikke minst en flott teknikk. Avhengig av tempo, men det tror vi det blir. 6 Valuable er manges favoritt. Kommer hoppa seg til tet kan mye være gjort. Hun holdt flott på Jarlsberg sist. 3 Norton Jack seiret i Killingmo-debuten. Er sikkert ytterligere forbedret til i kveld. 2 Orbitson Tårs er ingen vinnertype, men formen og utgangsposisjonen er fin. Glem ei heller 9 Non STop M. Vant fra tet på Jarlsberg, men kan bakfra også.

Våre V5-forslag kan du kjøpe her , mens våre DD-forslag ligger ute her .