Gå til sidens hovedinnhold

Seiersmaskin tilbake

Torpa Jan var en slager i fjor høst, og på Klosterskogen i kveld avlegger han sin årsdebut.

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Leangen: Solhus har full kontroll
V4 Gävle: Samspilt duo
V65 Åby: Udinese i Gøteborg!
Oddstips 1:Kan Ole Einar virkelig vinne?
Oddstips 2: Liverpool kan feile igjen
Oddstips 3: Moa ryker i Moskva|

På kvelden denne torsdagen kan vi se frem til V65-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien, og vi har selvsagt tips til begge baner.

Det ble lav utbetaling i V65-spillet på Bjerke i går (460 kroner), men vi satte et nytt flott DD-spill! De som spilte forslaget til 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut meget pene 1686 kroner, og DD-suksessen til Sportspill bare fortsetter. I lunsjen tidligere i dag på Gävle i Sverige fikk vi V4 på forslaget til 900 kroner til en ubetaling på 3167 kroner, og i lunsjen på Leangen ble det også fin klaff!

Der ble det 492 kroner tilbake på det minste V5-forslaget på 192 kroner, og de som spilte DD-forslaget på 200 kroner kunne fylle opp lommeboken med fine 790 kroner! Da satser vi på at det kan bli en fin kveld på Åby og på Klosterskogen også, og vi sier lykke til med spillet!

Tilbake som en vinner?
Ja, selv om det er snakk om tilbake etter lang pause som gjelder for 7 Torpa Jan i et sprintløp for kaldblodshester i den fjerde avdelingen i B-spillet har vi vondt for å se at Johnsen-traveren taper dette løpet, og vi snakker da trolig om dagens sikreste vinner. Overdådig god i fjor høst, og vi tror på seier direkte.

I den siste starten dundret 6-åringen rundt ovalen på Bjerke til en sikker seier på meget sterke 25.0 med voltestart over aktuell distanse, og når trener Morten L. Johnsen melder om et flott jobb forut for kvelden dyst, kan vi ikke gardere. Avsluttet i 28-fart siste tusen der, og da gikk det klart fortere siste biten.

Det er nok for oss, og mot en relativt formløs gjeng synes vi dette ligner en sikker vinner. Både 1 Ulsrud Sara og 2 Pål Svint skal helst ha en rygg å gå i, og da sitter etter alt å dømme storfavoritten tidlig i front. Vel i tet kan vi ikke helt se for oss at H.G. Balder-sønnen taper, og da tviler vi ikke.

Vår rangering V5B-4: A: 7 B: 2-1-3-11-12-8 C: 6-5-9-4-10

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi tar stilling!
Ja, i et sprintløp for varmblodsheser i den andre avdelingen i A-spillet hvor det ligner et tohesters oppgjør, satser vi på at den klart tøffeste av de to, trekker det lenste strået til slutt. Det ble galopp for 10 Zetus i den siste starten med Morten A. Pedersen i sulkyen, men nå setter Eirik Høitomt seg opp igjen.

Da bli det trolig et feilfritt løp, og i den nest siste starten var 5-åringen brenngod ved triumfen på flotte 14.7 full vei. Taklet dagens arena før, og det må være snakk om en topp vinnersjanse i kveld. Høitomt vet å gjøre de rette trekkene underveis, og rogalendingen er nok veldig klar over svakhetene til nestfavoritten. Zetus holdt enkelt unna for gode Megamuscle i den nest siste starten, og vi synes den hesten holder en litt annen klasse enn 7 Gigant Queen.

Det blir etter alt å dømme en tøff innledning på løpet for 7 Gigant Queen fra et spor litt langt ute, og når startrushet har lagt seg ser vi ikke helt bort i fra at Høitomt setter fart direkte med Zetus for å mørne Hamre-traveren ytterligere. Vi synes Gigant Queen burde holdt unna til seier i den siste starten, men hun viser stadig slett stridsmoral siste biten. Da satser vi på at favoritten avgjør dette løpet til sin fordel siste 100, og vi bankerspiller med god tro.

Vår rangering V5A-2: A: 10 B: 7-4-9 C: 1-3-2-4-12-6-8-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-1, 2100 meter voltestart
Et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag venter oss i V5A-1, og etter den flotte V75-triumfen på 17.9 full vei i den siste starten må 5 Beak`s Princess finne seg i å bli favoritt. Vant lett fra tet den dagen, og det kan ligge ann til et tilsvarende scenario i kveld. Ikke voldsomt tøft i mot sist, men det er det heller ikke nå.

Pent inne i løpet står 9 Ashford Boko, og på en god dag (presterer litt variabelt), skal Hamre-traveren være tidlig aktuell ved favorittfall (vant lett i den siste starten på 17.8 full vei). Sporet er ikke så galt for 12 Xavier når det er snakk om voltestart, og Heldal-traveren skal være av de klart bedre i dette løpet.

9-åringen har vært tøft ute mot Alamo Boko/Ultimate Lindy&Co i det siste, og da er det klart enklere i mot i kveld. Formen er fin, og sist han gjestet dagens arena ble det seier på 17.0 på en sprint. Det er meget mulig at kusk Johan H. Undem tar en røver ned startsiden, og han kan da sitte i en fremskutt posisjon direkte.

På storbongen får vi også plass til 1 Rex Santana (står pent til, og han er trolig forbedret med løp i kroppen), 3 Goalpike (litt dunkel form, men han trives i Skien), 4 Conchnito (herdet i tøffe lag, men sporet er sjanseartet) og 7 Patriot Me (uviss form, men han er bra på sitt beste), men da skal vinneren være nevnt.

Vår rangering V5A-1: A: 5 B: 9-12 C: 4-1-7-3-8-2-6-10

HTML EMBED

V5A-3, 2100 meter voltestart
Et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag med ikke alt for høy kvalitet på deltagerne venter oss i V5A-3, og vi synes bred gardering virker som en veldig fornuftig løsning. Det ble en alt for tøff åpning på løpet for 11 Kamilla Am i den siste starten i tøft lag (viste fin form forut for det), og i kveld er det billig i mot.

Det ble seier på enkle 20.0 full vei for 3 Velocita i den siste starten i billig lag, men det er ikke voldsom mye tøffere i mot i kveld. 4-årshoppa er under uvtikling, og hun kan meget vel legge på til sin andre strake triumf. Det ble et litt vel tøft opplegg for 12 Catch Me Not i den siste starten, og da glemmer vi det løpet.

Gikk dog fine 18.6 full vei da uten å få premie (holdt farten), og 4-åringen er under utvikling. Litt bedre enn raden er 5 Fighting Hall, og selskapet i kveld er ikke verre enn at 5-åringen kan kjempe langt fremme. To outsidere finner vi i form av 2 Bella Belinda og 10 Speedy Hoss, men da tror vi vinneren er nevnt.

Vår rangering V5A-3: A: 11 B: 3-12-5-10-2 C: 7-6-8-9

V5A-4/V5B-1, 2100 meter voltestart
Vi synes fire hester skiller seg veldig klart ut i dette varmblodsløpet i V5A-4/V5B-1, og best på kapasitet tror vi 6 Millgoer er. Det ble galopp som slagen (hadde ikke utlignet farten til vinneren når galopen kom), og da gikk en lav 17-tid full vei fløyten. Ikke stø på beina, men i en feilfri utgave er han seiersaktuell.

Sølv på 17.6 full vei i den nest siste starten, og sist han gjestet dagens arena vant han. Vidar Hop prikker ventelig teten i fra sitt springspor bak 7 Special News, og fra spiss skal i så fall 4-åringen tilmåles solide vinnersjanser. Vunnet to strake triumfer fra tet (dog ikke mye spart), og han kan fort ta sin tredje strake.

En spennende start gjør 1 Real Child i regi Lars M. Søvik (treningsrapportene er gode), og med Eirik Høitomt i sulkyen kan det ikke bli mye feil i fra dette sporet. Voldsomt forbedret i regi Hans Chr. Holm er 8 Giant News, og 5-åringen nærmer seg en seier nå (fikk sølv på 16.9 over en sprint i den siste starten).

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 6 B: 7-1-8 C: 4-10-3-9-12-11-5

V5A-5/V5B-2, 1700 meter autostart
Vi støter på et mildt sagt åpent sprintløp for varmblodshester i V5A-5/V5B-2, og vi tyr da følgelig til veldig bred gardering. Det har blitt mye galopper for 9 Ann`s Kor T. nå på slutten, og da er formen usikker. Vi tror dog at 5-årshoppa er klart best på kapasitet, og muligens kan det være en fordel å stå bak i kveld.

Vinnerviljen er ikke spesielt fremtredende hos 6 Roux The Day, men i et løp som dette bør 4-årshoppa være seiersaktuell. En spennende start i regi Øystein Tjomsland gjør 7 Lovisa Mykla, men sporet er sjanseartet. Skal dog være av de bedre her, og med litt flyt på veien dukker hun ventelig opp langt fremme.

Spennende til i sitt innerspor står 1 Dreamline, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet nå. Opptrer variabelt (svak i den siste starten), men på en god dag kan hun speede inn til seier fra rygg leder via siste indre til slutt. Fin form er det på 5 Thai Sober og 8 Defi Butterfly, og begge bør vurderes tidlig i kveld.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 9 B: 6-7-1-5-8 C: 2-3-12-10-4-11

V5B-3, 2100 meter voltestart
Vi tror fire hester gjør opp om den gjeveste sjekken også i dette kaldblodsløpet i V5B-3, og en klar favoritt skal 1 Moe Kringsjå være snakk om. Ikke helt stø på beina, men i en feilfri utgave skal han ha en topp vinnersjanse. Han fikk fjerde på 32.5 full vei i den siste starten, og da galopperte på vei frem 800 igjen.

Han satt vel siden litt fast til slutt med krefter spart, og han så fin ut da (vi synes det er ned en klasse hva gjelder motstand i kveld). En spennende start etter litt pause gjør svært kapable 8 Elegant, og på sitt beste er det ingen tvil om at Gravdal-traveren skal være seiersaktuell i et løp som dette (billig i mot her).

Plundret med aksjonen i de to siste startene før litt hvile, og treningsrapportene forut for kveldens dyst er litt ymse. Vant dog overlegent på fine 30.7 full vei i den tredje siste starten, og da var han virkelig god. Vi synes 4 Malle og 5 Knutli Blesen er snakk om to store outsidere, men da stenger vi også butikken.

Førstnevnte sliter med galoppen, men etter litt balanseendringer i den siste starten gikk 6-åringen feilfritt. Da ble det sølv på 34.3 full vei bak gode Vinteld, og i en feilfri utgave er 6-åringen seiersaktuell. Sistnevnte galopperte bort det som lignet en sikker seier i den siste starten, og en 31-tid ove en sprint gikk da fløyten.

Vår rangering V5B-3: A: 1 B: 8-4-5 C: 2-3-6-7-9

V5B-5, 1700 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter i dette sprintløpet for varmblodshester som avslutter denne V5B-rebusen i form av 9 Whata Buz, og dersom Hamre-traveren takler de krappe svingene på dagens arena, er det trolig ikke snakk om saken. Det er litt usikkert, og han plundret litt med aksjonen før.

Da stoler vi ikke helt på ham. Dog solid i tre strake seiersløp nå på slutten, og det er ingen tvil om at 4-åringen er klart best på kapasitet i dette løpet. Dersom storfavoritten skulle galoppere seg bort kan løpet åpne seg litt opp, og på vårt største spilleforslag får vi plass til hele åtte hester (der bør vinneren være).

Vi tror 11 Sanner Sid kan vise seg å være kraftig forbedret med løp i kroppen etter lang pause, og kapasiteten på S.J.`s Photo-sønnen er udiskutabel. Vant tre løp i fjor, og han ble matchet i til dels tøffe lag hele veien. Takler dagens arena (toer i et V75-løp her i 2011), og vi tror 5-åringen er seiersaktuell i kveld.

Den tøffeste i klassen er ikke 5 Korean Dior, men hvis vi ser bort i fra favoritten, har 6-åringen en overkommelig oppgave foran seg (gikk fine 15.9 som femte i sitt siste sprintløp). Fin form er det på 2 Zam Van Camstra, mens 6 Do It, 7 Bowmore Level, 10 Santana og 12 Odd Sunshine også krysses på storbongen.

Vår rangering V5B-5: A: 9 B: 11-5 C: 2-6-7-10-12 D: 1-3-8-4

Kommentarer til denne saken