Seiersmaskin debuterer i V75

Super Tail har vunnet lett i alle sine starter denne sesongen. Vi tror han legger på til ni strake på Jarlsberg lørdag.

Klikk her for Nettavisens V75-tips

Her kan du laste ned løpsprogrammet

Forrige lørdag var Nettavisen virkelig "på nett" da vi lanserte sjettevalget Galant Borg som vår banker. Den innfridde tilfulle, og vi lå an til virkelig store penger. Dessverre ble det knepent tap i siste avdeling og kun en trøstepremie på drøye 11.000 kroner.

Denne gang er ikke bankeren vår like spektakulær, men vi har funnet flere underspilte ekvipasjer. Når vi dessuten tror de to største favorittene kan tape skal man ikke se bort fra at det er denne gangen storutbetalingen kommer.

Det vanker hele 30 millioner til en alenevinner i V75 lørdag

Kai sentral
Med landschampion Eirik Høitomt opptatt med verdensmesterskapet for travkusker i Australia er det kuskekometen Kai Johansen som får gleden av å tøyle Super Tail. Vi tror det ender med nok en fulltreffer for 4-åringen som har lekt med konkurrentene i åtte strake seire. Det er sjelden en hest går ubeseiret gjennom en hel sesong, men Super Tail har faktisk bare blitt bedre og bedre, og da spiller vi ikke imot selvom motstanden hardner til.

Kai Johansen har virkelig fått snurr på seiershjulet denne sesongen, og har bokført hele 68 seire. Han kjører ytterligere to hester vi har god tro på denne lørdagen. Etter forhåpentligvis å ha seiret i første avdeling med vår banker, setter han seg opp bak fjerdevalget Idaho i V75-2. Den sterke vallaken er aller best når han går i tet eller dødens, og denne gang tror vi han får en av de posisjonene. Dermed er han klart spillbar, og litt glemt siden han foreløpig bare er streket på 12 prosent av bongene.

Like lite påaktet er han i V75-finalen med gode Lannem Jerven. Også den mener vi er undervurdert av spillerne, og sjettevalget er et veldig tidlig kryss på våre bonger.

Vi tror derfor Kai Johansen kan bli svært sentral under løpene i Tønsberg lørdag, og isåfall har Nettavisens trofaste spillere et klart forsprang på salen.

Dagens sportslige godbit
Denne V75-omgangens desiderte høydepunkt kommer i V75-6 der French Design skal prøve å ta revansje på Jetstile. På Bjerke for halvannen uke siden kneblet nemlig Jetstile storfavoritten fra dødens og imponerte stort, dog ikke like uventet for Nettavisen som var med på notene. Med den maktdemonstrasjonen blir plutselig Jetstile en av omgangens største favoritter....skal si det snur fort. Les hvordan vi vurderer det spennende eliteløpet her.

Vi har denne gang laget tre spilleforslag på hhv 90, 480 og 1.260 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 lørdag kl. 18-18.45