Seiersmaskinen innfrir i V65

Foto: hesteguiden.com

Slåttodin går fra klarhet til klarhet, og i hovedstaden i kveld bokfører etter alt å dømme grunnlagsklatreren en ny triumf. Sjekk våre V65-tips her.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det er småvriene løp hele veien i dagens rebus på Bjerke, og når vi da ikke finner mange argumenter som taler i mot storfavoritten 5 Slåttodin i V65-6, ja så blir den flotte 6-åringen vårt holdepunkt for dagen.

Uromomentet er 2 Doffen som kan skape litt trøbbel for dagens største favoritt innledningsvis, ved å bli alt for pigg til å begynne med slik at kusk Lars A. Kolle må bruke unødvendig mye krutt for å komme seg foran med storfavoritten (og da kan i så fall speedkuler som 3 Asteria og 6 Høgda Lilja melde seg på til slutt).

Vi satser dog på at Knut A. Ødegård bak opponenten ned startsiden får stagget sin hest slik at vår banker for dagen sitter relativt tidlig i tet, og da skal det i så fall kunne dreie seg om en solid vinnersjanse.

Ramstad-traveren så ut til å være nærmest ukjørt ved triumfen på fine 26.3 over aktuell distanse i den siste starten, og under fine forhold i kveld ser vi ikke helt bort i fra at spesialsprinteren viser frem en lav 25-tid. Blir ikke lett å slå da, og vi tror at seiersmaskinen bokfører årets syvende triumf i det tiende forsøket.

Vår rangering: A: 5 B: 3-6 C: 1-7-4-9-12-8-2 D: 10-11

Våre V5-forslag til løpene på Bjerke i kveld finner du her!

V65-1, 2140 meter voltestart
Et vidåpent varmblodsløp i relativt høyt grunnlag innleder denne rebusen, men vi satser på at vi har plukket vinneren på våre fem utvalgte. Hvis vi ser bort i fra den siste innsatsen (må ha vært noe galt med hesten den dagen) til 12 Cosmo M.L. har 7-åringen gått strålende løp hele veien (leverte en svett sisterunde til tredje på 16.3 full vei i den tredje siste starten), og når Alf Palema-sønnen blir kuskeforsterket med Gunnar Austevoll i kveld, setter vi 13-prosenteren i spillet fremst.

Den av 4 Gigant Dream og 6 Shanti`s Lorentz K. som sitter i føringen ut på den første langsiden må tilmåles solide vinnersjanser, mot hester som ikke lenger er alt for glad i å springe rundt konkurrenter til slutt. Førstnevnte varierer litt i prestasjonene, men 5-åringen er klart god nok på sitt beste. Sistnevnte viser en sterkt stigende formkurve i regi Eirik Høitomt, og en seier er rett rundt hjørnet.

Kraftig kuskeforsterket blir med respekt å melde 8 Becky`s Snowstar med Hans Chr. Holm ved denne anledningen, og når 5-åringen viste veldig fin form før han ble med flyttelasset til Anders L. Wolden østover, synes vi at han skal regnes tidlig denne gangen. Vi føler at 9 Riccione Ås ligger litt og lurer i sivet, og når trener Kristian Malmin melder om at 6-åringen trener forbedret i nye omgivelser, krysser vi tidlig.

Vi dropper trioen 3 Astor Sund (vant et lunsjløp i den nest siste starten, og favorittskapet til denne forstår vi i grunnen lite av), 7 Sugar Fine Photo (positiv til sølv i den siste starten, men utrettet lite av verdi forut for den starten) og 14 New Cowboyland (god sist, men står kinkig til i andre rekke på 20 meter tillegg) vel vitende om at formen er fin på dem alle, men de får veldig sjelden full klaff.

Vår rangering: A: 12 B: 4-6-8-9 C: 3-14-7-10-11-13-5-2-1

Annonse: Grøstad/Lerum`s V65-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V65-2, 2100 meter autostart
Varierende kvalitet på deltagerne i dette varmblodsløpet, og vi finner seks vinnerkandidater. Klart beste hesten er 8 Wixi Laylock snakk om, men merkelappen stabil kan ikke 4-årshoppa få (dog vært en del utur med i bildet ved flere av galoppene i det siste). Avsluttet sterkt til sølv på 16.6 full vei etter sen luke i den siste starten, og i en feilfri utgave tror vi at S.J.`s Photo-datteren er snakk om en vinner.

Stigende form er det på 9 Riverlands Mr. Hitman, og med fine rygger i fra start bør det ligge an til en fin reise underveis for 4-åringen denne gangen. Holdt knapt unna til seier på 18.1 full vei i den siste starten i Skien uten å imponere voldsomt, men dagens arena passer trolig favoritten i løpet langt bedre.

Spennende er det når Lars A. Kolle setter seg opp bak formsterke 4 Eck Legendary K. (vist veldig fin form i Bergen i de siste startene), mens det virker til at 12 Made For Victory er på vei opp i form igjen etter en mislykket opptreden i Derby tidligere i høst. Avsluttet veldig bra til sølv på 16.9 full vei i den siste starten, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for den sterke 4-åringen.

På vårt store system får vi også plass til duoen 3 Tib Thierrry og 10 Baldrian Pedro, men da bør vel også vinneren av dette løpet være nevnt. Førstnevnte viste fin form ved å spurte inn til seier på 15.0 over en sprint etter litt hvile i den siste starten, og løp i kroppen har da normalt gjort godt. Sistnevnte opptrer veldig variabelt (veldig god til seier på 16.0 full vei i den neste siste starten, for så å skuffe i den påfølgende), men på sitt beste er ikke 7-åringen ueffen.

Vår rangering: A: 8 B: 9-4-12 C: 10-3-6-7-2 D: 1-5

V65-3, 2100 meter autostart
Vi støter på en storfavoritt i form av 1 Bings Smokken i dette kaldblodsløpet i den tredje avdelingen, og sjansene for at 8-åringen leder rundt om skal være svært gode. Bekreftet form av å sprinte inn til sølv på fine 27.4 i den siste starten, og sist Eidal-traveren gjestet dagens arena ble det seier på 29.0 full vei etter et strevsomt opplegg underveis. Vunnet hele åtte av tolv løp i år, og vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag.

Så veldig mye dårligere enn storfavoritten tror vi dog ikke at 3 Ylvruna er (dog langt mer komplisert), og da får den kapable 4-årshoppa en plass på våre to største spilleforslag. Vant på 29.0 full vei uten å fungere helt som best (slet voldsomt med aksjonen siste 400) i den siste starten, men etter den starten har Elding-datteren blitt behandlet.

Vi har litt sansen for 6 Seier Kongen (sterk krabat dette), og med løp i kroppen etter lang pause forventer vi at 5-åringen er klart forbedret til kveldens dyst. Gikk litt i rykk og napp første gangen ut, men han stanget faktisk i rygger til slutt ved fjerdeplassen på 31.7 over stayerdistansen (og det mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter). Lite spilt 7-prosenter dette, og vi krysser på vårt store system.

Vi fikk ikke plass til 5 Eldevill, men de som garderer utover våre tre utvalgte bør vurdere 9-årshoppa tidlig. Kraftig kuskeforsterket med Geir V. Gundersen i kveld, og Antonsen-traveren har ikke hatt den helt rette flyten i mange tøffe løp tidligere i høst.

Både 9 Tysvær Pål og 10 Hasse holder form som tilsier en plass helt i toppen, mens vriompeisen 7 Huldre Jon virker å være svært vanskelig å lure først i mål. Etter en tøff førsterunde besvimte nærmest 2 Molita til slutt på Biri på fredag, og da har vi ikke ståltro på Helgestad-traveren i kveld.

Vår rangering: A: 1 B: 3-6 C: 5-9-10-7-2-4 D: 8-11

V65-4, 2140 meter voltestart
Et litt vrient varmblodsløp å vurdere venter oss i den fjerde avdelingen, og på vårt store system krysser vi da over for hele åtte hester. Voldsomt imponerende har 13 Perfect Line vært i tre strake seiersløp, men 5-åringen står litt kultent til i andre rekke på 20 meter tillegg denne gangen. En naturlig favoritt skal det være snakk om, men vi må gardere denne gangen.

Vi synes at 8 World Wide Win så grisefin ut i rygg leder hele veien før 4-åringen slo på en galopp (kjørte oppi foranliggende konkurrent?) inn mot den siste svingen i den siste starten første gangen ut i regi Sigbjørn Kolnes, og vi synes at den svært kapable krabaten er vel lite spilt med sine 10 % i kveld. Kapasitet til å runde denne gjengen innehar utvilsomt også 9 Fritz Othello, men galoppene kommer tett som hagl der i gården. Ble disket etter tre galopper i den siste starten, men var allikevel tredje i mål (og det sier sitt).

Klart bedre enn raden er 1 Oh Prins Bravur, og 5-åringen leder svært lenge (kanskje helt inn). Så fin ut før han galopperte inn mot den siste svingen i den siste starten, og da gikk trolig en 14-tid over en sprint fløyten. Syk i den siste starten var 3 Rolin (ga seg til slutt fra tet), men vi ble voldsomt imponert av 3-åringen ved triumfen på 18.0 full vei i den nest siste starten (og tilbake i slag skal han da være tidlig aktuell i kveld).

Vi føler ikke at nestfavoritten 2 Readytorhumble D.K. er snakk om noen en blåser (konkurrert i billige omgivelser så langt uten å imponere voldsomt), og da får Anderssen-traveren først en plass på vårt store system. Der krysser vi også av for duoen 7 Qpid (satt fast første gangen ut etter lang pause, og løp i kroppen har trolig gjort godt) og 12 Quillity`s Wonder (uforandret fin form, og 4-åringen kan her score på at han virker 100 % travsikker).

Vår rangering: A: 13 B: 8-9-1-3 C: 2-7-12-11-10-5 D: 4-6

V65-5, 2100 meter autostart
I likhet med det foregående løpet synes vi også at dette varmblodsløpet i den femte avdelingen ser vidåpent ut, og vi anbefaler da bred gardering. Det meste ble feil for 5 Mimi`s Red Rose i den siste starten (forstyrret i omganger siste 500), men 5-årshoppa hadde veldig fin fart i målgangen uten å få premie på 17.0 full vei ved den anledningen. Kanonform på denne tiden i fjor, og vi tror på en topp vinnersjanse denne gangen.

Vi tviler litt på at 2 Bar Story klarer å forsvare sitt innerspor, og da må det i så fall løse seg litt underveis for at 5-åringen skal kunne bokføre årets fjerde triumf. Det har ikke klaffet helt for Amigo Hall-sønnen i svært tøffe omgivelser nå på slutten, og formen er således klart bedre enn raden. Det er intet å utsette på kapasiteten til 8 Pine News, og dersom 5-åringen fungerer optimalt for dagen har han ikke mange foran seg i mål (avsluttet veldig bra til fjerde på 16.7 full vei i den siste starten).

Vi føler at formen er sterkt stigende på 12 Sioux D`aunou med et par løp i kroppen etter litt pause, og når det har kommet til en strykning i løpet hjelper det litt på for Anderssen-traveren. 5-åringen hadde full fart i kassa ved femteplassen på 16.8 full vei i den siste starten, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for den latterlige lite spilte 6-prosenteren!

Uten muligheter er heller ikke trioen 3 Mystical Diva (virker til å være vond å vinne med, men det er spennende nok når Kai Johansen setter seg opp bak 5-årshoppa denne gangen), 9 Little Brown Ace (skuffet en smule ved andreplassen på 16.5 full vei i et veldig billig V75-løp i den siste starten, men forutsetningene er fine i kveld) og 11 Sir Valley C.B. (strålende etter galopp i den siste starten, og Hans Chr. Holm som ny makker i kveld er neppe noe minus).

Vår rangering: A: 5 B: 2-8-12 C: 11-9-3-4-7-6-10

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 400, 800 og 2430 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.