Seiersmaskin som overrasker?

Juni Blixten blir bemerkelsesverdig lite spilt i Dagens Dobbel i kveld. Vi tror spillerne gjør en grov tabbe.

Klikk her for Nettavisens DD-tips (spillestopp kl. 20.35)

Det er et skikkelig fint felt som kjemper om 20.000 i førstepremie i kveldens åttende løp. Både 2 Bjønnum Odin, 3 Lundfax, 4 Amor Even og ikke minst kåringshingsten 8 Briskeby Philip er meget gode på sitt beste. Legg til gode travere som 5 Hellin Best, 6 Brenne Kongen, 7 Frigg Elden og 12 Solberg Gurin så skjønner dere at vi snakker om et løp av V75-klasse - og enda har vi ikke nevnt vinneren.

Neida, 10 Juni Blixten er pålangtnær noe sikkerstikk i dette løpet, men vi synes Holmen-traveren blir veldig undervurdert i kveld. Løpet er helt perfekt for den 7-årige Järvsöfaks-sønnen som vant 7 løp og tjente over 327.000 på 21 starter i fjor. Grunnlagsmessig kan ikke vallaken få stort bedre løp, og med startraske rygger ligger det an til en fin reise i andrespor. Med så mange gode konkurrenter i feltet er det neppe noen som tillates å dempe tempoet, og da tror vi fort Andre Henning Stensen sitter bak en god seiersmulighet. Hesten gjorde et knalløp etter galopp i V75-løpet på Biri nestsist, men skuffet kapitalt gangen etter. Da var det håpløse baneforhold, mens det i kveld ligger an til en meget fin og tørr bane. Vi setter alle pengene på Blixten!

Mange om beinet
Også det andre DD-løpet er en åpen affære om enn pålangtnær like kvalitetsfylt. En som dog har bra kapasitet er 11 Bon Queur som kommer ut etter lang pause. Vant direkte ut i montè sist, og vi vet jo at dette er en meget bra traver fra tidligere. Utgangsposisjonen er dårlig, men vi tipper mesterkusk Austevoll ordner den biffen. Det er flere startraske hester i volten, og den som tilriver seg føringen har naturligvis en fordel. Vi streker for tetjagende 5 Twiggy Sandy (unnskyldt sist, ventes forbedret) og 7 Sol Vita. Svenskegjesten avsluttet flott sist, og bør sees med sjanse i dette laget selvom distansen kan bli i lengste laget. 2 Go Tilly har derimot fordel av full distanse, og klarer Hamre å kjøre feilfritt må Super Tilly-sønnen regnes med fine vinnersjanser.

Vi nøyer oss med disse fire hestene på begge dobbelforslagene - og evt. odds er meget spreke.

Pr. kl. 15.45 er laveste odds mot Juni Blixten 44 (2 Go Tilly), mens de øvrige gir hhv 138, 66 og 90 mot 11 Bon Queur.

I går satt DD-forslaget på kun to kombinasjoner - til kremodds 20

Ekspertforslag
Vi spiller 4 kombinasjoner på begge forslagene med hhv 25 og 100 kroners rekkepris.

Forslagene koster dermed hhv 100 og 400 kroner og kan kjøpes her.

Kjøp en bong å se om Juni Blixten innfrir på Nrk2 kl. 23.05 i kveld.