Seiersvante V75-bankere

Våre to utvalgte vant 16 løp i fjor, og vi tror de starter året på beste vis på Drammen lørdag.

Klikk her for Nettavisens V75-tips

Her kommer DD-tips (spillestopp kl. 16.40)

Her kan du laste ned løpsprogram

Billedskjønne 7 Briskeby Philip blir dagens største favoritt når han skal prøve å ta sin tredje strake seier i V75-4. Moe Odin-sønnen har alltid vært svært lovende, men har tidvis slitt med travet. Når han fungerer slik han har gjort på slutten er det dog ingen som kan følge ham i hans beskjedne, men stadig voksende grunnlag. 5-åringen avsluttet fjorårssesongen med to overbevisende sprintseire, og vi har vondt for å se ham tape lørdag. Han har ingen problemer med full distanse, og er dessuten meget kjapp fra start. I sommer vant han på 25.4 full vei, og vi tror han starter året med nok en V75-seier for dyktige Asbjørn Mehla.

Det er flere åpne løp på "oddsbanen" i Drammen, og selv med storfavoritten som vinner blir det fort sekssifret utbetaling denne gang også.

Lørdag kan en alenevinner kamme hjem utrolige 38 millioner

Vi tyr til ytterligere en banker og hun skal ut i dagens hovedoppslag, Arne Sems Minnesløp som går som det siste V75-løpet.

10 Bjørøy Tulla vant hele 9 løp i fjor, og står fortreffelig til i dette hoppeløpet der det vanker 75.000 til vinneren. Kretsen rundt den sterke 6-åringen har helt tydelig ventet inn dette løpet, og hun står 20 meter foran flere hester hun vanligvis stiller likt med. Tulla liker dessuten tunge baneforhold, og vi tror hun avgjør V75-finalen på sin utrolige styrke. Hun blir den minst spilte favoritten lørdag, og klarer rutinerte Thor Borg å lose henne feilfritt tror vi det er snakk om en flott seierssjanse.

På den lille Drammensovalen er sporene av største betydning. Det er vanskelig å runde feltet på 800-metersovalen, og tethestene vinner ofte løpene. I V75-1 mener vi dog hestene på lengste tillegg er såpass mye bedre at vi velger å stå på tre seiersgrossister fra 40 meter tillegg. 9 Frønes Arne og 13 Moe Granar blir markert på de aller fleste kuponger, men vi tar også med en tredjehest vi mener er klart undervurdert.

Det kjøres også fire varmblodsløp denne lørdagen, og i den sjette avdelingen blir 2 Marburg stor favoritt fra et perfekt startspor. Vi tar imidlertid med 9 Sceptre Boko som spurter sylvast med ryggløp samt en kjempeskrell som vi fjerne minst 9 av 10 kuponger. Les om denne her .

Da har vi løst fire avdelinger på bare 9 rekker. De tre gjenstående løpene er relativt åpne, og vi garderer sålangt lommeboken rekker. Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 108 og 432 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

System
Det største forslaget er et abc-system der vi dekker de tre gjenstående løpene med hhv 4, 9 og 12 hester. Ved noen enkle forutsetninger halveres nesten innleveringsprisen fra 1.944 til 1.066,50.

Systemet har vi fylt ut på fire kuponger og kan sees og kjøpes her.

Nettavisen har live-oppdatering fra kl. 15 mens løpene som vanlig vises på Nrk2 kl. 18.