Senker en av dagens tyngste favoritter

It's All In The Game har interessante betingelser foran seg på lørdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
It's All In The Game har interessante betingelser foran seg på lørdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har en fantastisk V65-omgang i vente fra Forus denne kvelden. Vi byr på noen enormt spennende objekter, og bankeren, ja, den er frekk!

Tok du rygg på oss til lunsj? Det ble nemlig en smakfull lunsj for flere av våre kunder fra Bjerke torsdag 13.November. Objekter som Sonar Brodde (3-valg), Kagge Lina (8-valg), samt Hades Håleryd (4-valg) ble det servert GOD INFO på. Den største bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 152 betalte ut flotte Kr.11 784,-. Vi gratulerer de av dere som tok rygg fra Bjerke denne torsdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I dag så smeller Jarlsberg til med en gedigen V75-omgang, og du kan bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. UNIKUMET Lannem Silje er også en hest som vi selvfølgelig gleder oss å følge denne lørdagen. Våre tips finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V65: kl.18.15

V5: kl.19.15

DD: kl.19.35

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-1 : 7 Gidde R. Icke – Eliten på Forus er ikke mye å juble for, og det finnes få hester som viser en veldig bra innstilling. Når det gjelder Gidde R. Icke så har den fått seg fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den virker stadig bedre. Gikk et bedre løp enn Gigant Nico sist selv om den er slått av den da, og på klokken vår står det 12,0 s 500m. Til denne starten så tar man av det helstengte hodelaget fra sist, og setter heller på draskylapper. Blir det bare litt tempo her, ja, da kan fort dette gå veien for draget vårt som ikke trenger å bli veldig mye spilt. 1 Independent O. – Vant som ventet sist, og den innfridde som vår banker for dagen da. Vi er usikker på om den kan vinne dette løpet fra tet, men fra rygg leder, og luker i riktig tid så er den HET! 5 Gigant Nico – Er nok aller best på sprint, men fra tidlig tet denne lørdagen så vil nok Rune Wiig teste den foran. Kan lede lenge, kan vinne, men distansen er ikke den beste selv om det nok vil gå greit.

V65-2 : 5 Super Sjefen – Virker på et veldig humør for tiden, og det er tydelig at den har fått en nytenning etter at Renate Lea overtok hesten før løpet tredje sist. I det nevnte løpet tredje sist så feiler den som vinner inn i mål. Nest sist så spretter den med «rubbet» igjen i den siste svingen, og den gikk trolig glipp av en V75-seier. Nå sist så bare forsvinner den ifra til en enkel seier når lukene kom på oppløpet. Er kjapp ut, den er KRAFTIG kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og den er spillbar her selv om den er tøft ute grunnlagsmessig. 11 Baytor – Ble stygt kjørt ned sist, og galoppen var ikke til å unngå. Gangen før vant den som vår delikatesse, mens den gikk pigg i mål uten at den helt fikk sjansen tredje sist. Får den bare litt fart på forestillingen så kan bomben smelle i riktige omgivelser. 6 Madla Tor – Er variabel, og den pleier dessuten ikke å ha for lange formtopper. Nå virker formen til å være OK, og klaffer det med løpsopplegget så er den opplagt aktuell her.

V65-3 : 5 Spenda Andrea – Vi prøver oss med et sjokk i denne poengjakten hvor få eller ingen er i en sånn veldig form. Spenda Andrea var svak på slutten før pausen, men kommer nå ut for ny trener, og det er bra rapporter på den etter pausen. Tom Erga melder om trippel-ambisjoner direkte, og det er verdt å merke seg. Glem ikke at denne tidligere i år ble toer på 16,4/2040ma bak en såpass god hest som Cronos F. Boko. Den er kjapp i vei, her blir det tet/rygg leder, og går den en tid litt under 17, ned mot 17, så blir den ikke enkel å fange. 1 Julia H. – Er i en veldig bra form, og den var også skikkelig positiv nå sist. Her blir det tet/rygg leder, den kan ned mot 17,0 på distansen, og den er opplagt ikke ueffen fra slike betingelser. 9 Amante Carissima – Hadde jogget rundt denne gjengen om den hadde vært på form. Sliter dog med aksjonen, og vi er litt usikker på den kapable hoppen til Geir Mikkelsen. Virket uansett litt forbedret sist, og den får stå som en STOR outsider. 10 Safir – Er variabel, men har den dagen så kan den blåse disse. Gikk ordentlig bra nest sist, og skulle den vise opp noe tilsvarende her så holder det til seier. 2 In Front – Kan være noe form dem som jakter en MEGA BOMBE! Den gikk helt enormt før den feilet bort en andreplass nest sist. Da har vi 14,2 s 1000m / 12,5 s 500m med krefter igjen. Ble bortkjørt i tåken nå sist, og den passerte mål med krefter igjen. Har aldri vært bedre enn nå, og vi tar den med som en mulig kantball!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 7 Komnes Judo – Er tilbake på stallen hos Tom Erga, og den var bra direkte etter pause nå sist. Er nesten nede på sin beste tid i livet, og vi likte hvordan den så ut for dagen. Tillegg på sprint er aldri lett, men et billigere løp enn dette kan nesten ikke Komnes Judo få. Her vil den normalt sett ha bra kontakt med streken hele veien, og mot mål så er dette den hesten med best skalle i feltet. SPILLES! 6 Odins Tira – Var fullt godkjent etter pause sist, og den fullførte bra til maks da. Får her Svein Ove Wassberg opp, og på hesten sin beste distanse så er den klart aktuell om det skulle klaffe med de riktige ryggene underveis. 4 Bidden – Er bedre enn raden, og den så HELPIGG ut med masse krefter igjen tredje sist. Fra andre omvendt i volten så burde den komme seg bra avgårde, og den skal med om løpet garderes.

V65-5 : 12 Inchgower Level – Har en VELDIG stigende formkurve, og vi har likt den skarpt på slutten. Den så FIN ut i målgangen uten at det klaffet nest sist, og den varslet form da. Nå sist så bøttet Pål Buer på direkte, og Inchgower Level var tidlig å finne i dødens. Avgjorde meget lett fra den posisjonen, og det virket også til å være krefter igjen. Er kanskje den hesten i feltet som har størst fordel av distansen, og den har et helt riktig løp foran seg her. Vi tror på en topp mulighet, og må bare tro hardt! 6 Summerside – Er en bra 3-åring, og den var helt OK til seier sist. Vi er dog veldig usikker på hvordan denne vil takle distansen, for den har sålangt i karrieren ikke virket veldig tøff. Er trolig best med et ryggløp, men skulle det klaffe så er den selvfølgelig en av de som skal regnes tett bak vår klare favoritt. 4 Reventon – Er bedre enn raden, og den var slett ikke verst sist på en oppjaget sprint. Nå passer distansen bedre, og i en feilfri utgave så er den ikke ueffen her. 14 Jegerinnen – Har bare løst sådær tidligere bak bilen, men på Bergen torsdag så viste den en ny side av seg selv med å løse betydelig bedre. Det ble tidlig tet, og lekestue. Gangen før så var den knallgod etter galopp. Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, den er i toppform, og skal med om løpet garderes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-6 : 2 It’s All In The Game – Er et kanon-spill denne lørdagen. Nest sist så gjør den et helt rått løp etter en grov galopp, og da var den ute mot bedre hester enn hva den støter på her. Etter pause nå sist så går den helpigg i mål etter et passivt opplegg, og den så helt fullstendig lysende ut for dagen! Den blåseren har uansett bare gjort godt, og den kommer til å «fly» fort på denne sprinten! Hvordan er den så i fra start? Den er LYNHURTIG, og på Forus 12.04.2014 så forsvarte den sitt innerspor bak bilen på sprint. Åpnet den dagen på 10,8/11,5, og den ble kun plukket ned av en for dagen monstergod Bonjovi BR, Kommer Geir Mikkelsen seg foran med It’s All In The Game denne lørdagen så er løpet kjørt, og vi må bare tro hardt! 4 Herecomesthesun – Har stigende form, og den så fin ut i målgangen nå sist med litt krefter igjen på tanken. Er veldig kjapp i fra start, men den skal uansett få problemer med å komme seg forbi vår ide på startsiden. Skulle den likevel greie det, ja, da har selvfølgelig favoritten en bra sjanse. 1 FP Asset – Skrittet i mål som tredje sist, men den er uansett klart på riktig vei nå. Er kjapp ut, men vi er ikke sikker på at det vil være veldig smart å ta imot med «varme servietter» her, da det fort kan koste mer enn det smaker. Har uansett så fine betingelser foran seg her at den får stå som en outsider. Kan vinne på en god dag!

V5-4 : 6 Knøse Faks – Utvikler seg veldig fint for tiden, og den har vært solid de siste gangene. Er imidlertid ikke av de mest travsikre, og garderinger er selvfølgelig påkrevet. 8 Kleppe Snigen – Var bra i både varming + løp sist, og den har funnet en fin form. Har kapasitet som er klart bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den MÅ tidlig på. For de som jakter på en skikkelig luring, ja, de skal ta med 11 Spikåsa. Tapte kun for Mørtvedt Karma sist, har stor fart i kroppen sin, og i dønn riktige omgivelser så skal den passes.

V5-5 : 1 Netherlee’s Dream – Har vært en snakkhest, men alt har ikke gått som det skulle i år. Nå er det dog duket for debuten, og den er omgitt av fine rapporter. Både trener, og kusk har tro, men med såpass urutinerte hester så velger vi uansett å gardere. 2 JT’S Jet – Er en finstammet traver som var helt intetsigende til seier første gangen ut. Virket ikke veldig bøs på en 19 tid da. Kan nok bedre, og den er det opplagte motbudet. Bak disse er det bare å streke av for det du har råd til.