Seiersmaskin revansjerer seg i V65

Foto: hesteguiden.com

Hele fjorten triumfer på kun sytten starter forteller om en hest langt utenom det vanlige, og når dagens konkurrenter viser en nedadgående formkurve garderer vi ikke.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Der de fleste anbefalte bankerspill varslet Nettavisen kraftig for at 8 Tao Prins i V65-6 stod veldig sjanseartet til i sitt springspor under Unionstravet i Sverige i den siste starten (ingen kløpper på voltestart dette), og som forventet havnet Bokli Balder-sønnen kraftig på vingelen ved den anledningen.

Da var således den dagen ødelagt, men 6-åringen bekreftet form ved å avslutte godt i kulissene fra køplass. Det er tilbake bak startbilens vinger i kveld, og selv om sporet ikke akkurat er gull (det bør dog ikke by på posisjonsproblemer underveis når det nå har kommet til to strykninger i løpet) finner vi det svært vanskelig å gardere.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Det ser ut til at formen er forduftet på duoen 4 Stiv Kuling og 7 Frønes Arne, mens 2 Hornnes Tiril skal den seiersvante Gihle-traveren ha god kontroll på, selv fra utvendig posisjon. Løp i kroppen etter litt pause bør ha gjort godt på vår soleklare banker for dagen, og vi satser på at den femtende triumfen sitter klokkerent i det attende forsøket.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Store favoritter på farten
Det ser ut til å være en relativt oversiktlig rebus denne onsdagen (men når ble det lettløst på Bjerke på disse onsdagene sist?), og i de to innledende avdelingene samt i V65-5 støter vi på veldig tunge favoritter. Det starter opp med 7 Variete B.R. i V65-1, og i en feilfri utgave skal det etter sigende ikke være snakk om saken. To triumfer har blitt bokført på imponerende vis i Danmark nå på slutten, men en 3-årshoppe som har galoppert i to av de tre siste startene banker vi ikke fra et spor litt langt ute.

Vi likte heller ikke Westergaard-traveren spesielt godt i sin siste start i Norge (gikk å tverret litt, og har trolig hatt fordel av å se pisken i Danmark), og vi vil gjerne se at Varenne-datteren presterer på topp her hjemme før vi setter hele budsjettet på 85-prosenteren i spillet.

Annonse: Øivind Grøstad i storform. Kr 37 943 innspilt de siste dagene. Nye festobjekter på Bjerke i kveld.

En flott type er 1 K.L.M. Lindy snakk om (kun krysset av på 12 % av de innleverte kupongene!), og når champion Eirik Høitomt setter seg opp i sulkyen ved denne anledningen er det snakk om en opplagt strek på kupongene. Etter en solid triumf på 18.9 full vei i den nest siste starten fryktet vi startgalopp på den storvokste hoppa fra et trangt fjerdespor i volten i den siste starten, og det var ikke mye feil (galopperte håpløst direkte, men på autostart skal det kunne gå greit). Lindy Lane-datteren har en søskenflokk som har tjent bortimot 3 millioner kroner med K.L.M. Lavec som den foreløpige beste, og da er det lite å utsette på genene til Jørgensen-traveren.

To outsidere finner vi i form av 4 Tigerlily (dukker opp i regi Lars O. Romtveit) og 5 Chili News (langspurtet veldig bra til sølv i den siste starten), og begge får en plass på vårt store system.

Les også onsdag:
Få oversikt: Lesernes oddstips onsdag
Oddstips onsdag: Vi byr på en russisk bjørn

Fryktelig tung i spillet blir også 2 Spik Tara med sine 74 % i den andre avdelingen, og etter de to siste innsatsene til Spikeld-datteren er det ikke helt enkelt å se hvordan hun skal tape dette løpet. 5-årshoppa var en totalt overlegen vinner på flotte 28.9 full vei i den siste starten (karrierens klart beste løp så langt), og på våre to minste spilleforslag garderer vi ikke.

Veldig interessant inne i løpet står dog 9 Petrofaks, og når Kai Johansen setter seg opp bak den kapable Järvsöfaks-sønnen betaler vi for 7-åringen på våre to største spilleforslag. Kretsen rundt hesten har garantert ventet inn dagens oppgave all den tid han mangler noen skarve hundrelapper på å vippe ut av løpet, og dagens kusk er jo helt rå på slike førstegangsoppsitt. Bortsett fra ”plompen” i den siste starten har Landsrød-traveren gått veldig fine løp før litt pause, og vi mener fortsatt at fjerdevalget (spennende 14-prosenter dette) i spillet skal kunne klart bedre enn vist.

I V65-5 er det den seiershungrige dansken Bo Westergaard som setter seg opp bak nok en storfavoritt (72-prosenter), men vi synes ikke sporet er gull for 7 Crown`s Banker på en kjapp sprint. Det gis ikke ved dørene i disse sprintløpene på landets hovedbane lenger, og vi blir litt overrasket dersom 7-åringen blir sluppet billig til tet etter at startrushet har lagt seg. Wall Street Banker-sønnen mistet aksjonen til slutt ved sølvet i den nest siste starten, mens han fullførte fullt godkjent til femte på flotte 14.5 full vei med voltestart i den siste starten. Sprint er nok en klar fordel, men vi kan ikke strekke oss lenger enn til at det er snakk om en naturlig utgang på det store systemet under dagens forutsetninger.

Jo Svenstad signaliserer at det ikke vil bli noe tetkjøring med 5 Staro Va Bene (kan dog vinne med fine rygger underveis), og da ligger veien åpen for 3 Varenne S. Sistnevnte er en meget habil sprinter på sitt beste, og selv om Holm-traveren står litt tøft inne i løpet på pengene kan Diamond Way-sønnen holde unna helt hjem på en god dag. Forbedret med løp i kroppen er trolig 1 Victory Håleryd, mens formsterke 11 Gidde R. Icke også må tilmåles solide vinnersjanser (dog avhengig av overpace på løpet for å kunne komme inn i matchen).

Nettavisens V65-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her!

Crown`s Banker og Bo Westergaard er snakk om en veldig hardt betrodd ekvipasje i V65-5.
Crown`s Banker og Bo Westergaard er snakk om en veldig hardt betrodd ekvipasje i V65-5.

To relativt åpne løp
Bred gardering er å anbefale i hhv V65-3 og den fjerde avdelingen, og spesielt i den tredje avdelingen er vinneren slett ikke lett å spå. Det ligger an til kraftig kjøring på flere hender innledningsvis i dette løpet med en rekke startkjappe konkurrenter i første rekke bak bilen, og med en forventet tøff åpning på løpet kan det fort bli stive bein til slutt for de der fremme.

Dersom 6 Crown Va Bene detter ned i en brukbar posisjon fra et litt sjanseartet spor tror vi den formtoppede Dream Vacastion-sønnen dukker opp i fremste rekke når pengene skal fordeles til slutt. 5-åringen satt fast alt for lenge til å kunne gjøre seg gjeldende til slutt i den siste starten, mens Gjerstad-traveren stod for en heroisk innsats til sølv på flotte 15.8 full vei forut for det.

En bunnsolid vinner var 2 Superatrix i den siste starten, men den kapable S.J.`s Photo-datteren er fortsatt av den litt uryddige sorten. Interessant til står 1 Deliberat Vision, og med en optimal smygreise med perfekte luker til slutt er ikke 14-prosenteren i spillet ueffen (matchet i til dels tøffe lag forut for litt pause). Uforandret fin form holder duoen 7 Tigre Royal og 12 Spido Va Bene, og når vi også krysser av for 10 Cherie`s Thunder på våre tre minste spilleforslag tror vi at vi kan være igjennom dette løpet.

I et heftig sprintløp for kaldblodshester i V65-4 setter vi 6 Hågå Elden ganske klart først, og dersom ikke de to tøffe løpene i forbindelse med Derby (flere som har underprestert etter det løpet) sitter alt for mye i kroppen tror vi Elding-sønnen bokfører årets tredje triumf. Vi har knapt sett 4-åringen finere enn han var i den store bataljen sist, og det var en spenstig avslutning til femte på solide 27.0 over stayerdistansen Engen-traveren leverte.

Nydelig til i relativt fine rygger fra start står 9 Tekno Elden, og dersom kusk Tom E. Solberg får sitte stille til ut i oppløpet kan den formtoppede Lome Elden-.sønnen bli svært tung å stå i mot til slutt. Vi mener spillerne har gjort 1 Gårder Spiker`n til feil favoritt i løpet, og har ikke all verdens tro på at den litt feige Spikeld-sønnen holder unna helt hjem mot veldig skjerpet motstand. 5 Eirik er heller ikke av de tøffeste til slutt, men når champion Eirik Høitomt setter seg opp bak Einang-traveren krysser vi tidlig. Det må klaffe litt for 8 Beljue Gutten fra et veldig kinkig spor, men formen på Kjøsnes-traveren har neppe vært bedre enn den er akkurat nå.

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 300, 600 og 2224 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!